Sen anlattıkça o günlerim geliyor aklıma. Sanki kendini değil de beni anlatıyormuşsun gibi hissettim.Çok teşekkür ederim.İnanın hiç geçmicekmiş gibi geliyo.Evin kapısından girmeye tahammülüm yok.Kapıdan başlıyorum koku almaya.
Sen anlattıkça o günlerim geliyor aklıma. Sanki kendini değil de beni anlatıyormuşsun gibi hissettim.
Seninle birebir aynı şeyleri yaşadım. Piskolojim bozulmuştu sürekli ağlıyordum.
Ama geçiyor emin ol. Hayata geri dönmüş gibi hissediyorsun. Benim 3. Ay bittiğinde kesilmişti. Senin de fazla sürmez inşallah.
geçecek merak etme bu süre zarfinda annende yada kayınvalidende kal o baksın hem yemeğinide yapmış olır ben çiğ et yumurta tavuk bunları görmeye dayanamıyodum evde bi garip koku çileğimsi nemsi yemek yemek işkence oluyodu ekmeğin mayası buram buram kokuyodu 14.haftaya kadar geçer merak etmeMerhabalar
8 haftalık hamileyim. Kokuya karşı aşırı duyarlı oldum.Herşey kokuyo bana.Evimde duramıyorum yemek yiyemiyorum.Başka evlerde normalim.Ama evime karşı bi tiksinti geldi.Kocam bile kokuyo.Hamileliğinde bu tarz şeyler yaşıyan var mı ? Varsada kaç haftaya kadar sürdü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?