Hamilelikte kilo alımı

sende benim tam tersim
hafta 2 falan iç istersen
bide kabızlık falan çok yapıyor vitamin

sende benim tam tersim
hafta 2 falan iç istersen
bide kabızlık falan çok yapıyor vitamin
şimdilik kabızlık yok çok şükür :) olacakmış gibi hissettiğimde hemen büyük bir kase zeytin yağlı yeşil salata yiyorum çok iyi geliyor :))

şimdilik kabızlık yok çok şükür :) olacakmış gibi hissettiğimde hemen büyük bir kase zeytin yağlı yeşil salata yiyorum çok iyi geliyor :))
iyi aman ne kötü şey zaten
bide akşam yatarken iç iştah açıyor ya
ben demiri gece içiyorum
2 gün gündüz içtim çok acıktırdı

Bende 25 .haftamdayim. 54 ile hamile kaldım suan 64 kiloyum. 10 kilo aldim. Dahada alırım sonum neolcak bende bilmiyorum.

7+5 günlük hamileyim 7/24 bulantım var istifar ettiğim de oluyor ve zorla yemek yemeye çalışıyorum ayakta durmaya takatim kalmıyor yoksa ve şimdiden yarım kilo almışım bide üstüne kabızlık sanki 5aylık hamile gibi göbeğim var normalde içine göçük gezerdim dün düz karnım vardı nolcak böyle bilmiyorum kesin 80le doğum yaparım herhalde çok moralim bozuk kafaya takmam aman Allah evlat versin de kilo gözümde değil diyordum yok arkadaş kilo da insanın gözünde oluyormuş inşallah hepimiz fit anneler oluru

biraz sabır canım 3 ayı bitirdiğinde rahatlıycaksın
biraz katı ile besleniyorsun mecbur ondan düzelirsin sıkma canını

biraz sabır canım 3 ayı bitirdiğinde rahatlıycaksın
biraz katı ile besleniyorsun mecbur ondan düzelirsin sıkma canını
Can'ım yeme içme yok bol bol istifar var aksi gibi sabah da değil akşam dan sabaha kadar inşallah uzun sürmez ve hemen biter açlıktan dermanım kalmadı artık

Can'ım yeme içme yok bol bol istifar var aksi gibi sabah da değil akşam dan sabaha kadar inşallah uzun sürmez ve hemen biter açlıktan dermanım kalmadı artık
allahın izni ile kurtulursun inşaallah oğlan mı olcak kız senin

Ben de 3 aylik gebeyim 1 ayda 300 gr almisim. Cok endiseleniyorum bende bebegim beslenemiyo mu diye
Hiç endişelenme zaten senin kanından besleniyor şuan 3. Aydan sonrası önemli ben sabah 2.30 kahvaltı yapıyorum ama ona yarıcak şeyler yemeye çalışıyorum sende öyle yap peynir yumurta et balık tavuk çeviz vs gibi sağlıklı besinlerle beslen Can'ım Rabbim yavrularımıza sağlık sıhat nasip etsin inşallah

5 kilo aldim daha 20. Haftamda. Sonum kotu galiba cokta yemiyorum ama biyerde yanlis yapıyorum demekki. ilk gebeligimdeki gibi 23 kilo almak istemiyorum

hamile kaldığımı öğrendiğimde 97 kiloydum. şimdi 16. haftamdayım 95 kiloyum.

hamile kaldığımı öğrendiğimde 97 kiloydum. şimdi 16. haftamdayım 95 kiloyum.
canım çok iyi gidiyorsun bence kilolu hamile kalanların ekstra biraz daha dikkatli olması gerekir
diyatisyenlede görüşebilirsini çok zorlanırsan bence

Bende hamile kaldigimda 85 kiloydum simdi 3 aylik oldu ve ben 83 kiloyum. Saglikli beslenmeye calisiyorum, ara ogunler yapiyorum. Hamur isi pek yememeye calisiyorum. Daha cok meyve, ayran, süt gibi seylerle atistirmaliklar yapiyorum.

canım çok iyi gidiyorsun bence kilolu hamile kalanların ekstra biraz daha dikkatli olması gerekir
diyatisyenlede görüşebilirsini çok zorlanırsan bence

19+4 oldum hala kilo almadım çok şükür. etrafımdakiler bile şaşırıyor bu duruma ama ben gayet memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…