arkadaşlar merhaba, ben 5 haftalık hamileyim, günde 1 pakete yakın sigara içerdim hamile olduğumu öğrendikten sonra günde 3-4 tane içmeye başladım,bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum, aranızda bunu başaran oldumu, ve de nasıl başardınız, bana yardımcı olabilirmisiniz
valla bravo sana kumralım;nasıl haftada bire düşürdün??içsem bebiş bogulcakiçmezsem ben boğuluyorum!kötü ama ne yapayım?sakız falan çiğnersem günde 3 gerisini sen düşün..bide sen hazırlıklısın o yüzden olabilir..bizim bebek kazayla oldu:)kızmasın kimseee...olmuyooo
Maalesef bırakamadım bende.günde 10 içtiğimi itiraf etmelim ,bundan nefret ediyorum,çokda korkuyorum,ama bir yandan depresyonla boğuşurken bir yandan sigara içmemek (ki eskiden 1 yada 1 buçuk paket içerken) içmemeyi başaramadım.lütfen beni daha da strese sokacak yorumlar yapmayın,Benim içtiğim miktarda içen var mı?
Maalesef bırakamadım bende.günde 10 içtiğimi itiraf etmelim ,bundan nefret ediyorum,çokda korkuyorum,ama bir yandan depresyonla boğuşurken bir yandan sigara içmemek (ki eskiden 1 yada 1 buçuk paket içerken) içmemeyi başaramadım.lütfen beni daha da strese sokacak yorumlar yapmayın,Benim içtiğim miktarda içen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?