Hamilelikte kilo alımı ay ay mı olmalı en çok ne zaman alınıyor ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.027
1.481
133
32
3. Ayım şuan 3 kilo almışım hızlı mı gidiyorum ? Hangi aylarda daha çok alınıyor? arkadaşım 6. Aydayken dokturu çok çabuk kilo fazla almışsın biraz dikkat et daha doğumuna var demişti

Bende 3. Aydayım hiç kilo almadım henüz
Kişiden kişiye değişir bu durum bence
4. Aydan sonra almaya başlarım diye düşünüyorum
İştahsız bir hamilelik geçirdim çünkü

Ben şu an 4. Aydayim başta kilo verdim kusmayla 3 kilo kadar sonra onu geri aldım sayılır başlangıçla aynı kilodayım ona rağmen doktor sanki çok kilo almışım gibi davrandı verdiğimi almamı bile çok buldu bence her doktorun düşüncesi farklı uygulamada ilk trimesterde 1.5 kg almak normal diyodu 2. Trimesterde de her hafta yarım kilo normal diyodu bence onu baz alabilirsin ama tabi ki ne kadar az kilo alsak o kadar iyi bizim için

Ben ilk trimesterde 3 almışım demek ki 2. De daha çok alıcam evet bana değil bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeli aslında ama bazen midem kötü oluyor istediğimi yiyorum

Ben ilk trimesterde 3 almışım demek ki 2. De daha çok alıcam evet bana değil bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeli aslında ama bazen midem kötü oluyor istediğimi yiyorum
Ben de dikkat etmeye çalışıyorum abur cubur çok yerdim çok azalttım sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ama mecbur da alcaz yani kilo içimizde bı bebek büyüyo önemli olan sağlıklı beslenmeye gayret etmek bence bebeği besleyecek şeyler belli balık ceviz yumurta vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…