Hamilelikte yenilenler ve Doğum lekesi

halooo

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
7
0
33
Kizlar 8 haftalik hamileyim. Bana çilege ve cigere dokunma bebekte dogum lekesi olur dediler. Çılegin boyle bir etkisi olabilirmi cidden batil gibi geldi bana ama yine de vesveselendim maalesef.

Kizlar 8 haftalik hamileyim. Bana çilege ve cigere dokunma bebekte dogum lekesi olur dediler. Çılegin boyle bir etkisi olabilirmi cidden batil gibi geldi bana ama yine de vesveselendim maalesef.
Çilek değil ama cigerde çok fazla A vitamini var ve A vitaminin fazlası vücut lekesi oluyor

Bu konuların bilimsel hiç bir karşılığı yok. Çilek nar yedim her yerede sıçradı kızımda leke falan yok

yemek yapar mı bilmem ama annem bana hamileyken ayağına nar tanesi basmış( o da teyzesinden duymuş teyzesinin annesi de basmış) benim ayağımda nar tanesi izi var. başkası anlatsa hayatta inanmam ama öyle.

Kendime güncelleme. Nar yemedim ama baya çilek yedim bisey de olmadı kızlar. Ciğere de dokunmadım çiğ olarak. Ama ciğer de yedim

Sonuçta bol bol çilek yedim ciğer de iki kere falan yedim ama ciğere çiğ dokunmadım. Bebegim doğdu çok şükür leke yok derken kolunun arkasında fındık kadar kahverengi leke olduğunu gördüm.Artik sebebini Allah bilir ama o kadar çilek yemeye bisey olmuyormuş arkadaşlar korkmayin

Ooo kilo kilo çilek de yedim ciğere sakatata da dokundum kızımda hiçbir şey yok. Tamamen batıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…