- Konu Sahibi freeflame
-
Arkadaslar merhaba ben 7 haftaligim suan ve 1 haftadir asiri bulantilarim var 2 kilo verdim suan 52 kiloyum..bu bulantilar icin biseyler soyleyin ne olur hayatim karardi resmen..yokmu caresi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Soguk ayva kompostosu super olur gercekten..ben yiyebiliyrm artik ama tiskinerek..napalim gecicek anne olmak kolay degilmis demekki..migdem bulandikca bebegim bana varligini hatirlatiyor diyip teselli ediyrm :)hepimizin allah yardimcisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba,
Ben tüp bebekle hamile kaldım. Bugün 6+4'üm. Yarın doktor randevum var inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duycaz.
Ben şanslı hamilelerdenim yani çok midem bulanmıyor. 4.haftanın ortasında bir gün midem kötüydü internette yazılanları okudum uyguladım ve bugüne kadar hiç doğru düzgün midem bulanmadı. Ama bugün beslenme ve uykusuzluk yüzünden midem yine çok iyi değil ama mesela kraker yiyorum rahatlıyor.
Hiç kusmadım da ama beni gören kilo vermişsin diyor. Yüzün çökmüş bile dediler. Bu arada normal kilolu bir insandım ama son 1 senede biraz kilo aldım. Hamilelik öncesi bir 4 kilo falan fazlam vardı. Hep vermeye çalıştım yok ne yaptıysam olmadı. Şimdi hamile kalıp da kilo vermek bana garip geliyor ve de mide bulantısı sıkıntısı çekmedenTek sıkıntım tatlı yiyemiyorum, çay veya sıcak birşey kesinlikle içemiyorum. Tatlı yemeyerek mi verdim bu kiloyu yani? Aranızda benim gibi olan var mı?
Allah kucaginiza almayi nasip etsin. hepimize de nasip etsin inşallah. ben de 5. ayin icindeyim su an. hamilelige basladigim kilodan 6 kilo kadar asagidayim. hic almadan bitirebilir miyim derdindeyim ben de bu ara :) yani illa ki alicam biliyorum da, inşaAllah hic üç basamaklı sayilari gormem bi dahadualarinizi beklerim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn... Kilo alcaz hamilelikte o kabulumuz yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun... Sonra veririzz... Kustunuz mu? Baya kilo vermişsiniz.. Herkeste farklı oluyo durum sanırım. Bu aralar biraz toparladım ben de.. Midem bulanmasın diye ister istemez az yiyorum o da etkiledi heralde... Cnm dualarım tüm hamilelerle, ve kalmak isteyenlerle.. Allah bize onların hep güsel günlerini göstersinn...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin cumlemize :) sonra veremiyorum ben, emzirirken daha çok almistim kizimda. hamilelikte 14, doğum sonrasi 17 almistim :s inşaAllah bu sefer çok almam. tabi ki en önemlisi onların sagligi, bakalim. dünyanın sonu değil ya. Allah ne güzel hediye vermiş bize, şikayet etmeden, keyfini cikararak yasamaliyiz. normalde kilolu oldugum icin, simdi hamile olduğumu bilmeyenlerin zayiflamissin demeleri de ayri bi hoşluk :d ben 15 güne kadar her gün bulanti yaşadım. Ramazanin hikmeti, şimdi yok şükür. bi de tatli yiyememek etkiledi sanirim. normalde çok severim ama ilk aylarda düşündükçe midem bulaniyordu. şimdi de nadir yiyorum
Bende 27. Haftamdayım 15 kilo aldım keşke bende az alabilseydim sıcaklarda bastırmaya başladı nefes alamıyorum ya doktorda dikkat et dedi diyet mi yapsam napsam bilemedim
Amin canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım kızımı :)Hamilelikte diet yapmamalisin.ben 12kilo aldm ve 2 saatte bir az az sk sk yedim sabah kahvaltida mutlaka yumurta olsun.ben hersey yedim ama iki saatte bir az az yedim.ara ogunleri meyve ve yogurt.yada sut meyve cerez.ama az az ye.ve elinden su dusmesin.Allah bebegini hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsinn.
Ben 23. Haftadayim hic almadim hala eksideyim,sakin diyet yapma sadece yedigin seylere dikkat et, meyve badem ceviz vs, saglikli atistirmaliklar. Sag salim kucagimiza almak nasip etsin bebeklerimiziBende 27. Haftamdayım 15 kilo aldım keşke bende az alabilseydim sıcaklarda bastırmaya başladı nefes alamıyorum ya doktorda dikkat et dedi diyet mi yapsam napsam bilemedim
Cok yedigin halde kilo vermenin sebebi yuksek kiloyla baslaman ya da saglikli seyler yiyor olman olabilir. Ben de deli gibi yemek yiyorum ama saglikli seyler yedigim icin 27.haftamda henuz 500gr aldim. Oncesinde cok kilo verdim ben de yaklasik 5 kilo kadar.haftada
Ben de 27 haftalık hamileyim. 78 kilo ile hamile kaldım şuan 77 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?