Hamilemiyiimmmmmmm

Ya lütfen bilip bilmeden yorumlar yapmayın ne yaşadığımı ben biliyorum ben fikirlerinizi sordum size sadece ayn 20 yaşındayım bebek istiyorum sıkıntımı var çok elestri yapiyosunuz

Kötü bir şey yazmadım ki ben, ne bu şiddet bu celal?
Sevişmeden çocuk yapmayı başarırsan yöntemini söyle bari de herkes yapsın. Allah akıl fikir versin diyor kaçıyorum.

Hem sadece 1 kez girilen ilişkiden medet umup defalarca test yapıp sosyal platforma yazıyorsun herşeye acık görüşlü olacaksın ilk önce oku araştır ayrıca kadın doğum sayfası var bu konuyu oraya yazmalısın yanlıs yere konuacıp istediğin cevabı vermeyenlere tüü kaka muhabbeti yapıosun Mune Mune

Bu değişik sorudan sonra acaba ben mi insanları anlamıyorum hani çok istediklerinden mi böyle değişik oluyorlar demiştim ama sizin cevabınızı görünce gerçekten bazı insanlar bebeği takıntı haline getiriyorlar.Rabbim hayırlısıyla en kısa zmanda sağlıkla bir bebek nasip etsin
Bebek tabiki çok önemli, isteyen herkese nasip etsin. Ama ben düşünüyorum ben neden bebek istiyorum, eşimi seviyorum ve ailemi büyütmek istiyorum. Bebeğimiz olacak diye eşimle olan ilişkimi inada bindirmeyi doğru bulmuyorum. İlişkim güzel olduğu sürece sağlığım da elveriyor her zaman bebeğim olabilir ama eşimle aram bozulursa hayatımdaki çoğu şeyde olumsuzluk olabilir insanın özel hayatı çok etkiliyor. O yüzden kafama takmıyorum. Bence konu sahibi de takmamalı. Biz bebek düşünmüyorduk, düşünmeye başladık ve sadece korunmayı bıraktık geri kalan her şey aynı. Böyle olunca daha sağlıklı ve kısa zamanda olacağını düşünüyorum

Bebek tabiki çok önemli, isteyen herkese nasip etsin. Ama ben düşünüyorum ben neden bebek istiyorum, eşimi seviyorum ve ailemi büyütmek istiyorum. Bebeğimiz olacak diye eşimle olan ilişkimi inada bindirmeyi doğru bulmuyorum. İlişkim güzel olduğu sürece sağlığım da elveriyor her zaman bebeğim olabilir ama eşimle aram bozulursa hayatımdaki çoğu şeyde olumsuzluk olabilir insanın özel hayatı çok etkiliyor. O yüzden kafama takmıyorum. Bence konu sahibi de takmamalı. Biz bebek düşünmüyorduk, düşünmeye başladık ve sadece korunmayı bıraktık geri kalan her şey aynı. Böyle olunca daha sağlıklı ve kısa zamanda olacağını düşünüyorum
Bu şekilde devam edin.Tabi kide bebek önemli ama en önemlisi aile olmak zaten.Birde veren Allah o ne zaman ol derse olur biz yeterki elimizden geleni yapalım sağlıcakla Allah mutluluğunuzu daim etsin arttırsım

rahibe meryem değilseniz hayır tabi ki de hamile değilsiniz :işsiz: tıp bütün olanaklarını kullanarak size olmadığını söylemiş bir de biz burdan fal açalım mı istediniz? bir de dip not: gerçek hayatta filmlerdeki gibi tek sevişmeyle bebek pek olmaz.

Üstüne görme olma ihtimali.olamazmi
Üstüne görme olayi nedir yaaaaa...

Yerlesme kanamasidir o yerleşme adet degil yani.. ki bende yerleşme kanamasi bile olmadı olmayadabilir kulaktan duyma yapmayin kan testi vermisin sonuc negatif adet olduktan sonra adet oldugun birinci günle beraber 10 gun say ondan sonra hergün allah ne verdiyse artik normalde 14 15. Gün yumurtan catlar herhangi bir olumsuzluk olmadigi takdirde olur.
Bide cocuk yapmak için yapmayın şu işi zevk almaya bakın bebek olduktan sonra baya bi zor oluyoda bir araya gelmek :D

Bilsem kötü eleştiri alıp gülüyorlar sanırım. Bdv de meşhur olan fake konular var.
Sevgilisinden hamile olduğunu söyleyen bir üye vardı. sevgilisi kabul etmiyordu çocuğu. :işsiz:Ailesi filan duydu.
Günlerce yorumlar yazıldı 2 yıl önceydi galiba benim eski üyeliğim den kalma bir konu hala unutmadım. Üzülmüştüm kızın durumuna sonuç konu fake çıktı :kızgın: genede iyi ki gerçek değilmiş dedik illa hatırlayanlar olacaktır konuyu.
Tamam senin döneminde oyleymiste şimdide bu donemdeyiz konu şuanda evli ama bebek sahibi olamıyor üzülüyor kendini hamilelige adepte etmiş bebek sahibi olmak istiyor bir umuttur diyip birde ultson da bakılıyor

Sakamisin sen ya
Iki kez okudum
Beynim yandi:))))))
Yahu yooook olsa cikaaaar
Biliktede olmadik diyorsun ya bu nasil olabilir ki:))
Ya yastan dolayi bu bilememezlik
Yada facesin.

