hamilelikte kilo veren başka biri var mıdır acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi freeflame
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şaşırmayın kızlar ben 39 haftamdayım böyle seylere tanık oldum bende ben 54 le hamıle kaldım 7 kilo aldım prensesım 38 haftada 3250 grm ve ben 8 inci aya gırmeye basladığımda kılo kaybına gıtdım suan 60 kıloyum

Ya zaten abur cubur yemiyorum ya hamilelik döneminde insanın psikolojisi zaten çok değişiyo 5 ay önce düşük yapmıştım şimdi hadi bunuda kaybedersem diye sürekli korku içinde olurken şimdide en yakınımda bana moral vermesi gereken insanlar ayy çok kilo aldın şimdiden ilerinde seni düşünemiyoruz diyorlar ya tabiki çocuk sahibi olmak isteyen bir sürü aile var bende 2 yıla yakın bekledim çok şükür allahıma şimdi var ama bu şişkinliğimi nasıl giderecem bilmiyorum. Bende hiç kusma mide bulantısı aş erme gibi şeyler olmadı sadece çok uykum geldi. Offf bilmiyorum işte böylee olduuuuuuu

ben de 9 haftalık hamileyim iştahsızlıktan bi şey yiyemiyorum hamileliğin başından beri 7 kilo verdim.çok olmasa da kilolu hamile kaldım vermem iyi oldu diye düşünüyorum. zaten sebze meyve süt et gibi yiyecekleri tükettim abur cubur ekmek gibi şeyleri ağzıma süremedim. önceden çikolata delisiydim şimdi isminden bile midem bulanıyor

hıııc problem etme bende cook takıyordummmm... 6 aylık hamıleyım ama yarım kılo anca aldımmm bende... bebegın saglıklı madem hııc kafana takma yalnız deılsıınnn

ben de anlayamadım nasıl verilio bu kilolar ya ilk 3 ay mide bulantım ve yanmam olmasına rağmen 5 kilo aldım ve şimdi almamaya çalışıyorum 17.haftama girdim inşallah artık fazla almama(

ben de anlayamadım nasıl verilio bu kilolar ya ilk 3 ay mide bulantım ve yanmam olmasına rağmen 5 kilo aldım ve şimdi almamaya çalışıyorum 17.haftama girdim inşallah artık fazla almama(

16. haftadayım 2 kilo verdim...

15+2 yim 2 kg verdim

durup durup balon gibi şişcem diye çok korkuyorum valla.
şy an sadece biraz karnım büyüdü, ki zaten normaldede göbeği olan biriyim biraz daha çıktı sadece o kadar
kusmam olmadı hiç sadece ilk 3 ay iştahım biraz kötüydü o kadar

bende 14+7 haftalik hamileyim suana kadar toplam 5 kiloya yakin verdim...daha once bir suru rejim yapsamda bu kadar vermezken simdi istemsiz surekli veriyorum...yiyemiyorum doktor bir suru vitamin hapi verdi hamile mamasi verdi ..bu aralarda tekrar kusmaya basladim...sabah 79.6 hamile kaldim yandim ben artik 15 kilo alsam ustune ben bunu 90 tamamlarim dedim..sabah tartildim 74.9 ciktim git gidede veriyorum..ne yersem ishal oluyorum yada yedigimi kusuyorum..yani bir vucudumda tutamadim..bebekte sorun yok allaha bin sukur gelisimini devam ettiriyor..neyse kilo verdigime acikcasi uzulmuyorum ama bebek ac kalacak buyumeyecek diye cok endiseliyim...:85:

Hamileliğin ilk zamanlarında şişlikler çok oluyor. Aldığın 2 kilo seni o kadar kilolu göstermesi mümkün değil. Benimde o aylarda karnım çok şişti. Şimdi 21 haftalığım karnım belirgin değil okadar.

amaan kızlar fırsat bu fırsat işte göbeğim çıktı derdi olmadan rahatca gerine gerine gezeceğimiz bi dönemdeyiz
hamileyimtabiki kilo alıcam.
ben 8 aydayım 8 kilo aldım çok fazla bi yerlerim çıkmadı bebişte iriymiş zaten yediklerimin çoğu ona gidiyo.
sanki 8 kilonun 8i de göbeğimde :)
ben hamilelikte 25 kilo alıpta doğum sonrası çok kısa sürede eski haline dönen çok kişi tanıyorum
önemli olan bebişimizn sağlığı

bünyeden bünyeye değişiyor sorun etme arkadaşım

Canım ben tüp bebek yaptırdım 90 kiloydum, şimdi 7 haftanın içindeyim. İki kilo vermişim. Bebeğimi doğuruncaya kadar fit bir kadın olup çıkarım herhalde :)

yemeklerden önce 3-4 kayısı kurusu ye.her yemekten önce.o bağırsakları yumuşatıyo şişkinliği genellikle alıyor.

20. haftadayım, 17 hafta boyunca durmaksızın kilo verdim, mide bulantısı ve kusmadan dolayı hiçbirr şekilde beslenemedim ve 9 kilo zayıfladım
şimdi eski kiloma dönmeye çalışıyorum hala tam yiyemiyorum aama 2 kilomu geri aldım bile
bebeğimin kilosu gayet normal gidiyor günü gününe

ama hala faydalı şeylerin yüzde 70 ini tüketemyorum

ay kızlar mükemmelsiniz bende şu anda 4 haftadan biraz fazla hamileyim ilk gebeliğim yumurtayı çatlatıp gebelik gibi görünmüştü ama bi haftada adet kanaması gibi atmıştım şimdi de 177 boyundayım 73 kiloyum çok kilo alcam diye çok korkuyorum ablam 68 kilodan 86 ya çıkmıştı benden daha uzun olduğu halde şimdi verdi ama olsun çok kilo almak istemiyorum napmak lazım hamilelikten önce nasıl yiyosam aynı oranda yiyorum ek olarak süt ekledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…