Hamilelikte kemik iliği ödemi

Arkadaşlar merhaba doğum yapalı 6 yıl oldu bir haftadir kalçada ağrım var bu trkrarlarmi acaba hamile falan değilim

Merhaba şuan 33 haftalık hamileyim yaklaşık 2 ay olacak yürüyemiyorum çok canım yanıyor üzerinden çok zaman geçmiş kimse yazmamış ama şimdi bende aynı sıkıntıları yaşıyorum ben daha doktora görünmedim zaten kadın doğum doktorum bişey bilmedi ağırlıktandır dedi ama ben derdime derman ararken buradaki yazıları okuyarak galiba dedim ki benimkide böyle daha 1 aydan fazla zamanım var sayılır doğum için ama önemli olan sonrası doğumdan sonra geçmezse çocuğuma nasıl bakacağımı düşünüyorum

Bende bu derdi çeken biri olarak aylardır bu konuyu araştırıyorum Bu konuyla ilgili bütün konuları okudum Hatta ezber ettim diyebilirim sürekli tekrar tekrar okuyarak kendime bir teselli alıyorum acaba doğumdan sonra Bu dert geçer mi diye psikolojim bozuldu şu an 35 haftadayım 3 aydır bu derdim içindeydim Henüz daha Ortopediye gidip sonuç almadım MR çektirmedim ama belli zaten geçmemesinden kim ne yaptı nasıl oldu çok merak ediyorum nasıl iyileştiniz üzerinden Çok zaman geçti tabii birkaç kişiye yazdım dönen de olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…