- 26 Aralık 2020
- 1.117
- 484
- 73
Bu korkuların aynısını hamılelık surecımde yasadım..bende panık atak hastasıyım zor bır hamılelık gecırdım dogum korkusu yuzunden ama ınanın hıc Korkacak bır sey yokmuş normal dogum yaptım..korkularınız yuzunden hamılelıgı ertelemeyın bence cunku o korkular 10 yılda bekleseniz gecmıcek taki korkunla yüzleşene kadarKızlar her kadın gibi bende anne olmak istiyorum zamanı geldiğinde. Bir yıllık evliyim doğum korkusu yüzünden çocuk düşünemiyorum çünkü panikatak hastasıyım çocuk bakmak veya hamilelik süreci beni korkutmuyor sadece doğum yapmaktan acı çekmekten korkuyorum. kapalı alanlarda duramıyorum doğuma girdiğimde nefessiz kalıp ölmekten korkuyorum canım çok acır diye korkuyorum elimde değil bu çocuk istemememe neden oluyor. Doğumhaneye girmeden bayılabiliyor muyum yada tamamen nasıl sakinleşebilirim?? Bu konuda yargılama yapılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum bu korkuları yaşamayan beni anlayamaz hayatımda birsürü seyden mahrum kalıyorum korkularım yüzünden bu konuda ne yapabilirim ? Psikolog psikiyatri çok sefer gittim ve bir çözüme ulaşamadım