- Konu Sahibi freeflame
-
amaan kızlar fırsat bu fırsat işte göbeğim çıktı derdi olmadan rahatca gerine gerine gezeceğimiz bi dönemdeyiz
hamileyimtabiki kilo alıcam.
ben 8 aydayım 8 kilo aldım çok fazla bi yerlerim çıkmadı bebişte iriymiş zaten yediklerimin çoğu ona gidiyo.
sanki 8 kilonun 8i de göbeğimde :)
ben hamilelikte 25 kilo alıpta doğum sonrası çok kısa sürede eski haline dönen çok kişi tanıyorum
önemli olan bebişimizn sağlığı
bende 14+7 haftalik hamileyim suana kadar toplam 5 kiloya yakin verdim...daha once bir suru rejim yapsamda bu kadar vermezken simdi istemsiz surekli veriyorum...yiyemiyorum doktor bir suru vitamin hapi verdi hamile mamasi verdi ..bu aralarda tekrar kusmaya basladim...sabah 79.6 hamile kaldim yandim ben artik 15 kilo alsam ustune ben bunu 90 tamamlarim dedim..sabah tartildim 74.9 ciktim git gidede veriyorum..ne yersem ishal oluyorum yada yedigimi kusuyorum..yani bir vucudumda tutamadim..bebekte sorun yok allaha bin sukur gelisimini devam ettiriyor..neyse kilo verdigime acikcasi uzulmuyorum ama bebek ac kalacak buyumeyecek diye cok endiseliyim...:85:
benim arkadaşım 95 kiloydu ve kilo vermeden çocuk istemiyordu ama o kiloda hamile kaldı ve nerdeyse hiç kilo almadan doğum yaptı, doğum sonrası 90 kilonun altına düşmüştü. Ve bebeği 3.900 kg du yani bebek iyiyise problem yoktur :)
Selamlar Kızlar,
şu an 9 haftalık hamileyim ve 57den 55 kg ya düştüm,iştahım yerinde ve bulantım kusmam yok ama yine de kilo alamıyorum ve korkuyorum.. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir??
Çok kilo alsanda bebeğin kilo alacağının garantisi yok. Ben oğluma kilo aldırmak için neler yemedim ki. 27 kilo aldım doğuma giderken 82 kiloydum. Oğlum 2.610 doğdu. Şimdi 9 kilo anne sütü alıyor. Hatırlayınca garip oldum. Hiç kısmadım. Şimdi 7 ay oldu doğum yapalı ve 61 kiloyum 6 kilo kaldı sadece. Kiloya takılmayın içinizdeyken tekmelerinin keyfini çıkarın
Kesinlikle haklısın arkadaşım.Herkesin bünyesi farklı.Bende 36. haftadayım ve 22 kilo aldım,yememe o kadar dikkat etmeme rağmen.Nasıl verdin kiloları ve en çok merak ettiğim ilk üç ayda kaç kilo gitti?
ilk ay süt olsun diye kilo bile aldım ama sonra abur cuburu kestim çorba su salata balık yedim ağırlıklı olarak. acıktıkça ağzıma peynir zeytin attım hiç aç bırakmadım kendimi. 3 ayda 68 -65 arası olmuştum galiba. asıl 6.aydan sonra kendiliğinden gidiyo. merak etme gidecek kalmayacak :)
Ay inşallah ağzın bal yesino kadar korkuyorum ki kilolar kalır diye.Doğumdan 3 ay sonra kuzenimin düğünü var,balon gibi görünmek korkutuyo Çoğunun ödem olduğunu düşünmek istiyorum sadece,çünkü hamur işi,kızartma,abur cubur yemedim hiç nerdeyse.Sanırım en iyi süt yapan şey suymuş.Doğumdan sonra hem bebeğimin açısından hemde benim kaçımdan bol bol su içmem iyi olur o 3 aylık dönemin içinde.içimi rahatlattın arkadaşım sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?