Kızlar Merhaba :) 13+4 um ben de ,, ilk 3 ay çok dikkat ettim ve sağlıklı beslendim hiç kilo almadım, avokado, somon, hurma, ceviz, kuru incir, kaju vs, çeşitli meyveler, yulaf, pekmez, haşlanmış yumurta, süt yoğurt ayran peynir, domates, salatalık, sebze yemekleri ara sira et tavuk şeklinde ( tabiki bol su) beslendim ve beslenme gunlugu tuttum, öncesinde de zaten bu şekilde besleniyordum bulantilar başlayınca balık ve et grubu hiç yiyemez oldum sadece ilk 3 ay için sporu bıraktım, nolur nolmaz diye çünkü daha önce ikisi de 5 haftalik olmak üzere düşüğüm olmuştu. . Son 15 gündür annelerdeydim ve tabi onların hamilelik anlayışı çok farklı :) dolmalar börekler pogcalar pastalar
1 kilo almışım ve doktorum olay çıkarttı diyebilirim
annelere gittigimi de soyledim kusmalarin olmasa daha çok alırdin diye trip attı adam :) dikkat et diye uyardı annelere gitme dedi, çünkü önceki beslenme sistemimi biliyordu, 59 kiloydum 60 oldum, 7 li basamakları asla görme dedi ,, bebegimizn keyfi suyu yerli yerindeymis cok sukur,,77gr :)
bi yandan çok hoşuma gitti bu tavrı, zaten bize kilo aldıran şeyler sağlıksız olanlar, sağlıklı olanlar bebise yariyo, şimdi evime döndüm yine güzel beslenme planlarıyla devam ediyorum hamileligime, gramaj olarak düşmeye başladım üstelik