Hamilelilkte 24. Hafta İdari iznin kaldırılması

İnsanların şu durumda çalışacak olmasına üzülmesi normal değil mi? Neden bu kadar ön yargı..Burda konuştuğunuz insanlar hamile ve herkes korkuyor..Kovıd olduğum da enfeksiyon değerim tavan yapmıştı bende korkarım işe dönsem..Bakın hatanız kamu da neden böyle bir hak var kaldırılsın hadi çalışın demek, oysa demeniz gereken şey bu hak özel sektör de çalışan kadınlara da verilmeli olmalıydı..
Onu bizim değil sizin demeniz lazım sayın hanfendiciğim.Bu izinler kamudakilere verilirken kimse diğer hamilelere yok mu diye sormadı.Herkes kendi derdine düştü.Ama her nerede olursa olsun çalışan hamileler o covid dönemlerinde işlerine gitti çağırıldıkları her dönem.He şunu da diyeyim bazı kişiler kamuda çalışmadığınız için kuduruyorsunuz filan demiş.Yok o iş öyle değil kamuda olmayan gebelere de siz gelmeyin denildi fakat şu şu dönem arası gelmeyin denmedi.Demem o ki herkes kendi derdinde.Şuradaki kimsenin kendi dışında başkasına üzüldüğü de yok.Bunu da hepimiz çok iyi biliyoruz.Hâlâ enfeksiyon şu bu diyorsunuz.Bu rahatsızlığı olan normal insan da işe gitmiyor ki zaten.

Onu bizim değil sizin demeniz lazım sayın hanfendiciğim.Bu izinler kamudakilere verilirken kimse diğer hamilelere yok mu diye sormadı.Herkes kendi derdine düştü.Ama her nerede olursa olsun çalışan hamileler o covid dönemlerinde işlerine gitti çağırıldıkları her dönem.He şunu da diyeyim bazı kişiler kamuda çalışmadığınız için kuduruyorsunuz filan demiş.Yok o iş öyle değil kamuda olmayan gebelere de siz gelmeyin denildi fakat şu şu dönem arası gelmeyin denmedi.Demem o ki herkes kendi derdinde.Şuradaki kimsenin kendi dışında başkasına üzüldüğü de yok.Bunu da hepimiz çok iyi biliyoruz.Hâlâ enfeksiyon şu bu diyorsunuz.Bu rahatsızlığı olan normal insan da işe gitmiyor ki zaten.
Peki bekleyin bir iki dakika, Cumhurbaşkanı olup genelge çıkarıyorum hemen sizin için de😂yani daha ne diyim size ki,e sizler arayın hanfendiciğim hakkınızı..Ben bu hakkı bize verin de özeldekilere vermeyin çalışsın köleler mi dedim..

ben de daha geçen salı çıkmıştım izne. yani çağırmadan gitmek de saçma geliyo beklemek de. ne yapacağımızı şaşırdık😄

resmi yaziyla karar kuruma gönderildiğinde çağırırlar ama bu durumda cagirmalarina gerek kalmadan bizim gitmemiz gerekir diye düşündüm ben.
ben açıkçası kendi kurumuma çok güvenmiyorum. düşük riskime rağmen yoğun ve ayakta çalıştım. yer değişikliği talebime kayıtsız kaldılar. ite kaka evden kendimden fedakarlık yaparak 24 e geldim ki izne ayrılınca haksızlık olmasın diye.
Allah büyük vardır bunda da bi hayır deyip devam edicem artik. sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah 🤲

Duyar kasan arkadaş lütfen gölge etme!bu arada burda sadece öğretmenler yok biz de varız, kamu emekçileri:) bilgi alan arkadaşlar hemen buraya dönüt verirlerse sevinirim.Ama mantıken başka kararnameler resmi gazetede yayınlanır yayınlamaz sanki tebliğ edilmiş gibi uygulanıyordu bu da öyle olur gibime geliyor. gelişmelerdn haberdar ederseniz sevinirim.ben yıllık izindeyim bu aralar ve daha 2/3haftam vardi 24 e

Herhangi bir bilgi edinen var mi arkadaslar? Internette pek bir detay bulamadim, kurumuyla gorusen varsa buraya yazsa lutfen 🙏

Siz de öğretmen misiniz? Şayet öyleyseniz çok üzülürüm.Çağırma salar yazan birinin öğretmen olması kâbus olur benim için.Ayrıca linçleneceğim biliyorum ama kaldırıldığına çok sevindim.Kamuda çalışmayanlara böyle bir izin söz konusu değildi diye biliyorum.Sizin ne özelliğiniz var? Siz de herkes gibi çalışın bakalım😂
Herkese böyle bir hak verilmesini dilemek yerine verilen kişilerden alınmasına mi sevindiniz.bu nasıl kötülük ya ayrıca kamuya disimizle tirnagimizla emek vererek girdik biz kimse bize bağışlamadi bunu

Ben bugün sabah aradım kurumu, henüz yazı gelmedi biz haber verelim dediler. sonra da arayan olmadı. Yarına bekliyorum ama, herkes başlamış görünüyor

Ben bugün sabah aradım kurumu, henüz yazı gelmedi biz haber verelim dediler. sonra da arayan olmadı. Yarına bekliyorum ama, herkes başlamış görünüyor
ben de en azından 1 gün daha geç arasalar da yarın da evde olsam diye dua ederken malesef öğleden sonra aradılar. haberi veren bile sanki kendi iptal etmiş gibi mahcuptu:KK43: 6 7 aylık hamilelere bu izni çok gördüler, hala inanamıyorum şu olana. hem kamu hem de özel sektöre kalıcı olması gerekirken 1 gecede kaldırmalarına😶

