- 6 Nisan 2018
- 239
- 167
Eh diyelim sen hiç kullanmadığını yazmışsın yeterli gelmeyecek diye düşünme bence.50 mg yeterli gelmemiş miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eh diyelim sen hiç kullanmadığını yazmışsın yeterli gelmeyecek diye düşünme bence.50 mg yeterli gelmemiş miydi
hayır ilk kızımda dogumdan snra braktım uyku yapıyo dye kullanmıyormAmin Allaha emanetler vicdanımız sızlıyor tabi sızlamaz mı şimdiki hamileliğinizde de kullanıyor musunuz her akşam rexapin
Ben lustral kullanıyorum 10 gün 25 mg kullandım bugün 50 mg a geçtimSizde ben aynı zamanda basladık galiba selectraya. Kaç mg dı ne zamandır alıyorsun? Of kızlar wp dan konuşsak ya
Yetmeyecek gibi hissediyorum hep umutsuzumEh diyelim sen hiç kullanmadığını yazmışsın yeterli gelmeyecek diye düşünme bence.
Sizin çok mu ileri düzeydeydiEh diyelim sen hiç kullanmadığını yazmışsın yeterli gelmeyecek diye düşünme bence.
Bi işe yaramadı dimi daha şu uyuyamayı napıcazzBen lustral kullanıyorum 10 gün 25 mg kullandım bugün 50 mg a geçtim
05070060157 isterseniz wp dan kpnusalmBi işe yaramadı dimi daha şu uyuyamayı napıcazz
05070060157 isterseniz wp dan kpnusalöBi işe yaramadı dimi daha şu uyuyamayı napıcazz
Burdan özelden yazsanız olur mu05070060157 isterseniz wp dan kpnusalm
Merhaba bende ayniyim duzeldiniz mi?Bilmiyorum devlete gittim yazmadı özele gittim yazmadı napcam ben Bilmiyorum cok korkuyorum uyuyamazsam diye bugün uyuyamadim zaten
Aaaa size gebeliğimin başında hastaneye yatarken mesaj atmıştım tekrar gebeymişsiniz çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Bu sefer nasıl geçiyor. Umarım daha iyisinizdirhayır ilk kızımda dogumdan snra braktım uyku yapıyo dye kullanmıyorm
Burda çok özel bilgilerini paylaşıyorsun. Numaranı kaldır bence.05070060157 isterseniz wp dan kpnusalö
Merhaba ilaclarim ise yaradı çok şükür daha iyiyim sizde neler oliyor tam olarak kaçıncı haftadasinMerhaba bende ayniyim duzeldiniz mi?
Eh diyelim sen hiç kullanmadığını yazmışsın yeterli gelmeyecek diye düşünme bence.
Onu nasıl bileceğizki kime göre ? Ben şimdi desemki sizden daha çok acı çektim doğru olur mu ? Beni aşan bir çaresizliğin içindeydim ama hep ilaçların birazda olsa iyi hissettireceğini düşünüyordum.Mesela senin takıntıların neyle ilgili düşünsel mi ? Yoksa temizlik takıntısı falan gibi mi ?Sizin çok mu ileri düzeydeydi
yaa doğrudur canım çok kişiye tecrübelerimden dayanarak moral desteği oldum Çok teşekkür ederim hamd olsunn az ve düşük doz ilaca ragmen daha iyiym ilk gebeliğimde baya çekmiştimAaaa size gebeliğimin başında hastaneye yatarken mesaj atmıştım tekrar gebeymişsiniz çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Bu sefer nasıl geçiyor. Umarım daha iyisinizdir
Hangi ilaclara devam ediyorsunuz? Uykuya dalabiliyor musinuz artik ilacsizMerhaba ilaclarim ise yaradı çok şükür daha iyiyim sizde neler oliyor tam olarak kaçıncı haftadasin
Silemiyorum sil diye bişey göremediöBurda çok özel bilgilerini paylaşıyorsun. Numaranı kaldır bence.
Benimki düşünsel maalesefOnu nasıl bileceğizki kime göre ? Ben şimdi desemki sizden daha çok acı çektim doğru olur mu ? Beni aşan bir çaresizliğin içindeydim ama hep ilaçların birazda olsa iyi hissettireceğini düşünüyordum.Mesela senin takıntıların neyle ilgili düşünsel mi ? Yoksa temizlik takıntısı falan gibi mi ?
Numaranı neden paylaştın ki burdaSilemiyorum sil diye bişey göremediö