• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte sivilce!

dilca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2.070
4
116
Ankara
Kızlar 15 yaşında bir ergen gibi sürekli sivilceleniyorum gebe olduğumu öğreneli, ay sebebi nedir bilmiyorum bilen ve doğal bişeyler uygulayan var mı?
Kullandığım peelingleri de bıraktım doğal olmadıkları için onun da etksi var mı acaba?

Kızlar 15 yaşında bir ergen gibi sürekli sivilceleniyorum gebe olduğumu öğreneli, ay sebebi nedir bilmiyorum bilen ve doğal bişeyler uygulayan var mı?
Kullandığım peelingleri de bıraktım doğal olmadıkları için onun da etksi var mı acaba?

canım çok dert etme bence. tabi bilemiyorum çok mu fazla çıktı ama benimde hamileliğimin ilk haftalarında biri geçip biri çıktı sivilcelerin. şimdi yok geçti kendiliğinden. bişey sürmedim ben. ama yağlı yememeğe dikkat edebilirsin belki. bu arada benim ilk hamileliğimde kızımda yani olmamıştı böyle bişey. şimdi erkek bebek bekliyorum kimbilir belki seninki de erkektir.:nazar:

canım çok dert etme bence. tabi bilemiyorum çok mu fazla çıktı ama benimde hamileliğimin ilk haftalarında biri geçip biri çıktı sivilcelerin. şimdi yok geçti kendiliğinden. bişey sürmedim ben. ama yağlı yememeğe dikkat edebilirsin belki. bu arada benim ilk hamileliğimde kızımda yani olmamıştı böyle bişey. şimdi erkek bebek bekliyorum kimbilir belki seninki de erkektir.:nazar:

öyle mi dersin :) Rabbim hayrlsıını versin tabi ama bi kızım olsaydı süsleseydm gezmelere gtseydm onla :) neyse erkek olursa da eşime bayram olur, tabi ki hiç farketmez hayrlı olsun inşallah

valla benimde 4 ayı geçti ama bu sivilceler hala geçmedi biri gidiyor biri geliyor oğlumun hediyesi diyip katlanıyorum artık:)

Acaba bebeğin cinsiyeti ile sivilcelenmenin azlığı çokluğu arasında bir bağlantı var mı? Aslında bende de hafif yaglanma oldu ama normalde de sivilce olurdu yüzümde ve erkek bekliyoruz ins

Back
X