Herkese merhaba benzer durumu bende yaşadım.ilk gebeliğim sağlıklı 6 yaşında oğlum var hiçbir sorun yaşamadan geldi dünyaya çok şükür
sonrasında 4 tane kaybım var maalesef benimde yarın kürtaj olucam hepsinin kalbi durdu oksapar iğne aspirin kullanmama rağmen kaybettim.İstabulda gitmediğim profesör kalmadı sebep aradım çünkü kimse açıklama yapamıyor bende genetik test ve diğer tüm testleri yaptırdım genetik testinde heterazigot çıktı.normalde bu gen için ilaç dahi kullanılmaz ama maalesef bende 4 tane kayıp var.yaşayan bilir ki acısı çok büyük ama her anne adayı gibi bende elimden gelenin fazlasını yaptım ama olmuyor.Sizden farklı olarak bugün gittiğim yarın kürtajımı yapacak doktorda günde iki tane oksapar kullanmalıydın ben böyle çok kurtardım dedi.ne kadar etkiler bilmiyorum.Bende dün sabah bir panikle gittim kalp atışı 80 lere düşmüştü iki saat sonra içim içimi yedi tekrar gittiğimde maalesef kalbi durmuştu kafayı yememek elde değil Allah hepimizin yardımcısı olsun.sizden ricam çözüm bulan olursa buradan yazsın