Canim hayırlı ugurlu olsun, sağlıkla dünyaya gelsin inşallah, anneli babalı büyüsün :)23.haftam ve 10 kilo aldim..;( bazen patliycam saniyorum ama dahada sisicem nolcak sonum bilmem??
Saol tatlim benim...darisi sana insallah....nasil gidiyor hayattCanim hayırlı ugurlu olsun, sağlıkla dünyaya gelsin inşallah, anneli babalı büyüsün :)
Pek ümidim olmasa da amin diyeyim :) .hayat aynı 2 -3 yıl önce nasılsa öyle devam ediyor birileri giriyor hayatıma artık ben açamıyorum kalbimi sevemiyorum kimseyi ,olmayacak kuzum olmayacak benden olmayacak :) hayırlısı tabiSaol tatlim benim...darisi sana insallah....nasil gidiyor hayatt
Kismet bu belli mi olur...hic ummadigin anda cikarir allah karsina ses bile edemezsin...umut herzaman olsun..sen yuregini ferah tut yeterkiiiPek ümidim olmasa da amin diyeyim :) .hayat aynı 2 -3 yıl önce nasılsa öyle devam ediyor birileri giriyor hayatıma artık ben açamıyorum kalbimi sevemiyorum kimseyi ,olmayacak kuzum olmayacak benden olmayacak :) hayırlısı tabi
23.haftam ve 10 kilo aldim..;( bazen patliycam saniyorum ama dahada sisicem nolcak sonum bilmem??
16. Haftadayim ve 400 gr. aldım. Ama sanki 3 5 kilo almışım gibi karnım ve popom büyüdü sanki. Bi de göğüslerim.
15. haftadayım 2 kilo aldım bazıları ilk dört ay hiç almıyormus biraz canım sıkıldı oyüzden ..
Ben tam tersi hiç kabız olmadım normalde de sık sık ishal olurum yine öyleyim çok rahat günde iki üç defa yapıyorum15. haftadayım 64 kilo ile hamile kaldım şu an 65 im. Sanırım kilonun büyük kısmı göğüslerdetuvalete çıkamama sorunum çok erken başladı bunu bir türlü çözemedim..ilerleyen zamanlarda dahada artacak bu nedenle ilaç çok mecbur kalınca kullanıyorum vücut alışmasın diye... benim gibi sorun yaşayıp çözebilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?