Hamilemiyiimmmmmmm

Eşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun psikolojim bozuldu iyice bir ay icindede hic bi birliktelik olmadi kendimizi oraya odakladik Hamile olma ihtimalim varmı..??
Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın canım gebelik bölümüne acicaksin hamile kalmayı istemeni çok iyi anlıyorum ama hamilelige odaklanarak bu olmaz bir uygulama var telefonlarda adet döngüsü hamilelik takvimi bu takvimde hangi günler hamile kalabilecegin yazıyor indir bu uygulamayı birde bhcg 10 nün altındaysa gebelik yoktur zaten bhcg yaptırmadan gebelik testi al predektor olandan adetten 6 gün öncesine kadar yapabilirsin doğru sonuç veriyor bol şanslar canim

Bir kere birlikte olupta hamile kalan bir sürü insan var bunun örnekleri televizyonlarda da var zaten

Bi buna duyar kasışmamıştı şu sitede çok şükür o da oldu.

Bir kereyle hamile kalmamış işte kadın. Doktorlar bile iki günde bir ilişki tavsiye ederken televizyondaki örnekler hiç bir şey ispatlamaz.

Eşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun psikolojim bozuldu iyice bir ay icindede hic bi birliktelik olmadi kendimizi oraya odakladik Hamile olma ihtimalim varmı..??
Hayır şu haliyle yok

Bi buna duyar kasışmamıştı şu sitede çok şükür o da oldu.

Bir kereyle hamile kalmamış işte kadın. Doktorlar bile iki günde bir ilişki tavsiye ederken televizyondaki örnekler hiç bir şey ispatlamaz.
Hamile kalmadığını anladık da sizin bir kereyle hamile kalmak çok zordur diye diretmenizi anlamadik kaliniyo bunu herkezde biliyor zaten gebelik dedigin seyde bir gece birlikte oldugun zaman olunuyor butun ay birlikte olsan nolur dogru geceyi buldun surece her turlu hamile kalirsin

kan verdiğiniz sıklıkta sevişseniz ihtimaliniz daha fazla olur. çocuk istiyorsunuz, buna odaklanmışsınız, umarım herşey gönlünüzce olur. ama takıntı yapmışsınız bunu. bir psikoloğa gtmeniz sizin için iyi olur. stres yapmama konusunda yardım alırsanız işiniz kolaylaşır. stress yapmamak , kafanın rahat olması hamile kalma sürecinide, hamileliğide etkileyen şeyler.

Hamile kalmadığını anladık da sizin bir kereyle hamile kalmak çok zordur diye diretmenizi anlamadik kaliniyo bunu herkezde biliyor zaten gebelik dedigin seyde bir gece birlikte oldugun zaman olunuyor butun ay birlikte olsan nolur dogru geceyi buldun surece her turlu hamile kalirsin

Tamam doktorlar yanlış biliyor, en doğrusu sizsiniz ne diyelim.

Bir kere birlikte olupta hamile kalan bir sürü insan var bunun örnekleri televizyonlarda da var zaten

Tv derken hangi yayınlar mesela?

Başlık bile psikolojik durumun vehametini ortaya çıkarıyor. Neyi savunuyorsunuz ki?

Bu psikolojide gerçekten hamile kalsa da çok zor zamanlar geçirmesi olası. Anksiyete, panik atağa kadar yolu var.
Biraz rahatlamalı.
Bu stresle hamile değilken bile hamilelik belirtileri gösterebilir.

1 ayda 30 gece var.
Ayda 1 kez sevişerek mi o bir geceyi bulma ihtimali daha yüksektir, yoksa 15 kez sevişerek mi?

Bir kereyle hamile kalınmaz dememiş kimse zaten. İhtimali düşüktür, zordur demiş. İstatistiğe tepkilisiniz sanıyorum.

Tamam doktorlar yanlış biliyor, en doğrusu sizsiniz ne diyelim.
Doktorlarda ayni seyi soyluyor siz asilama diye hamile kalma yontemi var biliyorsunuz digmi catlatma iğnesi olduktan sonra 36 saat sonra ilişki öneriyor o akşam önemli olan ben size bunu anlatmaya çalışıyorum tabikide hamile kalmak istiyen 2 günde bir yada 3 günde bir birlikte olmalı ki hamilelik şansı artsın

Doktorlarda ayni seyi soyluyor siz asilama diye hamile kalma yontemi var biliyorsunuz digmi catlatma iğnesi olduktan sonra 36 saat sonra ilişki öneriyor o akşam önemli olan ben size bunu anlatmaya çalışıyorum tabikide hamile kalmak istiyen 2 günde bir yada 3 günde bir birlikte olmalı ki hamilelik şansı artsın

İyi akşamlaaaaaar!

