• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kilo alımı

Bende 33.haftadayum 9kilo aldim... hic kendime almadim.kollarım bacaklarım filan hep zayif eskisi gbiyim.. yalnızca karnım var ve bebisime yarıyor kililar sanirim... boyu uzun ve kilosu fazla 1bucuk hafta onden gidiyor:) iriymis biraz.. bendende iri bebek doğması valla imkansız ama veriyo rabbim iste:)) çünkü zayıfım ben eskiden beri... bi boyum uzun esiminde kilosu normal boyu normal... bizim bebis de bole iste.. Maşaallah diyeyim:)

23.haftam ve 10 kilo aldim..;( bazen patliycam saniyorum ama dahada sisicem nolcak sonum bilmem??

Saol tatlim benim...darisi sana insallah....nasil gidiyor hayatt
Pek ümidim olmasa da amin diyeyim :) .hayat aynı 2 -3 yıl önce nasılsa öyle devam ediyor birileri giriyor hayatıma artık ben açamıyorum kalbimi sevemiyorum kimseyi ,olmayacak kuzum olmayacak benden olmayacak :) hayırlısı tabi

Pek ümidim olmasa da amin diyeyim :) .hayat aynı 2 -3 yıl önce nasılsa öyle devam ediyor birileri giriyor hayatıma artık ben açamıyorum kalbimi sevemiyorum kimseyi ,olmayacak kuzum olmayacak benden olmayacak :) hayırlısı tabi
Kismet bu belli mi olur...hic ummadigin anda cikarir allah karsina ses bile edemezsin...umut herzaman olsun..sen yuregini ferah tut yeterkiii

15. haftadayım 2 kilo aldım bazıları ilk dört ay hiç almıyormus biraz canım sıkıldı oyüzden ..

Canım hiç canını sıkma ben de o kilo almayanlardanım ama hiç sağlıklı beslenemedim ilk 3 ay hatta kilo bile verdim ama yediğim sadece çubuk krakerdi.... ne yumurta ne süt ne adam akıllı et veya sebze.... çok korkmuştum bebek gelişmicek diye resmen vitamin haplarıyla yaşadım onlar da zaten midemde durmuyordu bile :KK43:

Böyle olacağına kilo almayı tercih ederdim :KK12:

15. haftadayım 64 kilo ile hamile kaldım şu an 65 im. Sanırım kilonun büyük kısmı göğüslerde :D tuvalete çıkamama sorunum çok erken başladı bunu bir türlü çözemedim..ilerleyen zamanlarda dahada artacak bu nedenle ilaç çok mecbur kalınca kullanıyorum vücut alışmasın diye... benim gibi sorun yaşayıp çözebilen var mı?

15. haftadayım 64 kilo ile hamile kaldım şu an 65 im. Sanırım kilonun büyük kısmı göğüslerde :KK70: tuvalete çıkamama sorunum çok erken başladı bunu bir türlü çözemedim..ilerleyen zamanlarda dahada artacak bu nedenle ilaç çok mecbur kalınca kullanıyorum vücut alışmasın diye... benim gibi sorun yaşayıp çözebilen var mı?
Ben tam tersi hiç kabız olmadım normalde de sık sık ishal olurum yine öyleyim çok rahat günde iki üç defa yapıyorum :-)

Kızlar ben de 17. Haftamdayım 4 kilo aldım. Çok gibi geliyor bana. Bir de kabız oldum sadece sabahları çok az çıkabiliyorum gün içinde kesinlikle bir daha çıkamıyorum :(

35. Haftadayım ve 9 kilo aldım. Kilo alışım hızlanmadı bu ara dikkat de ediyorum. 11 ile doğuma giderim umarım en fazla

Back