Hamilemiyiimmmmmmm

Merhaba. Bu ay olmamis üzgünüm. Regliniz stres yaptığınız için de geçikebilir. Hamile kalmak istiyorsaniz stresten uzak durmanız şart. Olacağına birakmaniz lazim. Gebe kalma planiniz varsa ovulasyon testi kullanin gelecek. Ay icin. Ben iki hamileligimde öyle hamile kaldim. Benim yumurtlama günüm hesplamalar ile tutumuyordu mesela. Ovulasyon testi kullanarak hamile kalma ihtimalini artira bilirsin

Hamile olma ihtimaliniz maalesef yok. Hem 2 kez adet görmüşsünüz hemde kan tahlilinde de çıkmamış.

Evet çok istiyoruz çünkü ne olmuş ben bi aksilik goremiyorum

Yazdığınız herşeye göre malesef hamile değilsiniz.her ilişki hamilelikle sonuçlanmaz aksilik olup olmadığı zaten hemen belli olabilecek birsey değil.doktorlar o yüzden en az 1 yıl korunmasız ilişkide çocuk olmazsa tedavi için gelin diyorlar.

Bugüne kadar 5 kez hamile kaldım 5inde de hep ya midem yandı ya aşerdim ya bulantım oldu ya da yorgunluktan göçtüm daha 5-6 haftalıkken.Yani gerçekten hamile kalsanız anlamamanız mümkün değil.

Hani bazıları yazıo sevgilimle sürtündüm hamile miyim yada bekaretim bozuldu dienler aynı o konular gibi olmuş değerlerin 7 günde değişmez bir ilişkiyle gebe kalınmaz şak die millet yıllarca ugrasıo

Bu işin ihtisasını yapmış doktora , ilime bilime inanmayıp oturmuş elinde çekirdek çitleyen bana mı inanacaksın gerçekten :D

Eşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun psikolojim bozuldu iyice bir ay icindede hic bi birliktelik olmadi kendimizi oraya odakladik Hamile olma ihtimalim varmı..??
Hamile olma ihtimaliniz yok.
Ancak bu kadar takıntılı olursanız hamile de kalamazsınız.
Önce hamile olmadığınızı kabullenin ;)

Hamile degilsiniz o kesin, kesin olan baska bir sey daha var bu gidisle ciddi bir psikolojik rahatsizlik icine gireceksiniz.. ilac kullanmak zorunda kalip hamileligi ertelemek zorunda da kalacaksiniz.. hem tahliller, hem doktor, hem ultrason, hem regl gecirmissiniz hala buradakilerin belirtilerini soruyorsunuz.. lutfen hamilelikten once bir psikologa gorunun..

Back
X