Heralde gormediniz yapılan yorumlari
yapılan yorumlar önyargı değildi.akla mantığa ve bilime uygun gerçekleri size bedeniniz, kan testleri, idrar testleri ve doktorlar tekrar tekrar söylemiş siz hala kör inatla yaklaşık 1.5 ay önceki tek seferlik ilişkiden hamile olabilirim sanki diyorsunuz.kusura bakmayın ama sizin ilişkiye bile doğru girip girmediğinizden şu an emin değilim.

Kizcagizin ustune gitmeyin yaasi cok kucuk.cok istemis demek ki..boyle boyle ogrenecek... 20 yasinda dogurmak istemek yine onun ve esinin kararlari.erken vs. Yazanlari anlamiyorum. Benimde fikirlerim var ama insanlara boyle donemde soylemeyi dogru bulmuyorum..aile yapisi,yetismesi onu getiriyor demek ki.. konu sahibi sen de stres yapma.korunmyi biraktigim 2.denemede suan hamileyim..cunku stressizdik bedenler hazirdi spor yapiyor saglikli besleniyorduk vs vs...kafani rahatlat once :)

Eşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun psikolojim bozuldu iyice bir ay icindede hic bi birliktelik olmadi kendimizi oraya odakladik Hamile olma ihtimalim varmı..??
Hamileyim anladım başlığı

Bende yazıyı hamileyiiiiim diye okudum vala yaiznin sonuna kadar ne zmn degerin yukseldi acaba die merakla bekleidm...
Konu sahibi evet bazen gec cikabiliyor ama artik kabullenmelisin snrm hamile degilsim bazdn psikolojik olarak çok etkiliykruz kendimiiz inanmak istmioruz cok istiorsunz hamile kalmayi belki evet ama boyle yaparak kendinizr zarar veriyorsunuz bende 8 9 aydr bekliorum kizima kardes olsun die hala yok her ay yeni umut olmadgini kabullenip bence yeni ay icin çalışmalar yapmani oneririm yanlis anlamayin keisnlikle yargilamiorum insan isterkrn cabucak olsun istiyor ve bazen kabullenemiyor

Dr unuza söylediniz mi bebek istediğinizi. O size hangi günler ilişkiye girmeniz gerektiğini söyler.Birde hamilelik ilk kan testinde belli olur oda ilişkiden yaklaşık 10 gün sonradır.Kan testinde baya bi yükselme olmadan da usg yle bile bakılmaz ama yine dr unuz insaflı davranmış bakmış.kan testinde yükselme yoksa hamilelik yok demektir tıpkı şuan olduğu gibi üstüne görme olayını şunu bunu unutun sadece bHcgye odaklanın.Bi de yaşın çok küçük daha yeni evlisin oluruna bırak olmazsa da tedavi görürsün ama bu kadar beklentiye girme

Kanda yoksa kesindir yoktur. Özür dilerim kırmak istemem ama bir an şaka mı yapıyorsunuz dedim bu kadar net sonuçlardan sonra kan testi 2 kere adet olmak gibi herşeyi geçtim doktor yok demiş daha ötesi var mı hala hamile miyim diye soruyor musunuz??? Bence çok düşünüyosnuz lütfen rahatlayın biraz gebe kalmak psikolojik rahatlamaylada çok alakalı

Ovulasyon testi alın ve teste göre ilişkiye girin hamile kalma olasılığınızı arttırırsnnz

Hani bazıları yazıo sevgilimle sürtündüm hamile miyim yada bekaretim bozuldu dienler aynı o konular gibi olmuş değerlerin 7 günde değişmez bir ilişkiyle gebe kalınmaz şak die millet yıllarca ugrasıo
Size şu konuda katılıyorum değerler 1 haftada değişmez ama hamile kalma durumu değişir yani ayda bir ilişkiyle gebe kalan milyonlarca kadın var benim öyle çok arkadaşım var ve misal ben ayda bir ilişkiyle iki kez hamile kaldım, doğurganlık herkeste aynı olacak diye bişey yok kimi bir ilişkiyle kalır kimi yıllarca uğraşır bu Allahın bileceği iş :)

Konu sahibi bence hamile olma ihtimaliniz yok.

Malesef hamile olmadiginiz cok acik ama sizin hala hamilryim diye dusunmeniz ilginc gercekten.cok mu istiyorsunuz ve bir sikinti var mi .insallah yoktur hamile kalirsiniz bu kadar takmayin kafaniza

Bu kadar kafaya takarsan gerçekten olmaz. Bak bende senin kadar olmasada 6 ay boyunca 2 gün geciktimi hemen test yapıyordum beklentiyle baktım çok strese giriyorum amaan Allah ne zaman nasip ederse dedim ve ertesi ay kalmışım. Ğstelik 1 hafta test yapmadım sonra yaptım çıktı. Rahatla ve oluruna bırak. Yoksa kafayı yersin.

Back
X