yani doktorunun ismini çok merak ettim ama sen yine de söyleme , diplomasını alırlar filan da sebep olmayalım , hipokrat yemini etmiş bi doktor hamile bir hastasına günde yarım paket sigara içebilirsin demez gibi geliyor bana , yanılıyor muyum :1shok:
BEN TİKSİNMEDEN BIRAKTIM CANIM BEYNİMDE BİTİRDİM EMİNİM SENDE YAPABİLİRSİNbende 3 aylık hamileyim ama hala içiyorum öyle kolay olmuyo bazıları tiksiniyo aşeriyo bazılarının tiksinme problemleri olmadığından bırakamıyo bende bırakamıyorum bildiğiniz bir yöntem varsa benimlede paylaşın lütfen
bende sigara içiyorum ve içtiğim için kenimden nefret ediyorum.bırakmak için çok kez denemeler yaptım.3 ay felan içmeidğim oldu.
üstelik yakn-ında bebek düşünüyorum.bırakmak mecburi ama ne yapsam bilmiyorum belki şu sıralr yine atarım pakei.bırakabilen arkadaşalrı tebrik ederim.
bende yeni öğrendim 4 haftalık hamileymişim daha çok yeni bilmeden içimişim bol keseden sigaraları ama bırakmak gerçekten zor şu an bi kaç fırt çekiyorum arkadaştan ve çalıştığım işyerinde müdür fosur fosur sigara içiliyo bu benide çok etkiliyoklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?