• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kilo alımı

35.hafta 14kilo aldım 52 ile başlamıştım 66oldum ama hiç belli olmuyor birtek göbeğim var her yerim aynı

35.hafta 14kilo aldım 52 ile başlamıştım 66oldum ama hiç belli olmuyor birtek göbeğim var her yerim aynı
Iste onu ben de anlamiyorum 29.haftadayim 20kiloaldim. Ama gel gor hamilelikoncesinde giydigim pantolon oluyo karnim kapanmiyor bir tek. Biraz da kollarim dolgunlasti ki yapi olarakuste kilo alanlardan degilim. 20 kilo sirf bebekle ilgili degil herhalde

60 kilo ile hamile kaldım, 80'le doğuma girdim. Doğumda 7 kilo gitti. Doğumun üzerinden 4 hafta geçti ve bu sırada 9 kilo daha gitti. Şuan 64 kiloyum. Üstelik yediğim ekmeğin, abur cuburun, fıstık ezmesinin, helvanın, pekmezin haddi hesabı yok. Bebeğim sadece süt değil fazla kilolarımı da emiyor sanırım. :KK53:

:)
60 kilo ile hamile kaldım, 80'le doğuma girdim. Doğumda 7 kilo gitti. Doğumun üzerinden 4 hafta geçti ve bu sırada 9 kilo daha gitti. Şuan 64 kiloyum. Üstelik yediğim ekmeğin, abur cuburun, fıstık ezmesinin, helvanın, pekmezin haddi hesabı yok. Bebeğim sadece süt değil fazla kilolarımı da emiyor sanırım. :KK53:
))))

48 kilo ile hamile kaldım bende 57-58 kilo arası gidip geliyorum bu aylarda alırsın daha diyorlar ama bakalım 10-15 arası alıcam galiba

Selam hanimlar..56 kilo ile hamile kaldim 78 ile doguma girdim:KK49: oglum 2 yasinda kilo vermek için caba harcamadim hic.suanda 56 kiloyum:KK76: fakat karin bolgemde sarkma var sadece. size umut olmak istedim :KK52:

kızlar deneyimlilerin tavsiyesine ihtiyacım var 9+2 günlük hamileyim 2 kilo almışım çok mu sizce? hangi aydan sonra daha çok alınıyor kilo? ayda 1 alsam keşke 9 ayda dokuz kilo olurdu.ama başlangıçta böyleyse sonradan daha çok alırım değil mi:KK42:

Ben dokuz ay on gün boyunca sadece dokuz kilo aldım. Sen çok kilo alırsan bebeğin gelişmez içeride. Yiyip yiyip oturma sürekli hareket et. Bebeğin alsın kiloyu sen değil :)

kızlar bende
her aya bi kilo aldım 4 kilo almış olarak 4 ayı kapattım
darısı diğer ayarlara kızım gayet sağlıklı

Ya bende 19. Haftadayim 3 kilo aldim simdiden. 20. Haftadan sonra hizli alınıyor kilo Korkuyorum umarim cok almam. Cunku Ilk hamileligimde 23 kilo aldım

Ya bende 19. Haftadayim 3 kilo aldim simdiden. 20. Haftadan sonra hizli alınıyor kilo Korkuyorum umarim cok almam. Cunku Ilk hamileligimde 23 kilo aldım
bence iyi gidiyorsun cAnım
her aya 1 kilo bile değil

20. Haftada yım 2 bucuk kilo aldim bundan sonra her ay 1 buçuk kilo civarı alırım insallah

boyunuz ççok iyimiş göstermez yani
iştahınız çok mu açık
evet boyumdan dolayı göstermiyor aslında. iştahım 16.haftada kullanmaya başladığım vitaminden sonra çok açıldı. 16. haftada 5 kilo almıştım ama vitamin sonrası çok hızlandı kilo artışım.üstelik her gün yaklaşık 5 km tempolu yürümeme rağmen aldım bu kiloyu. Aslında benim için hiç sorun değil kilo almak. tek korkum annem ve babam diyabet hastası olduğu için hamilelik diyabetimin çıkması :( Dün doktorumdan fırça yedikten sonra bugünden itibaren dikkat etmeyeve not almaya başladım yediklerimi :)

evet boyumdan dolayı göstermiyor aslında. iştahım 16.haftada kullanmaya başladığım vitaminden sonra çok açıldı. 16. haftada 5 kilo almıştım ama vitamin sonrası çok hızlandı kilo artışım.üstelik her gün yaklaşık 5 km tempolu yürümeme rağmen aldım bu kiloyu. Aslında benim için hiç sorun değil kilo almak. tek korkum annem ve babam diyabet hastası olduğu için hamilelik diyabetimin çıkması :KK43: Dün doktorumdan fırça yedikten sonra bugünden itibaren dikkat etmeyeve not almaya başladım yediklerimi :)
Doktorum bana direk elevit yazdı bende içmedim
başka doktora gittim dedim benim değerlerime bakın sonra bana vitamin verin
ne derseniz yerim ama ilaç almam
zira hiç bi şekilde yemek ayırmadım bu ayıma kadar herşey yedim
vitamin ilaçları ile çok kilo alındığını duydum
öyle deyince vermedi bende içmedim 3 hafta önce doktorum artık demire başlamalısın dedi
kan değerlerime bakmasını istedim ve asadece ihtiyacım olanını yazmasını istedşm

Doktorum bana direk elevit yazdı bende içmedim
başka doktora gittim dedim benim değerlerime bakın sonra bana vitamin verin
ne derseniz yerim ama ilaç almam
zira hiç bi şekilde yemek ayırmadım bu ayıma kadar herşey yedim
vitamin ilaçları ile çok kilo alındığını duydum
öyle deyince vermedi bende içmedim 3 hafta önce doktorum artık demire başlamalısın dedi
kan değerlerime bakmasını istedim ve asadece ihtiyacım olanını yazmasını istedşm
aslında benim doktorum da vitamin vermek istemedi, çünkü tüm değerlerim çok iyi çıktı. fakat ne kadar iyi beslensek de bazen bebek için çok faydalı olacak bir şeyi bazen iş yoğunluğundan bazen de canın istemediğinden yemek istemeyebiliyorsun. bu nedenle bebişimden eksik kalacağına bende fazlalık olsun dedim ve zorla aldım vitamini :)

Back