Hamilemiyiimmmmmmm

Kıyamam çocuğu çok istiyorsunuz belli ki. Önce bir sakın olun ne kadar çok kafaya takarsaniz o kadar hamile kalisiniz zorlaşır. Stresten uzaklaşmaniz gerek. Eşinizle sadece çocuk düşünerek birlikte olmayın. Anı yaşayın. Allah gönlünüze göre versin. Bu arada folik asit kullanmayı ihmal etmeyin. Dis şikayetiniz varsa da onları halledin.

Kıyamam çocuğu çok istiyorsunuz belli ki. Önce bir sakın olun ne kadar çok kafaya takarsaniz o kadar hamile kalisiniz zorlaşır. Stresten uzaklaşmaniz gerek. Eşinizle sadece çocuk düşünerek birlikte olmayın. Anı yaşayın. Allah gönlünüze göre versin. Bu arada folik asit kullanmayı ihmal etmeyin. Dis şikayetiniz varsa da onları halledin.
Allah razı olsun saolun ya sonunda iyi bi yorum aldim

Kimi doğum sancısı başlayınca anlıyor gebe olduğunu kimi de olmadığı halde inatla oldurmaya çalışıyor... enteresan

Çok gergin ve sinirli tepkiler veriyorsunuz o zaman neden konu açtınız ki :KK43:
Herkes hamilesiniz dese buralar bal çiçek mi olacaktı..
Hayır millet önce kendine baksın ya bi normal insan gibi yorum yapan varmi bi kaç kişi haricinde ne yani 1 yıllık evliyim 20 yaşındayım çocuğum olmasını ıstemem kötü biseymi
Öyle bi.yazıyorlar ki

Hayır millet önce kendine baksın ya bi normal insan gibi yorum yapan varmi bi kaç kişi haricinde ne yani 1 yıllık evliyim 20 yaşındayım çocuğum olmasını ıstemem kötü biseymi
Öyle bi.yazıyorlar ki
Canım henüz çoook gençsin. Bu konuda bilgisizsin belli ki, oku araştırmalar yap. Nasıl olur ne zaman şansın yüksek hepsini öğrenmeye çalış. Önünde çok uzun zaman var elbet çocuğun olur. Ama kafana takmaman gerek

Canım hamile değilsin bu bariz ortada anlıyorum ki bebek çok istiyorsun. Stresten uzak dur çok kafana takma oluruna bırak ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama daha zamanı vardır demekki.kanda çıkmamış yani bide ultrasonla bakılmış yok yani sert tepkiler alırsın çünkü defalarca kan testi fln yaptırıp bide ultrasonla bakılmış olmasi artık senin bu gercege inanman lazım demmkk zamanı var sabret

Konu fake olabilir mi?
Sanki alay eder gibi yazılmış.
Eğer doğru ise bu kadar saplantı haline getirme o kadar kan vereceğine ilişki yaşasaydın 1kere olmuş tamam.
Yumurtlama tarihlerini hesaplayan uygulamalar filan var onlara bak istersen internette.hamile olma ihtimali o tarihlerde çok daha yüksek oluyor.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Son düzenleme:
Canım hamile değilsin bu bariz ortada anlıyorum ki bebek çok istiyorsun. Stresten uzak dur çok kafana takma oluruna bırak ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama daha zamanı vardır demekki.kanda çıkmamış yani bide ultrasonla bakılmış yok yani sert tepkiler alırsın çünkü defalarca kan testi fln yaptırıp bide ultrasonla bakılmış olmasi artık senin bu gercege inanman lazım demmkk zamanı var sabret
Saolun Allah razı olsun

Daha bir yıllık evlisin. Bak ben 4 senelik evliyim bir tup bebek denemem oldu ama sonuç negatif benda çok istiyorum demkki zamanı var diyorum seninde var demekki bu kadar sters yapma inslalaah bebişin olurda yakın zamanda buradaki mesajına gülüp geçersin şuna bak neler yazmışım neler yapmışım diye :anneadayı:

