- 15 Kasım 2020
- 511
- 600
- 37
Siz de öğretmen misiniz? Şayet öyleyseniz çok üzülürüm.Çağırma salar yazan birinin öğretmen olması kâbus olur benim için.Ayrıca linçleneceğim biliyorum ama kaldırıldığına çok sevindim.Kamuda çalışmayanlara böyle bir izin söz konusu değildi diye biliyorum.Sizin ne özelliğiniz var? Siz de herkes gibi çalışın bakalımEn azından izne ayrılanları geri çağırma salar..İdareyle konuşmak lazım sanırım. Hiç arayıp sorasım yok:))
İyi bok yedin. terbiyesizSiz de öğretmen misiniz? Şayet öyleyseniz çok üzülürüm.Çağırma salar yazan birinin öğretmen olması kâbus olur benim için.Ayrıca linçleneceğim biliyorum ama kaldırıldığına çok sevindim.Kamuda çalışmayanlara böyle bir izin söz konusu değildi diye biliyorum.Sizin ne özelliğiniz var? Siz de herkes gibi çalışın bakalım
Siz de beni boşuna yargılamayı komik oluyorSiz de öğretmen misiniz? Şayet öyleyseniz çok üzülürüm.Çağırma salar yazan birinin öğretmen olması kâbus olur benim için.Ayrıca linçleneceğim biliyorum ama kaldırıldığına çok sevindim.Kamuda çalışmayanlara böyle bir izin söz konusu değildi diye biliyorum.Sizin ne özelliğiniz var? Siz de herkes gibi çalışın bakalım
Ayrıca bu ülkenin en büyük sıkıntısı da sizin gibi nefret dolu insanlar..Siz de öğretmen misiniz? Şayet öyleyseniz çok üzülürüm.Çağırma salar yazan birinin öğretmen olması kâbus olur benim için.Ayrıca linçleneceğim biliyorum ama kaldırıldığına çok sevindim.Kamuda çalışmayanlara böyle bir izin söz konusu değildi diye biliyorum.Sizin ne özelliğiniz var? Siz de herkes gibi çalışın bakalım
Anladım, o zaman kurumunuz mutlaka bilgi verir diye düşünüyorum.Aranıp çağırılanlar olmuş çünkü..ben öğretmen değilim. o yüzden gidip gitmeme konusunda kararsızım. çağırmalarını beklemek daha doğru sanırım
İyi bok yedin. terbiyesiz
Siz de öğretmen misiniz? Şayet öyleyseniz çok üzülürüm.Çağırma salar yazan birinin öğretmen olması kâbus olur benim için.Ayrıca linçleneceğim biliyorum ama kaldırıldığına çok sevindim.Kamuda çalışmayanlara böyle bir izin söz konusu değildi diye biliyorum.Sizin ne özelliğiniz var? Siz de herkes gibi çalışın bakalım
Sizin mevcut durumunuzu bilemem.Siz böyle bir şeyden bahsetmemişsiniz o yüzden beni yargılayamazsınız.Bu tip sıkıntılarınız varsa geçmiş olsun elbette.Ben genel durumdan bahsediyorum özel durumunuzdan değil.Rapora gelince hepimiz doktor sıralarında bir tahlil için rapor peşinde koşuyoruz.Hem de sonrasında ne oluyor biliyor musunuz biz ertesi gün işe sabah erkenden kalkıp gidiyoruz.Ertesi gün evde yatmıyoruz.Siz de beni boşuna yargılamayı komik oluyorBen şu an yatıyorum ve iki günde bir acildeyim çünkü bebişim idrar yollarıma baskı yaptığı için böbreğim genişlemiş ve haftaya üroloji doktoru idrar yollarıma Stent takıcak..Bakın bu durumda ne olucak biliyormusunuz? Sınıflarımın dersleri boş kalıcak..Bu durumda en azından dersime giren başka öğretmen vardı..Yani evet şu an keşke beni çağırmasalar da bende raporla falan uğraşmasam..Çağırırlarsa da dayanabildiğim kadar gidicem ama kaç gün gidebilirim bilmiyorum tabi.
