Hamilemiyiimmmmmmm

Çocuk isterken sadece çocuğa odaklanmak ve artık sadece bunun için birlikte olmayı ve takıntı haline getirmeyi yanlış buluyorum. Eşler arasında uzaklaşma oluyor.
Bende bebek istiyorum, ama eşimle rutin cinselliğimiz devam ediyor, görev haline dönüştürmedik. Adetim gecikince hamile miyim diyorum ya da kan testi yaptırıyorum ama doktor hayır diyorsa daha sonra da 2 kez adet görüyorsam tutunma kanamasıdır diye diretmiyorum.
Bence çok kafaya takmışsınız bu kadar çok yapmak yerine eve idrar testi alın sıkıldıkça çiş yaparsınız üstüne.
Hiçbir yerde görünmeyen bebek için de ultrasona girmek vallahi doktorunuzun zamanını harcamak gibi geliyor bana. Bol şanslar :)

Evet çok istiyoruz çünkü ne olmuş ben bi aksilik goremiyorum
Ama canımın içi siz eşinizle 1 kere birlikte olup 1 ayda 2 kez kan testler ultrason üstüne ikinci adetin gelmiş hala hamilemiyiö diyorsun??
Çalışmaları artırsan daha başarılı olacağınıza inanıyorum :işsiz:

Bu onyargi degil ki.Kac defa kan testi vermissiniz,kac defa adet olmussunuz,doktorunuz yok demis.Burdan tebrikler hamilesinizin mi diyelim olmayan gebelige ya da biraz daha bekleyin umudunuzu yitirmeyin mi diyelim ? Calismalara devam edin insallah bir sonraki ay tutardan baska bir teselli cumlesi olmaz bu durum icin uzgunum.

İnkar demeyelim de umut diyelim
Bu psikolojik bi inkar. her insan umut eder lakin 5 kez kan vermek test yaptırıp ultrasona girmek ve daha sonrasında orayada inanmayıp buraya sormak bi inkardır. Bunu fark etmesi için yaZdım. Bişeylerde beklentiye girdikçe kendi elimizle onu uzaklaştırırız.

Eşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun psikolojim bozuldu iyice bir ay icindede hic bi birliktelik olmadi kendimizi oraya odakladik Hamile olma ihtimalim varmı..??
40 günde bir seviş sonra otur bekle cıks bu sefer olmamış onca teste unltasona karşımı gelelim

Pembe yalanlar demek ki bu durumlar icin var :KK48:
bana prenses sendromu gıbı geldı habıre azarlamayın deyıp durunca cekılın kızlar once kırmızı halımızı acalım sonra mum ısıgı yakıp alcak sesle kralıcemızı karsılayalım dıyesım geldı
ıyılıgıne soyluyoruz halbukı kotu hıc bırsey de demedık ama

hayırlısı :)

Ya saolun neden bukadar on yargılı davranıyorlar bu insanlar ben anlamiyorum

Çünkü çocuk isteği mantıklı düşünmenize engel olmaya başlamış. Gerçi biz de çok isteyerek yaptık ama bu kadar abartmadık.

Hamile olsanız kanda kabak gibi belli olur.
Çok stres yaptığınız ortada. Bu şekilde olmaz. Durulun, sakinleşin..

Back
X