Hamilemiyiimmmmmmm

Eşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun psikolojim bozuldu iyice bir ay icindede hic bi birliktelik olmadi kendimizi oraya odakladik Hamile olma ihtimalim varmı..??
Evet gerçekten psikolojiniz bozulmuş.

1.20 yuksek bir deger degilki neden hamile olmadiginiza inanmak istemiyorsunuz

Hamile kalmadığını anladık da sizin bir kereyle hamile kalmak çok zordur diye diretmenizi anlamadik kaliniyo bunu herkezde biliyor zaten gebelik dedigin seyde bir gece birlikte oldugun zaman olunuyor butun ay birlikte olsan nolur dogru geceyi buldun surece her turlu hamile kalirsin
Arkadaşlar bir kerede hamile kalamazsın dememiş. Konu sahibi bir defa ilişkiye girmiş hamilelik ummuş olmamış. Bunun üzerine adet olmuş üstüne bir daha kan tahlili yaptırmış ultrasona baktırmış. Arada başka ilişki yoksa zaten ilk tahlilde sonucu almalıydı. Bu neyin ısrarı diyorlar. Ayrıca hamilelik isterken bir kere birlikte olup ay belki hamile kalmışımdır diyip beklemenin saçmalığını ifade ediyorlar. Hatta hamile kalsa da insan yine 40gün sevişmez?

Konu sahibi hamile değilsiniz. Hamile kalmaya çalışıyorsanız daha sık özellikle düzenli adet görüyorsanız adet gününüzden 14 gün sonraki bir hafta boyunca gün aşırı ilişki denemelisiniz. Bir kere yaptık oldu mu diye beklerseniz aylar aylar aylar geçebilir ya da şansınıza ilkinde tutabilir. Gerçekten istiyorsanız sık ilişki şart.

Eşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun psikolojim bozuldu iyice bir ay icindede hic bi birliktelik olmadi kendimizi oraya odakladik Hamile olma ihtimalim varmı..??
Kesinlikle değilsin. Gebe kalsan da doktorun yapma demediği sürece ilişkiye de girebilirsin. Herhangi bi sağlık sorunun yoksa yumurtlama günlerini değerlendirirsen gebe kalırsın.

Kanda çıkmamış, ultrasonda da çıkmadığına göre hamile değilsiniz. Hayırlı vakitte sağlıcakla kalırsınız inşallah.

Şimdi hamile kalmak üç dört gün üst üste girilen ilişkilerdeki spermlerin toplanıp tüplerde birikmesi ve hep birlikte yumurtaya gitmesi denmiyor zaten. Hamilelik bir kerede olur ve o bir kereyi bulmak için sık sık denenir. İşte o çatlatmadan sonraki 36 saatlik süre diyorsun ya o gece pazartesi de olabilir, perşembe de. Sonuçta aşılama yaptırmamışlar. Bilemezler tam gün ve saatini. Bunun için sık sık deneyin diyor hem doktorlar hem de burdaki kadınlar. Annenizin tam o geceye denk gelmiş ama konu sahibinin o gece değilmiş.iki günde bir( doktorların önerdiği genelde budur) ilişkiye girilirse o anı denk getirmek daha kolay olabilir deniyor.
Bende zaten aynı şeyden bahsediyorum ama sizler anlamak istemiyorsunuz tabikide çocuk istiyorsan sık sık ilişki olmalı fakat bir gecede hamile kalınıyor bundan bahsediyorum 1 ayda bir kere iliskiye girin hemen hamile kalırsınız demiyorum ama bunun da mümkün olduğundan bahsediyorum

Yalnız başlıkta ciddi ciddi konuşulmuş ve açıklanmış, bir kadın nasıl ve toplam kaç ilişkide hamile kalır diye. Bir ilişkide çocuğun bir kolu, diğerinde bir kulağı vs şeklinde toplam 30-40 ilişkide tamamlanıp hamile kalındığını zannedenler de var herhalde.

Rica ederim. Bilmiyor olabilirsin.Çocuk istiyorsan öğrenirsin zamanla her şeyi zaten. Ama fazla streslisin.
Eğer korunmasız iilişki 6 aydan fazlaysa bi jinekologa git ve güzel bi muayene ol bence. O seni bilgilendirir zaten.
Zaten ben stresliyim bide hep oraya odaklandigim için haklisiniz hamilelik olsa illaki bi belirti olur yani hiç yok

Zaten ben stresliyim bide hep oraya odaklandigim için haklisiniz hamilelik olsa illaki bi belirti olur yani hiç yok
Belirti falan olur diyorsun ama hala. Her seferinde kanda negatif çıkmış, 2 kere adet olmuşsun. Ultrasonda bakılmış ki HCG 1000 olmadan varsa bile görünmez doktor yine 1.20 iken bile bakmış. Belirti falan arama. Gebe değilsin sen. Yumurtlama zamanını takip et biliyorsan. O günler her gün ilişki olsun. Tutar inşallah. Hamile kalmak isteyen ve ugrasan biri olarak soyluyorum ,Stres hormonları çok etkiliyor. Stresten uzak durmalısın.

Belirti falan olur diyorsun ama hala. Her seferinde kanda negatif çıkmış, 2 kere adet olmuşsun. Ultrasonda bakılmış ki HCG 1000 olmadan varsa bile görünmez doktor yine 1.20 iken bile bakmış. Belirti falan arama. Gebe değilsin sen. Yumurtlama zamanını takip et biliyorsan. O günler her gün ilişki olsun. Tutar inşallah. Hamile kalmak isteyen ve ugrasan biri olarak soyluyorum ,Stres hormonları çok etkiliyor. Stresten uzak durmalısın.
Tamm teşekkür ederim..

Varsa eğer bebek kesin bir aylık ve ultrasonda bile görebilirdi bence degilsin

Back
X