- 12 Nisan 2019
- 28
- 27
- 38
- 30
- Konu Sahibi Mucizemizzzz
-
Oksapar ve ProtestanGözünaydın canım:) ben kullanıyorum da ne için geri dönüş yapın yazdın onu anlamadım
Doktora sorsan daha iyi değil mi? :))) ben progestan kullandım birkaç gün, kanama olmuştu bebiş tutunsun diye verdiler kanama geçince kullanmadım :)Oksapar ve Protestan
Bir sorun mu yaratıyor ilaçlar.anlamadım canımOksapar ve Protestan
Bende bilinen bir pıhtılaşma yok ama hala kullanıyorum bakalım.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canımHayır zaten doktoruma sordum bide tecrübe sahibi Olanlar hakkında da yorum almak istedim sadeceinşş bi sorun çıkmaz ultrasonda bol bol dua istiyorum okuyup görenden
Benden test istemedi doktor,pıhtılaşma var mı bilmiyorum ama 3 kimyasalım var benim de.bu iğne sorun yaratmıyordur dimi canım.bilgin var mı yani.15 haftalık oldu bebeğim.daha ne kadar kullanıcam bilmemÖncelikle hayırlı olsun ben 5 kimyasal sonucu öğrendim pıhtılaşma olduğunu şuan ecoprin ve oksapar kullanıyorum çok şükür dün keseyi gördük şimdilik bir sıkıntı yok Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese o mutlu haberi ve keseyi bebeği görmeyi nasip etsinÖncelikle hayırlı olsun ben 5 kimyasal sonucu öğrendim pıhtılaşma olduğunu şuan ecoprin ve oksapar kullanıyorum çok şükür dün keseyi gördük şimdilik bir sıkıntı yok Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşş canımmmBende bilinen bir pıhtılaşma yok ama hala kullanıyorum bakalım.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım
Gözünüz aydın. Ever coraspin ve oksapar bende kullaniyorumMerhaba hanımlar Cumartesi günü test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim Pazar günü de doktora gittik kan sonucuyla doğru tespit çıktıBu benim ikinci hamileliğim ilki kampatılaşmasından dolayı düşük oldu dört haftalıkken İkincile aynı sorunu yaşamamak için doktora başvurduk iki ay sonra tekrar hamile kaldımVe doktorum bana hamile kalmadan önce folik Asst ve coraspirin verdi Onun dışında progestan ve oksapar verdi Demek istediğim aramızda bunları kullanan var mı varsa bana geri dönüş yapabilirler mi bu arada Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim isteyen herkese nasip etsin Rabbim bana da kucağıma almayı nasip etsin âmin inşallah
Oksapari kullanmazsan sıkıntı çıkar duzenli kullanmani tavsiye ederimHayır zaten doktoruma sordum bide tecrübe sahibi Olanlar hakkında da yorum almak istedim sadeceinşş bi sorun çıkmaz ultrasonda bol bol dua istiyorum okuyup görenden
Oksapari kullanmazsan sıkıntı çıkar duzenli kullanmani tavsiye ederim
[/QUOT
Zaten düzenli kullanıyorum çok şükürkaç haftalık hamilesin doktorunuz bu süreçe kadar kullan dedi mi ?
Sorun yaratmıyordur canım hatta bildiğim kadarıyla bu iğne sayesinde kan sulandığından bebek daha rahat besleniyormuş. Ben doğuma kadar kullanacam canım pıhtılaşma fazla bendeBenden test istemedi doktor,pıhtılaşma var mı bilmiyorum ama 3 kimyasalım var benim de.bu iğne sorun yaratmıyordur dimi canım.bilgin var mı yani.15 haftalık oldu bebeğim.daha ne kadar kullanıcam bilmem
Amin inşallahAllah razı olsun Rabbim isteyen herkese o mutlu haberi ve keseyi bebeği görmeyi nasip etsinne kadar kullandın oksapar ve kaç haftalık hamilesin ?
Uzun zamandır kullanıyorum,2 günde 1.bir de coraspin içince artık düşünmeye başladım sorunum da yokken kullanıyorum diye.senin de bebeğin sağlıkla gelsin arkadaşım.Sorun yaratmıyordur canım hatta bildiğim kadarıyla bu iğne sayesinde kan sulandığından bebek daha rahat besleniyormuş. Ben doğuma kadar kullanacam canım pıhtılaşma fazla bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?