• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim bakarmısınız cok acillllll

Mzez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
93
67
3
31
2.nci klomen ve catlatma iğnesi kullanışım . Bugun catlatma iğnemin 12 günü . Tes yaptım aşağıda resimleri var . Lütfen yorumlarmısınız cok silik 2 çizgi görünüyor.

Eklentiler

• IMG_9679.JPG
    IMG_9679.JPG
    26,1 KB · Görüntüleme: 211
  • IMG_9682.JPG
    IMG_9682.JPG
    22 KB · Görüntüleme: 239
Çok silik görünüyor evet olabilir yinede tekrar test yap yada bir kan tahlili beta hcg daha net olur.:nazar:

Cuma günü testi evde tekrarlayıp sonra kan tahlili vermeyi düşünüyorum canım :) Ayyy sende gördün bi ben görmüyorum yani 1 yıldır bekleyiş gercekleşiyor inşallah :)

Cuma günü testi evde tekrarlayıp sonra kan tahlili vermeyi düşünüyorum canım :) Ayyy sende gördün bi ben görmüyorum yani 1 yıldır bekleyiş gercekleşiyor inşallah :)
Hayalet çizgi gibi var eğer kuruduktan sonra çekmediysen
Hayırlısı olsun :)

Testi yapıp hemen cektim :)

Eklentiler

• IMG_9688.JPG
    IMG_9688.JPG
    47,1 KB · Görüntüleme: 211

Haydi İnşAllah canim :) hakkında hayırlısı olsun

Canım çatlama ignesinin etkisi olabilir. Bende çatlama iğnesi vurulduğum ay ignenin 14.gununde bile böyle silik çıkmıştı. Ama hamile degildim. Bence 15.ci günü bekle

Seni cok iyi anlıyorum. Ümitlenip sonra hayal kirikligi ugramak cok kötü. Insallah testlerin hep pozitif olur. Allah gönlüne göre versin :)
Evet canım ümitleniyorsun :) bu ikinci ayım klomen ve çatlatma iğnesinde diğer ay 12. Gün negatifi kesin görmüştüm hamile olmadım zaten . Bu ayda böyle görünce testi ümitlenmedim değil yani

Evet canım ümitleniyorsun :) bu ikinci ayım klomen ve çatlatma iğnesinde diğer ay 12. Gün negatifi kesin görmüştüm hamile olmadım zaten . Bu ayda böyle görünce testi ümitlenmedim değil yani
Bekle bakalim bikac gün daha

2.nci klomen ve catlatma iğnesi kullanışım . Bugun catlatma iğnemin 12 günü . Tes yaptım aşağıda resimleri var . Lütfen yorumlarmısınız cok silik 2 çizgi görünüyor.
Tebrik ederim pozitif gibi duruyo

Ben catlama ignesinin 11 gunu test yaptim negetifti ve sonuc hic degismedi sonraki ay 8 gunumde yaptim yine negatifti sonuc yine degismedi

Canım bence 14 günden sonra Yao testi daha dogru sonuç için suan iğnenin etkisi bile olabilir

Sanki benim yaptığım testi alıp koymuşsunuz oraya :) aynısı. İnşallah hamilesindir inşallah Rabbim sana bu ay hayırlı bir haber verir inşallah. :anneadayı::KK200::nazar:

Sanki benim yaptığım testi alıp koymuşsunuz oraya :) aynısı. İnşallah hamilesindir inşallah Rabbim sana bu ay hayırlı bir haber verir inşallah. :anneadayı::KK200::nazar:
İnşallah cok tesekkür ederim :) Sizin sonuc ne peki böyle bir testten sonra hamilemi oldunuz ?

Canım bence 14 günden sonra Yao testi daha dogru sonuç için suan iğnenin etkisi bile olabilir
Gecen ayda çatlatma iğnesı oldum canım 8 . Günden snra negatifi gördüm ve gecen ay adet oldum. Bu ay 12. Gün testinde böyle bir sonuc gördüm .

Back