Hamilelikte kilo alımı

Canım bi doktora sor istersen
Yeni geldim doktordan 3 hafta sonraya randevu verdi kilo almış olarak görücem dedi
Benim bulantıdan oldu böyle çok zor geçiyor hala bitmiş değil serumla yaşıyorum ama inşallah geçecek sabırla bekliyorum

Yeni geldim doktordan 3 hafta sonraya randevu verdi kilo almış olarak görücem dedi
Benim bulantıdan oldu böyle çok zor geçiyor hala bitmiş değil serumla yaşıyorum ama inşallah geçecek sabırla bekliyorum
Kiyamam allah kolaylık versin canim tuzlu kraker falan ye bari karbonhidrat ağırlıklı beslen

kızlar ben de 12+5 deyim bugün. 4,5 kilo verdim. 62 ile hamile kaldım, şimdi 57,5 oldum. 10 gündür ne kiilo alıyorum ne de veriyorum vermem durdu. mide bulantılarım da durdu. akşamları iştahsız oluyorum sadece. ama bazı akşamlar da yiyebiliyorm. her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum. ev iş arası 12 dakika falan sürüyor. git gel sonra da akşam 40 dakika falan yürüyorum hızlı değil ama. iştahım açoılınca çok alacağımı düşünüyorum hem bünye müsait hem de yemeyi seviyorum :)) ayda bir kilo şeklinde gite bi kaç hafta ne güzel olur.

Canım 6 aya kadar ayda bir kilo alırsın merak etme

25 haftada 15 kg aldım biraz daha alırsam heralde balon gibi patlayacağım. Hep hareketsizlikten bunlar

25 haftada 15 kg aldım biraz daha alırsam heralde balon gibi patlayacağım. Hep hareketsizlikten bunlar
Ben sürekli hareket eden ve ayda 75 km yürüyen biri olarak 29. haftada 15 kilo aldım. Her hamilelik farklı oluyor çok dert etmeyin bence. Önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması. Doğduktan sonra nasıl olsa gidecek kilolar. Kendinizi strese sokup üzmeyin bebişinizi :)

kızlar 28. haftadayım 14 kilo almışım. vücudum sıkı olduğundan pek belli olmuyordu doktordan doktora tartılıyorum kendimde takip etmiyorum kilomu şok oldm 56 ile hamile kaldım 70 kilo çıktm anovvv didim

kızlar 28. haftadayım 14 kilo almışım. vücudum sıkı olduğundan pek belli olmuyordu doktordan doktora tartılıyorum kendimde takip etmiyorum kilomu şok oldm 56 ile hamile kaldım 70 kilo çıktm anovvv didim
bende merak ettim nereme aldım kilo diye ama bildiğin basenlerime bende 26 dayım 10 kilo aldım ya

bende merak ettim nereme aldım kilo diye ama bildiğin basenlerime bende 26 dayım 10 kilo aldım ya
ya hiç sorma bende popoya basenlere doldurmuşum demek ki yoksa başka bi tarafımda bişey yok artık dikkat etcem el mahkum

ya hiç sorma bende popoya basenlere doldurmuşum demek ki yoksa başka bi tarafımda bişey yok artık dikkat etcem el mahkum
16 ile kapatıyım diye çabalıycam allahtan iştahta fazlalık yok
hamilelikten önce nasıl yiyorsam aynı değişen bişey yok

16 ile kapatıyım diye çabalıycam allahtan iştahta fazlalık yok
hamilelikten önce nasıl yiyorsam aynı değişen bişey yok
iş yerimde sürekli masa başında oturuyoruym yürüyüş yapacağm alan yok akşam eve gelip yemekti dinelnmeydi derken yine evden dışarı çıkmıyoruz hareketsizlikte sebep aslında bu kiloya.. egzersizlere başlayacağım. umarım faydası olur son aylarda su içsek yarayacakmış zaten :d gerçi ben mutfağın önünden geçsem 150 gr alıyorum

bende şu raporu almayı bekliyorum aldığım gün başlıycam 1,30 saat yürüycem söz verdim
eve git yemek yap bilmem ne 9 oluyor yapammıyorum
bende masa başındayım ya

kızlar bugün doktora gittim daha görür görmez çok kilo almışsın dedi. halbuki ilk kilomu da şimdikini de bilmiyo ama o kadar bariz bi fark var gibi tepki verince bozuldum biraz. 13. haftamdayım ve toplamda 2.5-3 kilo aldım çok mu sizce?

Aslında her aya 1 kilo iyi gibi ama neden böyle bişey dedi
ben 12 kiloyu gördüm valla

Aslında her aya 1 kilo iyi gibi ama neden böyle bişey dedi
ben 12 kiloyu gördüm valla

hani diyorum belki saçımdan kıyafetimden öyle görünmüşümdür sormadı çünkü kaç kilo aldın diye..
aldığım kilo çok mu?
ilk 3 ayda 3 kilo normal diye biliyodum ama hiç almamak mı gerekiyo ben mi yanlış mı biliyorum

bence normaal bende 5 ayda 5 kilo almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…