Hayalet çizgi gibi var eğer kuruduktan sonra çekmediysenCuma günü testi evde tekrarlayıp sonra kan tahlili vermeyi düşünüyorum canım :) Ayyy sende gördün bi ben görmüyorum yani 1 yıldır bekleyiş gercekleşiyor inşallah :)
Cuma günü testi evde tekrarlayıp sonra kan tahlili vermeyi düşünüyorum canım :) Ayyy sende gördün bi ben görmüyorum yani 1 yıldır bekleyiş gercekleşiyor inşallah :)
Amin canım cok teşekkür ederim :)Haydi İnşAllah canim :) hakkında hayırlısı olsun
Anladım canım testi tekrarlayıp kanda baktırıcamCanım çatlama ignesinin etkisi olabilir. Bende çatlama iğnesi vurulduğum ay ignenin 14.gununde bile böyle silik çıkmıştı. Ama hamile degildim. Bence 15.ci günü bekle
Seni cok iyi anlıyorum. Ümitlenip sonra hayal kirikligi ugramak cok kötü. Insallah testlerin hep pozitif olur. Allah gönlüne göre versin :)Anladım canım testi tekrarlayıp kanda baktırıcam
Evet canım ümitleniyorsun :) bu ikinci ayım klomen ve çatlatma iğnesinde diğer ay 12. Gün negatifi kesin görmüştüm hamile olmadım zaten . Bu ayda böyle görünce testi ümitlenmedim değil yaniSeni cok iyi anlıyorum. Ümitlenip sonra hayal kirikligi ugramak cok kötü. Insallah testlerin hep pozitif olur. Allah gönlüne göre versin :)
Bekle bakalim bikac gün dahaEvet canım ümitleniyorsun :) bu ikinci ayım klomen ve çatlatma iğnesinde diğer ay 12. Gün negatifi kesin görmüştüm hamile olmadım zaten . Bu ayda böyle görünce testi ümitlenmedim değil yani
Tebrik ederim pozitif gibi duruyo2.nci klomen ve catlatma iğnesi kullanışım . Bugun catlatma iğnemin 12 günü . Tes yaptım aşağıda resimleri var . Lütfen yorumlarmısınız cok silik 2 çizgi görünüyor.
Ben catlama ignesinin 11 gunu test yaptim negetifti ve sonuc hic degismedi sonraki ay 8 gunumde yaptim yine negatifti sonuc yine degismediEvet canım ümitleniyorsun :) bu ikinci ayım klomen ve çatlatma iğnesinde diğer ay 12. Gün negatifi kesin görmüştüm hamile olmadım zaten . Bu ayda böyle görünce testi ümitlenmedim değil yani
Canım bence 14 günden sonra Yao testi daha dogru sonuç için suan iğnenin etkisi bile olabilir2.nci klomen ve catlatma iğnesi kullanışım . Bugun catlatma iğnemin 12 günü . Tes yaptım aşağıda resimleri var . Lütfen yorumlarmısınız cok silik 2 çizgi görünüyor.
Teşekkür ederim :)Tebrik ederim pozitif gibi duruyo
İnşallah cok tesekkür ederim :) Sizin sonuc ne peki böyle bir testten sonra hamilemi oldunuz ?Sanki benim yaptığım testi alıp koymuşsunuz oraya :) aynısı. İnşallah hamilesindir inşallah Rabbim sana bu ay hayırlı bir haber verir inşallah.
Gecen ayda çatlatma iğnesı oldum canım 8 . Günden snra negatifi gördüm ve gecen ay adet oldum. Bu ay 12. Gün testinde böyle bir sonuc gördüm .Canım bence 14 günden sonra Yao testi daha dogru sonuç için suan iğnenin etkisi bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?