Tv derken hangi yayınlar mesela?

Başlık bile psikolojik durumun vehametini ortaya çıkarıyor. Neyi savunuyorsunuz ki?

Bu psikolojide gerçekten hamile kalsa da çok zor zamanlar geçirmesi olası. Anksiyete, panik atağa kadar yolu var.
Biraz rahatlamalı.
Bu stresle hamile değilken bile hamilelik belirtileri gösterebilir.
Savunmuyorum zaten sadece bir geceyle hamilelik çok zor dediği için tepkim tabikide bir geceyle hamile kalinirrrr bunun örnekleri heryerde var mesela benim babam gemici bir günlüğüne eve gelmiş annemle birlikte olmuşlar ve annem kardeşime hamile kalmış bak en basit örnekkkkkk

Ay yok valla açıklayacağım anlamasanız da;
Eğer sizin dediğiniz o bir gece bilinebilse doktorlar son adet tarihini sormaz "hangi tarihte birlikte oldunuz?" diye sorardı dimi?
Ama bakın ovulasyon (yumurtlama) bile hesap etmez direk son adet tarihini sorarlar :)

Adetin bittiği gün hamile kalınacağı gibi, adetin başladığı tarih bile olabileceği için yuvarlak hesap yapılır.

Kim ne zaman nokta atışı yapacağını bilemez :)
O yüzden doktorlar "2 adet arası 2 günde 1 ilişki olmalı" der.
Umarım anlamışsınızdır. Türk dizisi değil bu..

Ay yok valla açıklayacağım anlamasanız da;
Eğer sizin dediğiniz o bir gece bilinebilse doktorlar son adet tarihini sormaz "hangi tarihte birlikte oldunuz?" diye sorardı dimi?
Ama bakın ovulasyon (yumurtlama) bile hesap etmez direk son adet tarihini sorarlar :)

Adetin bittiği gün hamile kalınacağı gibi, adetin başladığı tarih bile olabileceği için yuvarlak hesap yapılır.

Kim ne zaman nokta atışı yapacağını bilemez :)
O yüzden doktorlar "2 adet arası 2 günde 1 ilişki olmalı" der.
Umarım anlamışsınızdır. Türk dizisi değil bu..
Allah ım sen sabır ver ben de kıza ayda bir kez birlikte ol mutlaka hamile kalırsın demiyorum zaten neden anlamak istemiyorsunuz o şekilde hamile kalmak çokta zor değil diyorummmm

0 ve 5 arası negatiftir yani seninki negatif.

Elbette 1 ilişkide hamile kalınır, gününe denk geldiyse olur tabiki. Her ilişkide biraz biraz hamile kalınmaz yani. Tek sefer olur biter. Onu tutturmak mesele.

Ama siz hamile değilsiniz.
Kanda yok.
Ultrasonda yok.
Regl olmuşsunuz.
Hala reddediyorsunuz, neden?
Çok istiyorsunuzdur amenna ama bu kadar telaşlı ve cahilce davranırsanız psikolojik olarak gebeliği siz engellersiniz.
Yapmayın kendinize bunu.
Konunuz cidden akıl alır gibi değil.

Savunmuyorum zaten sadece bir geceyle hamilelik çok zor dediği için tepkim tabikide bir geceyle hamile kalinirrrr bunun örnekleri heryerde var mesela benim babam gemici bir günlüğüne eve gelmiş annemle birlikte olmuşlar ve annem kardeşime hamile kalmış bak en basit örnekkkkkk

Şimdi hamile kalmak üç dört gün üst üste girilen ilişkilerdeki spermlerin toplanıp tüplerde birikmesi ve hep birlikte yumurtaya gitmesi denmiyor zaten. Hamilelik bir kerede olur ve o bir kereyi bulmak için sık sık denenir. İşte o çatlatmadan sonraki 36 saatlik süre diyorsun ya o gece pazartesi de olabilir, perşembe de. Sonuçta aşılama yaptırmamışlar. Bilemezler tam gün ve saatini. Bunun için sık sık deneyin diyor hem doktorlar hem de burdaki kadınlar. Annenizin tam o geceye denk gelmiş ama konu sahibinin o gece değilmiş.iki günde bir( doktorların önerdiği genelde budur) ilişkiye girilirse o anı denk getirmek daha kolay olabilir deniyor.

Back
X