hamilelikte kilo veren başka biri var mıdır acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi freeflame
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba bende 14 haftalık tüp bebek hamilesiyim. 76 kilo ile hamilelikte kaldım suan 71 e düştüm vitamin kullanıyorum ama kilo almadım ve 5 kilo verdim doktorum zaten fazla kuloluydun alma gerek yok diyor ama yinede üzülüyorum

Bence hic uzulme ,
Bence hic uzulme ben toplamda 4 kilo aldim son aylarda istemesen de aliyorsun zaten basta ne kadar almazsan o kadar iyi bence hatta vermen bile guzel ben baslarda 7 kilo verdim cok bulantim oldu hicbirsey yiyemedim simdi de 4 kilo aldim daha baslangic kiloma ulasamadim bile. Bebegim de gayet tontiş :)

ilk aylar çok bulantı oldu da yemek yiyemedin o yüzden kilo mu verdin acaba???

Merhaba kizlar ben 4 aylik hamileyim 76 kiloyla basladim hamilelige asermeler yuzunden bisey yiyemiyorum. Yaklasik olarak 15 kilo verdim. Bi problem olmasindan korkuyorum bu konuda bilgisi olan varmi. Bana yardimci olabilir mi?

aşerip nasıl 15 kilo verdiniz anlayamadı..bende 5 haftalık hamileyim 73 kiloyla hamile kaldım insallah kilo almamaya caliscam.

Merhaba kızlar :)) bir kilo verme olayı da bende var. kendim gibi 2 arkadaş okudum şimdiye kadar. ben 34 yaşında, 167cm ve 112,2 kilo ile hamile kalmışım. kalmışım diyorum çünkü tamamen hesapsız oldu. tabi çift çizgiyi görür görmez "aman allahım" diye az yemeye başladım. şu an 5. haftamdaymışım, ki zaten tam 1 hafta oldu öğreneli, şu an 108,1 im. sadece daha çok su içmeye çalışıp günde 2 öğün sağlıklı beslenip 2-3 adet cevizle takviye yapıyorum. umarım burdaki diğer arkadaşlar gibi vermeye devam edeceğim. zira ilk öğrendiğimde bunalıma 1 kalmıştı resmen. ne yapacağım ben nasıl doğuracağım bu kiloyla, çocuğa da yazık diyerek.
Bu arada kilolu arkadaşlarım, normal mi doğum yapacaklar sezeryan mi birfikir veya doktor öneriniz var mı?

Merhaba
Ben de 98 kiloyla hamile kaldim once 90 a dustum sonra son iki aya kadar hic almadim ama son iki ay fena oluyor toplamda 11 kilo alarak 101 kilo ile doguma girdim, ben sezeryan dogurdum zorunlu sezeryan oldu gebelik kolestazi gecirdim o yuzden. Onun harici gebelik oncesi insulin direnci hastadiydim metformin icerikli ilaci ilk 3 ay kullanmaya devam ettim, sonra 12.haftadan sonra diyetle sekerimi kontrol altina almaya calistim ancak 32.haftadan sonra hic bir sey kar etmedi ve insulin ignesi kullandim 37.haftada dogum yapinca direkt insukini kesti doktor şuan seker sorunum yok . Sezeryan oldum doktorum harika bir doktor kesinlikle oneririm gozu kapali gidebilirsin bulent kars doktorum. Harika dikişi var ne acim ne agrim olmadi ilk 2 gun sadece sonra hemen ayaga kalktim. Cok cabuk da iyilesti dikislerim simdi neredeyse belli bile olmuyor.

müge hanım çok teşekkürler. ben istanbul ümraniyedeyim, doktorunuz nerededir. ben henüz doktor edinemedim kendime herkes başından savıyormuş gibi geliyor. şu an biraz boğaz ağrım dışında bir sağlık sorunum yok şükür.. ancak bu kiloda ne patlak verebilir bilemiyorum. bir de bir doktorun dediği diğerini tutmuyor.. o da bir enteresan..

Doktorum dragosta gulen tip merkezinde. Cok yogun bir doktor ama aylarca belki 2 saat bile bekledim yeri geldi kizdim ama o odaya her girdigimde iyi ki bulent beyin hastasiyim dedim , bence deneyin , kilolu hamile kalmak evet basta cok dusundurucu oluyor ama hic korkmayin bence kendinize bir endokrin bir diyetisyen bir de iyi bir kadin dogumcu bulun endokrin şart ama bence, yediklerinize dikkat ederek bence sorunsuz atlatirsiniz hic korkmayin sormak istediginiz bir sey olursa da cekinmeden sorabilirsiniz bana

yaaa çok çok teşekkür ederim :) çok teşekkür ederim anlayışınız ve yanıtınız için. bir durum olduğunda size danışırım çok mutlu oldum ya

Ne güzel kilo vermişsiniz. Bebek sağlıklıysa iç endişe etmeyin sevinin darısı bana inşallah..

İlk hamileliğimde 69 kilo ile hamile kaldım doğum sonrası ise 59 kiloydum bebeğim 3.200 gram doğdu çokta sağlıklı idi . Diyet falan yapmadım tamamen doğal bir şekilde oldu ne olduysa süzüldüm ama bebeğim iyidi bende iyidim ... Demekki oluyor böyle şeyler . Nasip kısmet

Bir deeee şu an hamileyim bunu da 59 la hamile kaldım bu kezde 15+2 deyim ama 66 kiloya çıktım her hamilelikte değişen bir durum çokta takılmayin

Bende 82 ile başladım 8 haftalığım 80 ile devam ediyorum bebeğin gelişimi normal dedi kilosu daha yok denecek kadar az zaten sanırım bebek bende varolandan besleniyor.Hiç kusmadım sadece mide bulantı ve ağrısı var gaz var:)
Beslenmem şu şekilde;
3 öğün yiyorum sabah; peynir , zeytin , yumurta,1dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün; meyve 1 porsiyon
Öğle baklagil yada et yada sebze bir tabak yanına belki salatalık veya yoğurt
Ara öğün ; kayısı
Akşam et ve yanında salata yada bulgur pilavı
Ara öğün; ceviz badem

Hiç tatlı yemiyor dün bir tane bisküvi yedim okadar
Abur cubur dondurma beyaz ekmek asitli gıdalar hamur işi çok tüketiyordum ama artık hepsini kesdim bence o yüzden kilo verdim.

Midem bulansada azda olsa mutlaka yiyorum ve öğün atlamıyorum

5 hafta 6 günlük hamileyim 86 kiloyum gebeyken kilo verme şansım varmı sizce ne yapmam lazım

Bende aynı durumdayım cnm 25. Haftadayım şuana kadar 4 kilo aldım

Bu başlığı canlandırabilir miyiz hanımlar
Hamilelikte kilo verenler ya da vermek isteyenler var mı lütfen birbirimize yardımcı olalııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…