Arkadaşlar şurada birbirimizle bilgi alışverişi yapmak için burdayiz bi Otrera Otrera denen şahıs geliyor beğenmedi atıyor bı W winnithepuu denen şahıs geliyor çekememezlik yapıyor.ne salça insanlar var hayatta.bu konudan onlara neyse
İşten mi yazıyorsunuz bu yorumu🤣🤣Zor geçmiştir şimdi size sonuçta çalışarak para kazanmadınız uzun süre😂😂He bu arada bilgi paylaşırken keşke biri de bir konu açıp bize bu izinleri verdiler ama diğer hamilelere neden vermediler diye üzülseydi ama doğru ya bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın😄Neyse yılan öldü artık şimdi work time😚😚

İşten mi yazıyorsunuz bu yorumu🤣🤣Zor geçmiştir şimdi size sonuçta çalışarak para kazanmadınız uzun süre😂😂He bu arada bilgi paylaşırken keşke biri de bir konu açıp bize bu izinleri verdiler ama diğer hamilelere neden vermediler diye üzülseydi ama doğru ya bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın😄Neyse yılan öldü artık şimdi work time😚😚
bu kadın gerçekten kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış 😂 ama haklısın. bu son bikaç ayda hamileliğim dolayısıyla sadece kar yüzünden bile bana yani hamile memurlara verilen idari izin 8 9 iş günüydü. onun dışında çalışma saatlerimiz, işlerimiz vs. hep daha iyi durumdayız. özel sektörün kötü durumda olması bizim suçumuz değil de sen yine de bil ki her konuda çok daha rahatız. kıskanmaya devam 😂😂

bu kadın gerçekten kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış 😂 ama haklısın. bu son bikaç ayda hamileliğim dolayısıyla sadece kar yüzünden bile bana yani hamile memurlara verilen idari izin 8 9 iş günüydü. onun dışında çalışma saatlerimiz, işlerimiz vs. hep daha iyi durumdayız. özel sektörün kötü durumda olması bizim suçumuz değil de sen yine de bil ki her konuda çok daha rahatız. kıskanmaya devam 😂😂
🤣🤣🤣🤣 ben kıskanç değilim siz şuursuzsunuz.Kar tatillerinde herkese izin verildi özeli geneli yoktu da ayrıca ben de özel sektörde çalışmıyorum.Sadece sizin gibi bedavadan para kazanmaya bayılanlardan nefret ediyorum.Kendinizi düşünüp karar kalkınca nasıl bir hışımla buralara yazdıysanız keşke karar konulduğu zamanlarda da biraz oturup bencillik yapmayıp göya çok merhametli yerlerinizle çalışmak zorunda kalan hamilelere de üzülseydiniz diyorum.

Arkadaşlar şurada birbirimizle bilgi alışverişi yapmak için burdayiz bi Otrera Otrera denen şahıs geliyor beğenmedi atıyor bı W winnithepuu denen şahıs geliyor çekememezlik yapıyor.ne salça insanlar var hayatta.bu konudan onlara neyse
Kronik rahatsizligim olmasina ragmen pandeminin basindan beri calistim. En son akillara gelen ve asilanan meslek grubundayim. O yuzden bu ogretmenlerin en ufak sorunu firsata cevirip aglamasina ben de begenmedim attim. Muhtemelen diger arkadaslar da ayni sekilde, bilin istedim bir tek siz uremiyorsunuz 🤷🏼‍♀️

🤣🤣🤣🤣 ben kıskanç değilim siz şuursuzsunuz.Kar tatillerinde herkese izin verildi özeli geneli yoktu da ayrıca ben de özel sektörde çalışmıyorum.Sadece sizin gibi bedavadan para kazanmaya bayılanlardan nefret ediyorum.Kendinizi düşünüp karar kalkınca nasıl bir hışımla buralara yazdıysanız keşke karar konulduğu zamanlarda da biraz oturup bencillik yapmayıp göya çok merhametli yerlerinizle çalışmak zorunda kalan hamilelere de üzülseydiniz diyorum.
banane senden:))) herkes kendi hakkını korusun, beni ya da diğer memurları ilgilendirmiyosun:)))

banane senden:))) herkes kendi hakkını korusun, beni ya da diğer memurları ilgilendirmiyosun:)))
Heeeh işte böyle itiraf edin işte ne duyar kasıp duruyordunuz😂Sizden beklediğim ve hiç de şaşırmadığım cevap👏👏👏elbette böyle diyeceksiniz çünkü kafanız aynı anda birden fazla şeye çalışmıyor.İş hayatınızda üretmekten anladığınız işyerlerinizde örgü örmek olduğu için örgünüzü örerken karşınızda Müge Anlı’nın artık olamayacak olması sizi üzdü tabi😂Şimdi de banane sizden😂Koşa koşa işe gideceksiniz haketmeden kazandığınız paraların hakkını vermek için🤤

Heeeh işte böyle itiraf edin işte ne duyar kasıp duruyordunuz😂Sizden beklediğim ve hiç de şaşırmadığım cevap👏👏👏elbette böyle diyeceksiniz çünkü kafanız aynı anda birden fazla şeye çalışmıyor.İş hayatınızda üretmekten anladığınız işyerlerinizde örgü örmek olduğu için örgünüzü örerken karşınızda Müge Anlı’nın artık olamayacak olması sizi üzdü tabi😂Şimdi de banane sizden😂Koşa koşa işe gideceksiniz haketmeden kazandığınız paraların hakkını vermek için🤤
sen cidden kafayı yemişsin:)))

X