Hamilelikte oksapar kullanan var mı ?

Uzun zamandır kullanıyorum,2 günde 1.bir de coraspin içince artık düşünmeye başladım sorunum da yokken kullanıyorum diye.senin de bebeğin sağlıkla gelsin arkadaşım.
Amin cümlemizin inşallah daha önce de bir topikte okumuştum pıhtılaşma testi yapılmadan tedbir amaçlı kullananlar var

Sorun yaratmıyordur canım hatta bildiğim kadarıyla bu iğne sayesinde kan sulandığından bebek daha rahat besleniyormuş. Ben doğuma kadar kullanacam canım pıhtılaşma fazla bende
Ya bende de pıhtılaşma var ama çok ileri derece değil pazartesi kontrolüm var gidicem bakalım ne diyecek

Kızlar merhaba oksapar, crinone jel ve ecopirin kullanıyorum. ikinci kontrolüm 5.haftayım dr Hale’n folik asit falan hiçbir takviye vermedi sizler kullanıyor musunuz takviye vitaminler

Kızlar merhaba, bende 5+6 haftalık hamlieyim. Kızım 6 yaşında 2 kimyasal bir tane de kese oluştuktan sonra düşük yaşadım. Bir tane doktor dedi senin bağışıklık sistemin sıkıntılı hamile kalsan da düşük yaparsın dedi. Göze alıyorsan kalırsın dedi. Kızımın ise mucize olduğunu söyledi ben de korkuyla yasmin kullanmaya başladım. İlaç kullanırken hamile olduğumu öğrendim. Rabbim verdikten sonra değil mi? Bana da şimdi oksapar başlandı.. Günün hangi saatlerinde vuruluyorsunuz yeni başlayacağım? Bu arada sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah.

Sorun yaratmıyordur canım hatta bildiğim kadarıyla bu iğne sayesinde kan sulandığından bebek daha rahat besleniyormuş. Ben doğuma kadar kullanacam canım pıhtılaşma fazla bende
Canım nasılsın, benim de Coraspin’i kesip Oksapar’a başlamamı istedi doktorum, yan etkisi oluyor mu, kanama yaptı mı hiç sende?

Canım nasılsın, benim de Coraspin’i kesip Oksapar’a başlamamı istedi doktorum, yan etkisi oluyor mu, kanama yaptı mı hiç sende?
İyiyim kuzum yok kanama yapmıyor sadece bazen bir damla kan geliyor. Tavsiyem kolunun yada göbeğini en yağlı yerine yap morartı en az oluyor. Elin alışana kadar morarma falan olur panikleme

Mesajı şimdi gördüm ben ecoprin de alıyorum. Sabah ecoprin öğlenden sonra 2 gibide iğnemi vuruyorum. Saat çok önemli değil gün içinde size en uygun saati belirleyin ben özellikle aynı saatte vuruluyorum bunun faydası var mı bilmiyorum ama atlamamak adına sağlıklı oluyor

Hayırlı olsun ben de clexane 4000 kullanıyordum piyasada ilaç kalmamış bugün oksapar a geçtim 30.haftamdayim

Merhabalar bende 3 kurtaj gecirdim 1 tane kimyasal aşimlama yaptm suan tekrar hamileyim bende kullaniyorm

Uzun zamandır kullanıyorum,2 günde 1.bir de coraspin içince artık düşünmeye başladım sorunum da yokken kullanıyorum diye.senin de bebeğin sağlıkla gelsin arkadaşım.
Amin amin inşallah ben sağlıkla kucağıma aldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah

Canlar bende 2düşük yaptım şimdi 6haftalik gebeyim oksapar kullanıyorum çok şükür kese bebek görüldü bugün doktora gittik kese istedigim gibi buyumemis dedi Allah hepinizin kucagina saglikla vermeyi nasip etsin inşallah canlar bana da dua edin cuma günü yine gitcem.. inşallah hep bebeklerimizden iyi haber alırız herzaman amin .çok gerginim

Çok geçmiş olsun canım Rabb'im sağlıklı gene kucağına almayı nasip etsin doğuma bı kaç hafta kala birakman gerek iğneyi kan kaybı yaşatıyor dogumda Allah korusun doktorun söylemiştir umarım

2. Hamileliğim oksapar kullanıyorum coraspin progestan ilkinde de kullanmıştım neyi merak ediyorsunuz

Hayır zaten doktoruma sordum bide tecrübe sahibi Olanlar hakkında da yorum almak istedim sadece inşş bi sorun çıkmaz ultrasonda bol bol dua istiyorum okuyup görenden
merhaba benımde 3 kimyasal oldu suan sanırkm tekrar hamileyim bana sadrce oksapat yazdı doktor ecoprini de yazması gerekmezmiy sizin hangi mutasyonlarda cıktı pıhtılaşmankz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…