kamuda çalışamadığı için kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış. hadi başka kapıyainşallah siz de öğretmen değilsinizdir zira sizin gibi henüz kendini bile eğitememiş insancıkların elinde helak olur o yavrucaklar.Ayrıca tekrarlıyorum üzülmüyorum bütün sektörlerde çalışan gebeler gibi siz de bedavadan para kazanmayın artık haydi kızlar okula
Ben devlet destekli bir kurumda çalışıyorumkamuda çalışamadığı için kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış. hadi başka kapıya
devlet destekli bir yerde çalışmakla devlette çalışmak arasındaki farkı gayet iyi bilirsiniz o zaman. ben de bu dönemi raporla geçireceğim için sevinmeniz boşunaBen devlet destekli bir kurumda çalışıyorumSıkıntı o değil ki.Sıkıntı sizin çalışacak olmanıza üzülmeniz.Herkes çalışırken siz neden çalışmayasınız ki Benim durumuma gelince doktor raporuna bakar özel hastanelerde özel sağlık sigortamızla muayene olabildiğimiz için sıkıntı yok yani.
İnsanların şu durumda çalışacak olmasına üzülmesi normal değil mi? Neden bu kadar ön yargı..Burda konuştuğunuz insanlar hamile ve herkes korkuyor..Kovıd olduğum da enfeksiyon değerim tavan yapmıştı bende korkarım işe dönsem..Bakın hatanız kamu da neden böyle bir hak var kaldırılsın hadi çalışın demek, oysa demeniz gereken şey bu hak özel sektör de çalışan kadınlara da verilmeli olmalıydı..Sizin mevcut durumunuzu bilemem.Siz böyle bir şeyden bahsetmemişsiniz o yüzden beni yargılayamazsınız.Bu tip sıkıntılarınız varsa geçmiş olsun elbette.Ben genel durumdan bahsediyorum özel durumunuzdan değil.Rapora gelince hepimiz doktor sıralarında bir tahlil için rapor peşinde koşuyoruz.Hem de sonrasında ne oluyor biliyor musunuz biz ertesi gün işe sabah erkenden kalkıp gidiyoruz.Ertesi gün evde yatmıyoruz.
Öğretmenlerle alıp veremediğiniz ne bilmiyorum ama şu bedavadan kazanıyorlar demeniz artık sıktı. Ne kadar çalışıyorsunuz? Günün kaç saati verimli çalışıyorsunuz? Boş boş oturup gelenlerdensiniz sanırım. Zira öğretmenler, memurlar aralıksız çalışıyor. 40 dakika boyunca ağzında maskeyle ders analtiyor 40 kişilik sınıfta. Yani kıskançlık da bir yere kadarinşallah siz de öğretmen değilsinizdir zira sizin gibi henüz kendini bile eğitememiş insancıkların elinde helak olur o yavrucaklar.Ayrıca tekrarlıyorum üzülmüyorum bütün sektörlerde çalışan gebeler gibi siz de bedavadan para kazanmayın artık haydi kızlar okula
Geçirin tabi sefanız olsun.Zaten alışmışsınızdevlet destekli bir yerde çalışmakla devlette çalışmak arasındaki farkı gayet iyi bilirsiniz o zaman. ben de bu dönemi raporla geçireceğim için sevinmeniz boşuna
saol canım. darısı sana dicem de bu kafayla zor.Geçirin tabi sefanız olsun.Zaten alışmışsınız
Ben de çok kararsızım bu konuda, sabah arasam idareyi gelmeli miyim diye gelmelisin derlerŞuan izinde olan arkadaşlar, yarın işe gidecek misiniz yoksa çağırmalarını mı bekleyeceksiniz?
onların aramasını beklemek mantıklı geliyo bana ama. sonuçta idari izindeyiz ve idare tarafından haber verilmesi gerekir dönün diyeBen de çok kararsızım bu konuda, sabah arasam idareyi gelmeli miyim diye gelmelisin derlerbir şey demeden beklesek mi napsak onlar arasın diye çok kararsızım.
Normalde il müdürlüklerine merkezden yazı geliyor ilgili genelgeye göre işlem yapılsın diye, bu durum ile ilgili de göndereceklerse en azından o beklenebilir sanki diye düşünüyorum ama bilemiyorum ne kadar doğruonların aramasını beklemek mantıklı geliyo bana ama. sonuçta idari izindeyiz ve idare tarafından haber verilmesi gerekir dönün diye
Yukarıdaki gibi gereksiz yorum yapanları çok boşverelim de... Öğretmen olmayanlar çağrılmadan gidecek mi yarın işe? Beni arayan soran yok kurumumdan. Ne yapsam bilemedim?