Daha bir yıllık evlisin. Bak ben 4 senelik evliyim bir tup bebek denemem oldu ama sonuç negatif benda çok istiyorum demkki zamanı var diyorum seninde var demekki bu kadar sters yapma inslalaah bebişin olurda yakın zamanda buradaki mesajına gülüp geçersin şuna bak neler yazmışım neler yapmışım diye :anneadayı:
Demekki iyi yürekli insanlarda kalmış saolun Allah razı olsunnn:KK200:

Öyle bi.yazıyorlar ki
:oha:Bi de 20 yaşında mısın?
Hamile değilsin, bunu kabullen. Bence 20 yaş anne olmak için fazlasıyla erken ama insanların hayattan beklentileri farklı, diyecek bir şey yok. Bebek sahibi olmak istiyorsan önce bilinçlen lütfen. Kendine bir doktor bul, bilmediğin her şeyi ona sor. Kocanla sadece bebek yapmak için değil zevk almak için seviş. 40 gün sevişmeden bekleme. Sevişmek bebeğe zarar vermez korkma. Ama bunları yine de doktoruna sor, bizi dinleme.

:oha:Bi de 20 yaşında mısın?
Hamile değilsin, bunu kabullen. Bence 20 yaş anne olmak için fazlasıyla erken ama insanların hayattan beklentileri farklı, diyecek bir şey yok. Bebek sahibi olmak istiyorsan önce bilinçlen lütfen. Kendine bir doktor bul, bilmediğin her şeyi ona sor. Kocanla sadece bebek yapmak için değil zevk almak için seviş. 40 gün sevişmeden bekleme. Sevişmek bebeğe zarar vermez korkma. Ama bunları yine de doktoruna sor, bizi dinleme.
Ya lütfen bilip bilmeden yorumlar yapmayın ne yaşadığımı ben biliyorum ben fikirlerinizi sordum size sadece ayn 20 yaşındayım bebek istiyorum sıkıntımı var çok elestri yapiyosunuz

Çocuk isterken sadece çocuğa odaklanmak ve artık sadece bunun için birlikte olmayı ve takıntı haline getirmeyi yanlış buluyorum. Eşler arasında uzaklaşma oluyor.
Bende bebek istiyorum, ama eşimle rutin cinselliğimiz devam ediyor, görev haline dönüştürmedik. Adetim gecikince hamile miyim diyorum ya da kan testi yaptırıyorum ama doktor hayır diyorsa daha sonra da 2 kez adet görüyorsam tutunma kanamasıdır diye diretmiyorum.
Bence çok kafaya takmışsınız bu kadar çok yapmak yerine eve idrar testi alın sıkıldıkça çiş yaparsınız üstüne.
Hiçbir yerde görünmeyen bebek için de ultrasona girmek vallahi doktorunuzun zamanını harcamak gibi geliyor bana. Bol şanslar :)
Bu değişik sorudan sonra acaba ben mi insanları anlamıyorum hani çok istediklerinden mi böyle değişik oluyorlar demiştim ama sizin cevabınızı görünce gerçekten bazı insanlar bebeği takıntı haline getiriyorlar.Rabbim hayırlısıyla en kısa zmanda sağlıkla bir bebek nasip etsin

Peki fake olsa eline ne gecicek ki burda yazdıklarindan.bizleri kandiyor olsa eline çok büyük miktarda paramı gecicek yada meşhurmu olacak
Bilsem kötü eleştiri alıp gülüyorlar sanırım. Bdv de meşhur olan fake konular var.
Sevgilisinden hamile olduğunu söyleyen bir üye vardı. sevgilisi kabul etmiyordu çocuğu. :işsiz:Ailesi filan duydu.
Günlerce yorumlar yazıldı 2 yıl önceydi galiba benim eski üyeliğim den kalma bir konu hala unutmadım. Üzülmüştüm kızın durumuna sonuç konu fake çıktı :kızgın: genede iyi ki gerçek değilmiş dedik illa hatırlayanlar olacaktır konuyu.

Back
X