Ev kokusu oda kokusu şampuan düş jeli buzdolabı kokusu deterjan ve yumuşatıcı kokusu bulasik makinesi kokusu benim hassas olduklarimdi hele ki buzdolabı ve ev kokusu felaketti ama 14.hafta gibi bitti hepsi ondan sonra da boğazlı kazak giyemedim direk midem bulanıyordu
evet eşim bana çok kokuyordu daha doğrusu herkes ama eşim sürekli sarıldığı için acaip kokusu geliyordu kırmamak içinbişeydiyemiyordum da. şimdi ne koku kaldı ne sarılma:)
geçecek merak etme bu süre zarfinda annende yada kayınvalidende kal o baksın hem yemeğinide yapmış olır ben çiğ et yumurta tavuk bunları görmeye dayanamıyodum evde bi garip koku çileğimsi nemsi yemek yemek işkence oluyodu ekmeğin mayası buram buram kokuyodu 14.haftaya kadar geçer merak etme
Hala kokulara hassasım ve mide bulantım var. Her doktor geçecek diyo ama geçmiyo bi şekilde alıştım artık. Özellikle soğan ve sigara kokusu aşırı midemi bulandırıyo ama ben bi tek kendi evimde rahatım dışarlarda daha kötü oluyorum. Eşim kokuyo evet ne koktuğunu bende bilmiyorum adamada anlatamıyorum ne koktuğunu ama işten gelir gelmez duşunu alıyo yine kokuyo yine kokuyo geçen dayanamadı ne kokuyorum da beni bu kadar hor görüyosun banyodan çıkmıyım artık filan dedi azalır inşallah zamanla bekliyoruz. Bebekler iyi olsun da gerisi mühim değil.
Sadece ev mi ? yolda birinin içtiği sigara, tüplü arabalarin motorunun çalıştırilirken ki kokusu ,iş yerinde arkadaşımın içtiği kahve.....dünya kokuyordu resmen dunya. İki hamileliğimde de aynısını yaşadım.
12 ve 17. haftalarda bitti.
Sadece ev mi ? yolda birinin içtiği sigara, tüplü arabalarin motorunun çalıştırilirken ki kokusu ,iş yerinde arkadaşımın içtiği kahve.....dünya kokuyordu resmen dunya. İki hamileliğimde de aynısını yaşadım.
12 ve 17. haftalarda bitti.
Hahahaha dünya kokuyordu çok iyi olmuş bende dışarı çıkınca kendimi yere atıp Allah aşkına kokmayın artık diye ağlamak istiyorum. Hele sigara içenlere ne yapmak istediğimi söylemiyim bile
Off bende oldu.6 aylik bebegim vardi onu kucagima alamiyordum.mis kokulu yavrum nasil pis kokuyordu burnuma anlatamam.sonra bi ara et ve ekmekte eklendi.kabus gibiydi.12 haftadan sonra gecti benim cok sukur.insallah seninki de en kisa zamanda gecer