Hamilelikte Oksapar kullananlar

yanlış hatırlamıyorsM İĞNEYİ 35. TEN SONRA BIRAKIYORUZ DEMİŞTİ doktor. tabi erken doğarsa yapıcak bişey yok ama.
Bazı doktor bıraktırıyor evet ama erken bırakmakta riskli her an pıhtı atabilir o yüzden sezaryende de sonuna kadar kullandırıyorlar

Merhaba normal doğum mu oldu sizin oksapar kullananlar normal doğum yapamaz doğumda çok kanama olur diyorlar
Normal doğum için bekledik her şey iyi gidiyordu. Maalesef açılmam olmayınca ve bebek karnımda kakasını yapınca acil sezeryana alındım. Dediğinizi de ilk defa duyuyorum.

Normal doğum için bekledik her şey iyi gidiyordu. Maalesef açılmam olmayınca ve bebek karnımda kakasını yapınca acil sezeryana alındım. Dediğinizi de ilk defa duyuyorum.
Birkaç kişi bu şekilde yazmıştı kuzenimde yeni doğum yaptı oda dedi normal olmaz diye siz peki iğneyi ne zaman bırakmıştınız doktor doğum için belli bi tarih vermiş miydi birden mi sancınız falan geldi

Birkaç kişi bu şekilde yazmıştı kuzenimde yeni doğum yaptı oda dedi normal olmaz diye siz peki iğneyi ne zaman bırakmıştınız doktor doğum için belli bi tarih vermiş miydi birden mi sancınız falan geldi
Benim daha önceden 2 normal doğumum olduğundan ve çatı muayenelerinde normal doğuma uygun çıktığım için bekledik. 39+2 de kendiliğinden sancım başladı ve acil sezeryana alındım.
Doğumdan sonra 20 gün daha kullanıp bıraktım. Dr öyle dedi.

Benim daha önceden 2 normal doğumum olduğundan ve çatı muayenelerinde normal doğuma uygun çıktığım için bekledik. 39+2 de kendiliğinden sancım başladı ve acil sezeryana alındım.
Doğumdan sonra 20 gün daha kullanıp bıraktım. Dr öyle dedi
Yok doğumdan önce ne zaman bırakmıştınız bir gün önce falan mı yoksa 35-36 haftalarda falan mı

Size dozu fazla vermiş neden acaba bende corasprin kullanıyorum
İki farklı doktor iki farklı görüş benim gittiğim doktorlar... 2 kaybımızvar beni sürekli takip eden doktorum 6000 mg karar kıldı. Bakalım nasip biz bize düşeni yapalım gerisi takdir i ilahi

Bende k
Merhaba anneler benim kanım pıhtılı olduğu için ve iki kere düşük yaptığım için doktorum oksapar 4000 yazdı ve doğuma kadar kullanacağımı söyledi fakat şuan ilaç davalık olduğu için hiçbir doktor bana rapor çıkarmıyor bir kutu içinde on adet var ve 900 tl para ödüyorum.Sorun şu ki bi doktor kullanma diyor bir doktor kullanman lazım diyor çok arada kaldım bıraksam bebeğim zarar görür mü korkuyorum açıkçası hamile ilken kullanan anneler yardımcı olsanız :)
Merhabalar bebisiniz hayırlı olsun .ben 3 hafta önce rapor çıkardım .. davalık falan denilmedi..kullan diyen doktorun yazsın. Ya da o davalık diyorsa enox da yazabilir ..pıhtılaşma varsa kesin kullanman gerek

Canım benim diğer kaybımdan dolayı hamile olduğumu duyar duymaz yazdı doktor.. Ama olmadı maalesef onu da kaybettim 7. Haftada kalbi durdu , Eğer devam etseydi aspirin 32. Haftaya kadar , iğneyi de doğumdan bir kaç gün önce bırakacaktım…

Merhaba anneler benim kanım pıhtılı olduğu için ve iki kere düşük yaptığım için doktorum oksapar 4000 yazdı ve doğuma kadar kullanacağımı söyledi fakat şuan ilaç davalık olduğu için hiçbir doktor bana rapor çıkarmıyor bir kutu içinde on adet var ve 900 tl para ödüyorum.Sorun şu ki bi doktor kullanma diyor bir doktor kullanman lazım diyor çok arada kaldım bıraksam bebeğim zarar görür mü korkuyorum açıkçası hamile ilken kullanan anneler yardımcı olsanız :)
Nasıl rapor çıkarılamiyor ya bebeğin kalp atışlarıni duyduğumuz anda rapor çıkardılar bana 6+2 den beri vuruluyorum her gün bir tane 24+4 um bugün size neden çıkarmıyorlar anlamadım sağlık ocağı bile doğru teşhis girerse ayda bir kutu karşılıyor raporsuz

Merhaba evet ikisini de kullanıyorum omega3’e yeni başladım magnezyumu zaten bende bel fıtığı olduğu için 8. Haftamda vermişti doktor
Bana doktorum coraspirin iğne kullandigim için vermedi kafam karıştı magnezyumda bacaklarım çok agriyo bana süt yoğurt tuket dedi

Kızlar benim de düşük geçmişim olduğu için oksapar 4000 yazdı bi dene dedi raporsuz verilmiyormuş. Gittiğim doktor uzak gelsen de rapor ücretli dedi. Eczane raporsuz asla vermiyor eşim yanımda dğeil başka bi arkadaşımla gittim. Semt polikliniğine gittim o da vermiyor eğitim araştırmaya git dedi çıldırıcam

Back
X