- 7 Ekim 2024
- 23
- 1
- 32
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.601
Göğüs hastalıkları bakarmı sizceFizik tedaviye de gidebilirsiniz bir görsünler belki boyun fıtığı vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüs hastalıkları bakarmı sizceFizik tedaviye de gidebilirsiniz bir görsünler belki boyun fıtığı vardır
Tabii ona da gidin kontrolleri yaptırınGöğüs hastalıkları bakarmı sizce
İlaca başladık, anafranil kullanmaya başladım. Anksiyetede kullanılan bi ilac mi bilginiz var miZamanla geçiyor korkmayın anksiyetenin belirtileri arasında zaten yabancılaşma
Niloya Senın efeksordan paxeraya gecısın nasıl olmustuTabii ona da gidin kontrolleri yaptırın
Panik atak anksiyete okb üçünde de kullanılıyor ben de 10 mg kullanmıştımİlaca başladık, anafranil kullanmaya başladım. Anksiyetede kullanılan bi ilac mi bilginiz var mi
Çok hatırlamiyorum canım kaç yıl geçti üstünden yani 5 yıl oldu sanırım efexor dozu azaltip paxera 20 mg a eş doza ulaşınca geçiş yapmıştık diye hatırlıyorumNiloya Senın efeksordan paxeraya gecısın nasıl olmustu
Ne zaman etki etmeye başlamısti. Ben 75 mg başladım. Bir hafta olduPanik atak anksiyete okb üçünde de kullanılıyor ben de 10 mg kullanmıştım
Bir hafta az 3 4 haftada anca etkisini gösterirNe zaman etki etmeye başlamısti. Ben 75 mg başladım. Bir hafta oldu
Yan etki yasamısmıydın ben çok kötüyüm gerçektenÇok hatırlamiyorum canım kaç yıl geçti üstünden yani 5 yıl oldu sanırım efexor dozu azaltip paxera 20 mg a eş doza ulaşınca geçiş yapmıştık diye hatırlıyorum
Yok yan etki olmadı bendeYan etki yasamısmıydın ben çok kötüyüm gerçekten
Bi türlü iyi olamıyorumYok yan etki olmadı bende
Vakti zamanı var belki de sabret kolay değil evet ama biraz sabır biraz gayret iyi olacaksın inşallahBi türlü iyi olamıyorum
Dua edin nolur rabbım çocuklarım bağışlasınVakti zamanı var belki de sabret kolay değil evet ama biraz sabır biraz gayret iyi olacaksın inşallah
Tms denen bir tedavi varmış. Onu denediniz mi? Ya da biorezonans tedavisi. Bunların cok etkili olduğu konuşuluyor. Bende de panik bozukluk var mesela. Emdr a başladım. Henüz bir ilerleme yok ama 3 seans aldım daha. O da etkili diyorlar. Keşke bir çarem olsa da kendimi de sizi de kurtarsamDua edin nolur rabbım çocuklarım bağışlasın
Gayretim duygum da kalmadı artıkVakti zamanı var belki de sabret kolay değil evet ama biraz sabır biraz gayret iyi olacaksın inşallah
Geçecek inşallah Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah her gün dışarı çıkıp yürüyüş falan yapıyor musunGayretim duygum da kalmadı artık
Emdr yapmıyormuş bılıssel terapı yapıyormuş ona da baslayamıyoruz ilaçlar etki etmedenTms denen bir tedavi varmış. Onu denediniz mi? Ya da biorezonans tedavisi. Bunların cok etkili olduğu konuşuluyor. Bende de panik bozukluk var mesela. Emdr a başladım. Henüz bir ilerleme yok ama 3 seans aldım daha. O da etkili diyorlar. Keşke bir çarem olsa da kendimi de sizi de kurtarsam
Çocukları servise bırakıyorum yaşadığım yer çok soğukGeçecek inşallah Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah her gün dışarı çıkıp yürüyüş falan yapıyor musun
Emdr yapan birini tercih etsen. Bu forumda da emdr alan ve iyi geldiğini söyleyen cok kişi var. Allah hepimize şifalar nasip etsin.Emdr yapmıyormuş bılıssel terapı yapıyormuş ona da baslayamıyoruz ilaçlar etki etmeden
Olsun soğuk da olsa çık farkı göreceksinÇocukları servise bırakıyorum yaşadığım yer çok soğuk