- Konu Sahibi freeflame
-
Kızlar ben 60 kilo ile hamile kaldım. 6. ayımda 71,5 oldum. Şimdi 7,5 aylığım ve 70 kilodayım. 1,5 kilo verdim...
ben de anlayamadım nasıl verilio bu kilolar ya ilk 3 ay mide bulantım ve yanmam olmasına rağmen 5 kilo aldım ve şimdi almamaya çalışıyorum 17.haftama girdim inşallah artık fazla almama(
slm herkeseeeee ne olurrrrrrrr yardım edin banaaaaaaa yoksa bu sinirle kötü şeyler yapabilirimmmm
2 aylık hamileyim ve 2 kg almışım 56 kg la hamile kaldım 58 kg olmuşum ve karnım şimdiden baya belli oldu sanki 5 aylık hamileymişim gibi oldum herkes çok kilo almışsın diyor moralim aşırı deecede bozuldu yememede dikkat ediyorum aşırı yemiyorum meyvemi hiç eksik etmiyorum aldığım 2 kg beni bukadar fazla göstermezdi ve bu benim ilk hamileliğim yaşım lütfen bilenler varsa yazsın bebeğe zarar vermeden nasıl kilo veririm böyle devam ederse insanların konuşmaları yüzünden bebeğede kendimede zarar verebilirim. Hamile bi bayana moral vereceklerine moralimi bozuyorlarrr lütfennn çok acil cevap bekliyorummmmmmmmm[/QUO
sakın abla yaa allahım sana lütfetmişl bu bebeği sen takma verirsin allahın izniyşle saglıklı bir sekilde dogsunda bebişin sen herkesi takma onlara ne kiii onların lafını takarsann hepten kafan kurcalanır dgmdan sonra verrisnn cocuk emerken zaten verilio 35 kiloyla hamile kalan var bana öle demişti bendedi 35 kiloyla dogum yaptım dedi yani 35 kilo almıss ama bi baktım kilosundan eser kalammaıs sende öle olursun bak gör saglıklı hamileliklerrrr herkesee
slm herkeseeeee ne olurrrrrrrr yardım edin banaaaaaaa yoksa bu sinirle kötü şeyler yapabilirimmmm
2 aylık hamileyim ve 2 kg almışım 56 kg la hamile kaldım 58 kg olmuşum ve karnım şimdiden baya belli oldu sanki 5 aylık hamileymişim gibi oldum herkes çok kilo almışsın diyor moralim aşırı deecede bozuldu yememede dikkat ediyorum aşırı yemiyorum meyvemi hiç eksik etmiyorum aldığım 2 kg beni bukadar fazla göstermezdi ve bu benim ilk hamileliğim yaşım lütfen bilenler varsa yazsın bebeğe zarar vermeden nasıl kilo veririm böyle devam ederse insanların konuşmaları yüzünden bebeğede kendimede zarar verebilirim. Hamile bi bayana moral vereceklerine moralimi bozuyorlarrr lütfennn çok acil cevap bekliyorummmmmmmmm
Ya zaten abur cubur yemiyorum ya hamilelik döneminde insanın psikolojisi zaten çok değişiyo 5 ay önce düşük yapmıştım şimdi hadi bunuda kaybedersem diye sürekli korku içinde olurken şimdide en yakınımda bana moral vermesi gereken insanlar ayy çok kilo aldın şimdiden ilerinde seni düşünemiyoruz diyorlar ya tabiki çocuk sahibi olmak isteyen bir sürü aile var bende 2 yıla yakın bekledim çok şükür allahıma şimdi var ama bu şişkinliğimi nasıl giderecem bilmiyorum. Bende hiç kusma mide bulantısı aş erme gibi şeyler olmadı sadece çok uykum geldi. Offf bilmiyorum işte böylee olduuuuuuu
ben ilk hamileliğimde önce 4 kilo verdim sonra 8 kilo aldım.bebeğim3250 50cm.doğdu
ikinci hamileliğimde de 7 kilo aldım bebeğim 3600 51 cm doğdu.
sanırım hamilelik benim bünyemde metabolizmayı hızlandırıyor.normalde zayıf değilim ve çok çabuk kilo alırım.üstelik ikinci hamileliğimde inanılmaz şekilde hamur işiyedim.normalde çok kilo alırdım ki nitekim doğum sonrası 8 ayda 8 kilo aldım:)))))
herhalde sizinde bünyenizde böyle bir etkisi var.
hamileyken iki kişilik beslenme diye birşey yokönemli olan sağlıklı beslenmek..ben 7.ayımda 2 kilo almıştım diğer 5 kiloyu son aylarda bebek büyüdükçe aldım üstelik suyum çok fazlaydı ve herkez ikiz zannediyordu.
bebeğinizin gelişimi iyiyse doktorunuz sorun yok diyorsa hiç üzülmeyin tadını çıkarın hamileliğinizin.
allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?