Hamilelikte Oksapar kullananlar

Bana doktorum coraspirin iğne kullandigim için vermedi kafam karıştı magnezyumda bacaklarım çok agriyo bana süt yoğurt tuket dedi
İlk defa duydum bunu başka doktora da mı sorsanız ben hem devlet hem özele gidiyorum ikisi de magnezyum verdi corasprinle ne ilgisi olsun ki istediğiniz kadar sağlıklı beslenin maalesef ağrılar oluyor magnezyum kullandığım halde bel ağrım oluyor kullanmasam daha fena olurdum

Kızlar benim de düşük geçmişim olduğu için oksapar 4000 yazdı bi dene dedi raporsuz verilmiyormuş. Gittiğim doktor uzak gelsen de rapor ücretli dedi. Eczane raporsuz asla vermiyor eşim yanımda dğeil başka bi arkadaşımla gittim. Semt polikliniğine gittim o da vermiyor eğitim araştırmaya git dedi çıldırıcam
Raporu devlette çıkarırsan ücretsiz diye biliyorum ben özelde çıkardığım halde sadece 200 lira vermiştim ayrıyeten ama siz genetik test yaptırdınız mı yoksa önceden düşük olduğu için önlem amaçlı mı ?

Kim diyor onu alakası yok. Normal de yapar sezeryan da yapar
Yeni doğum yapan kuzenimde dedi oda iğne kullandı bazı doktorlarda diyormuş çünkü iğneyi önceden bırakmak lazım ama normal doğumun ne zaman geleceği belli değil sezaryen de bir gün önceden bırakılıyor mesela

İki farklı doktor iki farklı görüş benim gittiğim doktorlar... 2 kaybımızvar beni sürekli takip eden doktorum 6000 mg karar kıldı. Bakalım nasip biz bize düşeni yapalım gerisi takdir i ilahi
İki kayıp varsa belki ondan doz yüksektir tabi ki takdir bizden gerisi Allahtan sağlıkla alalım inşallah

Yeni doğum yapan kuzenimde dedi oda iğne kullandı bazı doktorlarda diyormuş çünkü iğneyi önceden bırakmak lazım ama normal doğumun ne zaman geleceği belli değil sezaryen de bir gün önceden bırakılıyor mesela
Öyle birşey yok iğne kullananlardan kimsenin önceden doğumu başlamıyor mu sizce hepsi planlı mı doğuruyor sanki? Ya da acil doğuma alınması gerekmiyor mu? Planlı sezeryan ise bir gün önceden bırakılıyor ama acil durum varsa ya da doğum başlarsa yine de alıyorlar beklemeden.Ben de daha önce doğum yaptım yeterince bilgim var bu konuda burda doğru bilgileri paylaşmakta fayda var.İğne kullanmak normal doğum yapamazsın demek değildir

Ömce
Raporu devlette çıkarırsan ücretsiz diye biliyorum ben özelde çıkardığım halde sadece 200 lira vermiştim ayrıyeten ama siz genetik test yaptırdınız mı yoksa önceden düşük olduğu için önlem amaçlı mı ?
Önceden düşük olduğu için tedbir amaçlıymış

Öyle birşey yok iğne kullananlardan kimsenin önceden doğumu başlamıyor mu sizce hepsi planlı mı doğuruyor sanki? Ya da acil doğuma alınması gerekmiyor mu? Planlı sezeryan ise bir gün önceden bırakılıyor ama acil durum varsa ya da doğum başlarsa yine de alıyorlar beklemeden.Ben de daha önce doğum yaptım yeterince bilgim var bu konuda burda doğru bilgileri paylaşmakta fayda var.İğne kullanmak normal doğum yapamazsın demek değildir
Ben doğruluğu yanlışlığını bilemem bana söylenen buydu bende merak ettim yazdım tepki göstermenize gerek yok çoğu iğne kullanan sezaryen yapmış çevremde normal doğum yapanlar bana da umut oluyor. Ama benimde anlatmak istediğim bu zaten mesela kimi doktor 36. Haftada falan bıraktırıyormuş iğneyi ama ya o süreçte pıhtı atarsa bundan korkuyorum iğnenin 12 saat süresi var diyelim akşam 8’de vurdunuz gece suyunuz geldi doğum başlayacak sabah 5’te doğurdunuz o iğnenin etkisiyle aşırı kanama olmaz mı diyorum ? Sizin tecrübeniz nasıldı söyleyin bende bileyim

İlk defa duydum bunu başka doktora da mı sorsanız ben hem devlet hem özele gidiyorum ikisi de magnezyum verdi corasprinle ne ilgisi olsun ki istediğiniz kadar sağlıklı beslenin maalesef ağrılar oluyor magnezyum kullandığım halde bel ağrım oluyor kullanmasam daha fena olurdum
Bilmiyorumki kafam çok karışık zaten kayiplar yaşadığım için korkuyorum herseyden

Merhaba
Bende de kan pıhtılaşması var bu yüzden 3 bebek kaybettim. Şimdi yine hamileyim 4 aylık ve bu hamileliğimi öğrendiğimiz andan itibaren iğne başladık. Kesinlikle ihmal etme etken maddesi aynı olan iğneler var ben enox kullanıyorum. Doktorun seni bu konuda yönlendirmesi lazımdı. Çok gecikmeden doktorunla ya da başka doktorlarla görüşmeni tavsiye ederim 😘
Merhaba günde kaç defa iğne oldunuz. Sadece iğne mi kullandınız yoksa iğneyle beraber coasprinde kullandınız mı?

Doğuma kadar kullandım üstüne 20 gün daha kullandım doğum sonrası.
Sabahtan beri çok kafam karıştı 31.haftamdayım normal çok istiyorum sancı başladığı gün yapsak mesela sancının ne zaman geleceğini bilmiyoruz bi sıkıntı oldu mu bilgi verir misiniz 🙏

Sabahtan beri çok kafam karıştı 31.haftamdayım normal çok istiyorum sancı başladığı gün yapsak mesela sancının ne zaman geleceğini bilmiyoruz bi sıkıntı oldu mu bilgi verir misiniz 🙏
Ben sabahları yapiyordum iğneyi gece de doğuma gittim. Doktorunuza sorun isterseniz.

Back
X