• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kilo alımı

Ben gebeliğime 74-75 ile başlamıştım... Mide bulantısından 18-19. haftaya kadar 8 kilo verdim... Sonrasında da 9-10 kilo alıp yine 75 civarı kiloyla doğuma gitmiştim : )

Meraba hamile kaldıgımda bi baktım 100ü görmüşüm sonra bi azim 1,5ay boyunca yüzme ,yemeği sağlıklı yemek bi baktım 10kilo vermişim şimdi tartıya bi baktım 2kilo daha gitmiş 19haftalık hamileyim...

Bende 57 ile başladım 64 oldum. Abartı da yemiyorum ama maşalahım var. :KK48: Az kilo alanları tebrik ediyorum :KK9:

bu folik asit her hamilelik öncesi veriliyor sanırım.. sırf bunun için doktora gitmelimiyim sence? kendim alıp başlayabiliyormuyum
Mutlaka doktora git muayene ol.kan idrar tahlili ve smear testi de yapar ilgili bi doktorsa.ultrasonla kist miyom vb şeyler var mı diye muayene eder.tedbirli olmakta fayda var.arkadaşım 10 cmlik miyomla hamile kaldı.9 ay yrnden kalkamadı ağrıdan

Ben ilk üc ay almadim ve aksine verdim. 48 kiloya kadar düstüm zorlu bir sürecti. Ama sonrasinda gayet iyi kilo aldim 71 kilo ile doguma gittim. Aslinda kilo isine söyle bakmak lazim saglikli ise sorun yoktur. Saglikli alinan kilo kolay ve sorunsuz gider. Hamilelikte saglikli beslendigim halde aldim o kilolari ve dogumdan üc ay sonra eski halime döndüm.
Tabiki beslenmeme de dikkat ettim. Emzirdim.
Kilo bu durumda kendiliginden gidiyor.
Tabi korkularim vardi ayy böyle kalicam gibi =)
Simdi yasadim ve biliyorum dogum kolalarini vermek eger insan iradeliyse cok kolay.

Merhaba arkadaşlar. Ben de 28.haftamdayim, 7 kilo aldım. Fena değil aslında ama bundan sonraki süreçten korkuyorum, umarım aşırıya kacmam

Merhaba herkese sağlıklı bir gebelik dilerim ben 36+3 deyim henüz 1.5 kg almışım bebeğim 3472 gr olmuş

ben de üzülüyordum... 21. haftadayım 59 dan 61 küsüre çıktım ... zayıflayanlar da varmiş görüyorum ki...

13. haftamdayım 55 ile hamıle kaldım su an 57,5 kg yım... ayda bır kılo falan almışım o da normal ama ılerde ne olur bılmıyorum ;)

Ben de 19. Haftadayim 5 kilo aldım ama ilk 3.5 ay hiç kilo almadım birden alıncada doktor biraz yavaslamalisin dedi

16. Haftadayım daha 1 kg aldım normal kilodaydım zaten canım yemek yemek istemiyor vitamin hapı bende kullanıyorum acaba sorun olurmu

Kızlar bende şuan 24 haftalık gebeyim ilk gebelik benmde. Ve 3-4 kilo aldım. Sizin kiloları duyunca çok şaşırdım :(

34. Hafta 9 kilo aldım 58 kiloyum. 60ı geçmesem doğuma kadar iyidir

Ben yeni dogum yaptim 65 kilo ile hamile kaldim 81 le doguma girdim 3 hafta oldu dogum yapali suanda 72 kilo oldum ve hic dikkat etmeden. Eger yediklerime dikkat etsem onuda veririm muhtemelen. Hic korkma bence sut emzirdigin surece veriyorsun bide dikkat etsen kisa surede eski kilona donebilirsin

28.HAFTADAYIM 78 KILO ILE HAMILE KALDIM 1.70 BOY. SUAN 99 KILOYUM DAHA 12 HAFTAM VAR INSAALLAH. BAKALIM SON KILO NE OLACAK. BENIM GIBI OLAN VAR MI?

Back