Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm ozaman hamilesin canm tebriklerGecen ayda çatlatma iğnesı oldum canım 8 . Günden snra negatifi gördüm ve gecen ay adet oldum. Bu ay 12. Gün testinde böyle bir sonuc gördüm .
Cok Teşekkür Ederim cok Mutlu Ettiniz Beni :) bende etkisinin 10 günde bittipini biliyordum canım . gecen ayda catlatma iğnesi oldum 8,10,12,14,16 günlerde hep test yaptım negatifti hepsi. Bu ayda test yapmıycam dedim 12.gün bugn dayanamayıp yaptm :)Bence var :) hayırlı olsun. Çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün diye biliyorum çoktan geçmiştir.
Teşekkür ederim canım benim:) Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinHımm ozaman hamilesin canm tebrikler
Bende 13. gün yapmıştım. Bi arkadaşım da 13. gün yaptı seninki gibiydiCok Teşekkür Ederim cok Mutlu Ettiniz Beni :) bende etkisinin 10 günde bittipini biliyordum canım . gecen ayda catlatma iğnesi oldum 8,10,12,14,16 günlerde hep test yaptım negatifti hepsi. Bu ayda test yapmıycam dedim 12.gün bugn dayanamayıp yaptm :)
Evet canım 12 haftalık şuan :)İnşallah cok tesekkür ederim :) Sizin sonuc ne peki böyle bir testten sonra hamilemi oldunuz ?
Yaa yerim :) Rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah canımEvet canım 12 haftalık şuan :)
Amin canm insallahTeşekkür ederim canım benim:) Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin![]()
Coookk sevindim canimm rabbim tamamina erdirsin insallahh... Bizlere de dua ettHamileyim Kızlarrrrrrrrr :)
Edicem canım dileyen isteyen herkesın kucağı karnı dolar inşallah canımCoookk sevindim canimm rabbim tamamina erdirsin insallahh... Bizlere de dua ett
Hayirli olsun ins. Rabbim saglikla ozursuz kusursuz kucagina almayi yuzunu gormeyi nasip etsin bende gecen ay catlatma ignesi yaptirdim tutmadi bu ayda yaptirdim 10 gun oncesi ignem yapildi bekliyorum test yapmadim ama umidim yok sanki olmayack gibi cunku igneden sonra cok stres yasadim esimle sorun cikti uzuldum dahada meseleyi kafama takiyorum olmasa stresin etkisinden olmaz bana da dua et ins banada tez vakit verir rabbimEdicem canım dileyen isteyen herkesın kucağı karnı dolar inşallah canım
Amin canım benim isteyen herkes için dua edeceğim :) bende ümidi kesmiştim bu aydan tutmayacak diye cok korktum iğneden sonraki 12 güne kadar test yapmadım sende yapma bakarsın tutmuştur canım Allah büyük. Bol bol dua et canım . Bende edeceğim senin içinHayirli olsun ins. Rabbim saglikla ozursuz kusursuz kucagina almayi yuzunu gormeyi nasip etsin bende gecen ay catlatma ignesi yaptirdim tutmadi bu ayda yaptirdim 10 gun oncesi ignem yapildi bekliyorum test yapmadim ama umidim yok sanki olmayack gibi cunku igneden sonra cok stres yasadim esimle sorun cikti uzuldum dahada meseleyi kafama takiyorum olmasa stresin etkisinden olmaz bana da dua et ins banada tez vakit verir rabbim
Darısı Sana Olsun Canım İnşallahMaşallah sanabende asılama oldum bı hafta once sabırsızlanıyorum sonuc ıcın
Tes. Ederim ama umidim yok yani cok stres yasadim olmaz diye dusunuyorum ama allahtan umut kesilmez ol der oluverir rabbim senin de evladini saglikli etsin hayirli etsin ins dualarini bekliyorum ins. Rabbim dualarini kabul etsin bende amin diyorumAmin canım benim isteyen herkes için dua edeceğim :) bende ümidi kesmiştim bu aydan tutmayacak diye cok korktum iğneden sonraki 12 güne kadar test yapmadım sende yapma bakarsın tutmuştur canım Allah büyük. Bol bol dua et canım . Bende edeceğim senin için
Amin canım benim İnşallah benimle birlikte hamile arkadaşlarımla sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıTes. Ederim ama umidim yok yani cok stres yasadim olmaz diye dusunuyorum ama allahtan umut kesilmez ol der oluverir rabbim senin de evladini saglikli etsin hayirli etsin ins dualarini bekliyorum ins. Rabbim dualarini kabul etsin bende amin diyorum
Yarın 12 günün oluyor sanırım catlatma iğnende sabah ilk idrarinle test yap istersen canın . Ben yapmıstım 12.gün silik cıkmıştıTes. Ederim ama umidim yok yani cok stres yasadim olmaz diye dusunuyorum ama allahtan umut kesilmez ol der oluverir rabbim senin de evladini saglikli etsin hayirli etsin ins dualarini bekliyorum ins. Rabbim dualarini kabul etsin bende amin diyorum