• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz?

womanme

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
104
-116
13
32
Özellikle ev hanımlarına soruyorum. Zaman hiç geçmiyor gibi geliyor bana. Günlerim çok rutin, sıkıcı geçiyor. Hiç yakın arkadaşım da yok. Birlikte takılıp güzel vakit geçireceğim kimse yok. Bunaldım iyice.

Merhabalar.
32. haftam itibari ile ev hanımı oldum :) evde boya badana işleri vardı onları hallettik, sonra bebeğin odası geldi, ütüle yerleştir derken bu rutini de bitirdim. En son hastane çantalarımı hazırladım, onlar da tamam. Ve malesef yapacak bir işim kalmadı. Kalsa da bedenim artık el vermiyor, 38. haftamdayım çünkü.

Şimdilerde ise saçıma bakım yağları sürüyorum, cilt bakımı maske falan yapıyorum aloe vera bitkisinden. Biraz çiçek toprak bakımı yapıyorum. Diziye başladım. Gebeliğimin başında küçük bir dikiş makinesi almıştım, onunla da oyalanıyorum bazen.

Valla gün kısa namaz kuran kahvaltı akşam yemegı derken vakit yetmıyor ki gün nasıl bitiyor anlamıyorum bile . Akşamları da eşle sohbet çay tv öyle.

Özellikle ev hanımlarına soruyorum. Zaman hiç geçmiyor gibi geliyor bana. Günlerim çok rutin, sıkıcı geçiyor. Hiç yakın arkadaşım da yok. Birlikte takılıp güzel vakit geçireceğim kimse yok. Bunaldım iyice.
Hamileligimle birlikte ev hanımı oldum 🫠 benim hamileligim o yüzden kursa başlıyorum pazartesi haftada 2 gün hamilelik logusalık emzirme dönemi bebek bakımı gibi içerikleri kapsayan bir kurs o yüzden gidebildigim kadar gitmek istiyorum açıkcası şansınız varsa deneyin derim. Eşim gurbette 5 gün kaldı gitti biraz kendi ailemde biraz eşimin ailesinde zaman akıp gidiyor 😂

Benim ki ilkbahar ve yaza denk geldi halim oldukça hep gezdim .
Bi yerlere gittim.
gündüz uzundu malum.
😀😃😄

Back