- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
- Konu Sahibi Mucizemizzzz
-
Amin cümlemizin inşallah daha önce de bir topikte okumuştum pıhtılaşma testi yapılmadan tedbir amaçlı kullananlar varUzun zamandır kullanıyorum,2 günde 1.bir de coraspin içince artık düşünmeye başladım sorunum da yokken kullanıyorum diye.senin de bebeğin sağlıkla gelsin arkadaşım.
Ya bende de pıhtılaşma var ama çok ileri derece değil pazartesi kontrolüm var gidicem bakalım ne diyecekSorun yaratmıyordur canım hatta bildiğim kadarıyla bu iğne sayesinde kan sulandığından bebek daha rahat besleniyormuş. Ben doğuma kadar kullanacam canım pıhtılaşma fazla bende
Hımm Anladım canım Allah yardımcımız olsunAmin inşallahDaha 5+2 yim 11 gündür kullanıyorum doğuma kadar devam edecek
Amin canım sağlıklı olsunlar da iğne çokta önemli değilHımm Anladım canım Allah yardımcımız olsun
Aynen öyle canım o iğnenin acısını çekmeye razıyızAmin canım sağlıklı olsunlar da iğne çokta önemli değil
Canım nasılsın, benim de Coraspin’i kesip Oksapar’a başlamamı istedi doktorum, yan etkisi oluyor mu, kanama yaptı mı hiç sende?Sorun yaratmıyordur canım hatta bildiğim kadarıyla bu iğne sayesinde kan sulandığından bebek daha rahat besleniyormuş. Ben doğuma kadar kullanacam canım pıhtılaşma fazla bende
İyiyim kuzum yok kanama yapmıyor sadece bazen bir damla kan geliyor. Tavsiyem kolunun yada göbeğini en yağlı yerine yap morartı en az oluyor. Elin alışana kadar morarma falan olur paniklemeCanım nasılsın, benim de Coraspin’i kesip Oksapar’a başlamamı istedi doktorum, yan etkisi oluyor mu, kanama yaptı mı hiç sende?
Mesajı şimdi gördüm ben ecoprin de alıyorum. Sabah ecoprin öğlenden sonra 2 gibide iğnemi vuruyorum. Saat çok önemli değil gün içinde size en uygun saati belirleyin ben özellikle aynı saatte vuruluyorum bunun faydası var mı bilmiyorum ama atlamamak adına sağlıklı oluyorKızlar merhaba, bende 5+6 haftalık hamlieyim. Kızım 6 yaşında 2 kimyasal bir tane de kese oluştuktan sonra düşük yaşadım. Bir tane doktor dedi senin bağışıklık sistemin sıkıntılı hamile kalsan da düşük yaparsın dedi. Göze alıyorsan kalırsın dedi. Kızımın ise mucize olduğunu söyledi ben de korkuyla yasmin kullanmaya başladım. İlaç kullanırken hamile olduğumu öğrendim. Rabbim verdikten sonra değil mi? Bana da şimdi oksapar başlandı.. Günün hangi saatlerinde vuruluyorsunuz yeni başlayacağım? Bu arada sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah.
Çok sağ ol canım öptüm seniİyiyim kuzum yok kanama yapmıyor sadece bazen bir damla kan geliyor. Tavsiyem kolunun yada göbeğini en yağlı yerine yap morartı en az oluyor. Elin alışana kadar morarma falan olur panikleme
Amin amin inşallahUzun zamandır kullanıyorum,2 günde 1.bir de coraspin içince artık düşünmeye başladım sorunum da yokken kullanıyorum diye.senin de bebeğin sağlıkla gelsin arkadaşım.
Çok geçmiş olsun canım Rabb'im sağlıklı gene kucağına almayı nasip etsin doğuma bı kaç hafta kala birakman gerek iğneyi kan kaybı yaşatıyor dogumda Allah korusun doktorun söylemiştir umarımSorun yaratmıyordur canım hatta bildiğim kadarıyla bu iğne sayesinde kan sulandığından bebek daha rahat besleniyormuş. Ben doğuma kadar kullanacam canım pıhtılaşma fazla bende
2. Hamileliğim oksapar kullanıyorum coraspin progestan ilkinde de kullanmıştım neyi merak ediyorsunuzMerhaba hanımlar Cumartesi günü test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim Pazar günü de doktora gittik kan sonucuyla doğru tespit çıktıBu benim ikinci hamileliğim ilki kampatılaşmasından dolayı düşük oldu dört haftalıkken İkincile aynı sorunu yaşamamak için doktora başvurduk iki ay sonra tekrar hamile kaldımVe doktorum bana hamile kalmadan önce folik Asst ve coraspirin verdi Onun dışında progestan ve oksapar verdi Demek istediğim aramızda bunları kullanan var mı varsa bana geri dönüş yapabilirler mi bu arada Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim isteyen herkese nasip etsin Rabbim bana da kucağıma almayı nasip etsin âmin inşallah
merhaba benımde 3 kimyasal oldu suan sanırkm tekrar hamileyim bana sadrce oksapat yazdı doktor ecoprini de yazması gerekmezmiy sizin hangi mutasyonlarda cıktı pıhtılaşmankzHayır zaten doktoruma sordum bide tecrübe sahibi Olanlar hakkında da yorum almak istedim sadeceinşş bi sorun çıkmaz ultrasonda bol bol dua istiyorum okuyup görenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?