Hamilelikte kemik iliği ödemi

Merhaba acaba ödem geçtikten sonra yürürken ağrı oldu mu. Normal şekilde yürüyebildinizmi yoksa topallama oldu mu?
heipinize geçmiş olsun arkadaşlar bende bu derdi yaşadım 2017 de şükür toplam 6 ayda tamamen kurtldm lakin ikinci cocuk getirmeye cok korkyrm :_

bende 2107dw yaşadm ve ikinci gebeliğe korkuyrm sakroiliak kmğmde ödem oluşmuştu bnm de suan 2.sindede yaşadm dediniz çok korktum

Kr
Kesinlikle dogumdan sonra agırlıkda gidince cok cabuk toparlanabiliyo insan. Rabbim yardımcınız olsun saglıkla kucagınıza versin bebişleri 2. Gebeliğinizdede başımıza gelmesin inşaAllah
Çok merak ettim iyilestinizmi acaba 3yil oldu doğum yapalı hala Hafiftr olsa ağrı var bende

Evt hiç basmamak gerekiyormuş bende üç yıl önce yaşadım önce sol kalcamdaydi sağa yüklenince saga geçti çok zor günler geçirdim iki yaşında bir çocuğum daha vardı ama hala ağrı var bende kaç Dr.gittim emzirme süresi bitene kadar devam eder dedi bir yıl oldu bitti emzirme biraz fazla ayakta kalınca iğne batar gibi ağrı oluyor

Benimkinde ödem de vardı hâlâ öyle sızlıyor çok ayakta falan kalınca tekrar Bir gidecem Dr. Mr isticek her dr.bilmiyor bence geçen sene çektirmiştim hâlâ vardı yaşın küçük ameliyat olması lazım ilaçlarla bu süreyi uzatmaya calisacaz demişti şehir hastanesindeki bir ortapedi dediğiniz gibi bu hastalık geçmiyor Muş

Merhaba merak ettim naptiniz ne durumdasınız diye Dr.gittinizmi ağrınız varmı 3 yıl oldu banada hâlâ sağ kalcamda ağrı var ayakta falan yorulunca daha çok ağrıyor ben iki sene önce bir prof.gittim emzirme süresi bitene kadar devam eder demişti bir yıldan fazla oldu bırakalı hâlâ ağrı var ne kadar sürecek bilemiyorum

Merhaba aynı sorunları yaşamışız 3 yıl oldu hala biraz ayakta kalınca yorulunca ağrıyor önce sol kalcamdaydi ilk zamanlarda dr.ayagini yere basmicaksin yoksa kemik kırılır yumuşamış demişti sağ bacağıma yüklenince sol geçti sağ tarafa geçti sağ çorabımi giymekte bile zorlanıyorum ama yinede buna şükür diyorum benimde ikinci dogumumda çıktı bu illet deyim artık bende çok zor günler geçirdim her neyse geçen yıl dr.gittim mr çektirdim Dr.bile sok oldu hasta kim dedi daha yaşlı birini bekliyordu sanırım mr.bakti ilaç verecem bunları kullanacaksın yaşın küçük ameliyat edemem bu yaşta ilaçlarla ertelicez demişti. Ama 2 sene öncede prof.gitmistim o zaman emziriyordum dr.emzirme bitene kadar devam eder demişti bir yıldır emmiyor hâlâ geçmedi adı üstünde geçici kemik erimesi değil miydi arkadaşım... netten bir bayan msj göndermişti üç beş ay önce TLF konuştuk oda aynı bizim gibiymis araştırmış bayağı bir eninde sonunda protezi diyor Allah'ım sonumuzu hayır etsin inşallah

3 yil bitti ben cok cok zorlarsam sizlar baskada iyiyim cok sukur pek bi tedavisi yok bu hastlgn zaman sadece ilaci demisti dktrm ki 6 ay icinde oldu bitti sızısi kaldi sadece suan bnmde merak ettigim 2. Bi gebelikde de ayni sorunu yasarmym

Vallahi bende onu merak ediyorum doğrusu ama burda biri yazmış tekrar hamilelik geçirmiş iyi kötü atlattım yazmış sanırım

Mrb arkadaşlar doğum yapalı 2 ay oldu banada kemik erimesi denildi zayıf olmam riskliymiş kilo alman lazım dedi ama benim yapım bu yani alamıyorum bide doğum sonrası stres iştahım hiç yok mama ve vitaminler yazdı Dr kilo alamazsam ne olur diye korkuyorum size kilo ilgili birşey söylendimi

3 yil bitti ben cok cok zorlarsam sizlar baskada iyiyim cok sukur pek bi tedavisi yok bu hastlgn zaman sadece ilaci demisti dktrm ki 6 ay icinde oldu bitti sızısi kaldi sadece suan bnmde merak ettigim 2. Bi gebelikde de ayni sorunu yasarmym
Tam olarak nere ağrıyordu kasıklarda ağrı varmıydı

Merhabalar ağrılarınız geçti mi acaba konuşabilir miyiz bende de sakroiliak eklemde ödem var da çok zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…