- 20 Şubat 2024
- 859
- 1.100
- 27
İlaç kullanıyor musunAnladım canım bende uyuyamıyorum umarım normaline döner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç kullanıyor musunAnladım canım bende uyuyamıyorum umarım normaline döner
Evet kullanıyorumİlaç kullanıyor musun
Evt canim ayda bir kontrole gidiodum ayri hastanesi var burda hamile psikiyatrisi.yok ilacim yoktu ben hamilelikten once ilac kullanmiyordum.banada tuaf gelmisti ilk basta ama sistemleri boyle hic iyi degil.acile git 4-5 saat beklersin.Buraya da lazım hamile psikiyatri poliklinikleri bence, ee senin elinde ilacın falan yok muydu doktor yazmadan içerdin. O aile hekimi olayı bana tuhaf geldi burda iyi ki öyle sistem yok nasıl olurdu bilmiyorum
Gunaydin canim normalde uykunda duzene girmesi gerekti acaba aksamlari kafana bir sey mi takiyorsun yani bilincaltina yerlesir uyutmaz boylede olabilirGünaydın birşey sormak istiyorum. Benim uyku sorunum var hala da devam ediyor panik atak döneminde sizde varmıydı uyumama sorunu ve ilaca başladıktan sonra ne gibi etkisi oldu yani uyku uyuyamama varsa düzene soktu mu mesela
Canım bende başlayalı 4 gün oldu bendede var aynı sikayetler sabırlı ol geçer hiç gecmeyecek gibi geliyor ama ilacını aksatma insan korkuyor ama emin ol iyi gelecek ilaçKizlar merhaba yazdiklarinizin hepsini okudum suan bende ayni sıkıntıyı yaşıyorum hamilelik oncesi ankisiyetem vardi ilac kullaniyrdm hamilikte biraktim 5 ay sonra patladım carpinti kaygi bebegime bisey olacak korkusu suan 23 haftaligim pisikiyatriye gittim pasiflora verdi ama pek fayda etmedi fayda etmesee lustral 25 mg ic dedi dun gece basladim ama saha beter oldum sabaha kadar kalbime ates basti nefes darligi carpinti kafayi yiyecek gibiyim ve hala oleyim napicam bilemedm
Bilmiyorum ki canım bir ara böyle ara vere vere kullanmıştım acaba tam etki etmedi mi yani şuan istikrarlıyım kullanma konusundaGunaydin canim normalde uykunda duzene girmesi gerekti acaba aksamlari kafana bir sey mi takiyorsun yani bilincaltina yerlesir uyutmaz boylede olabilir
Canım şükür ben yavaş yavaş toparlamaya başlıyorum esas sen nasılsın seni merak ediyoruzKizlar nasilsiniz nasıl gdiyor
Bende ara ara iyi oluyorum Bazen kötüyüm kötü düşünceler çok yoruyor beni gece 1saat kadar uyuyuyorum tık uyan alrm gibi sonra atak oluyor kasiliyorum titriyorum insalah ilaç iyi gelir biran önce içim yanıyor bide ilaçtan galibaCanım şükür ben yavaş yavaş toparlamaya başlıyorum esas sen nasılsın seni merak ediyoruz
Kaç gündür kullanıyorsunBende ara ara iyi oluyorum Bazen kötüyüm kötü düşünceler çok yoruyor beni gece 1saat kadar uyuyuyorum tık uyan alrm gibi sonra atak oluyor kasiliyorum titriyorum insalah ilaç iyi gelir biran önce içim yanıyor bide ilaçtan galiba
4 canimKaç gündür kullanıyorsun
İnşallah etki eder hemen iyi olursun, ben yemek yiyebiliyorum çok şükür sen yiyebiliyor musun4 canim
Yok ben yiyemiyorumİnşallah etki eder hemen iyi olursun, ben yemek yiyebiliyorum çok şükür sen yiyebiliyor musun
Zorlamaya çalış birazYok ben yiyemiyorum
Deniyirum ama midem geri tepiyor sankiZorlamaya çalış biraz
Evet ama hamilesinDeniyirum ama midem geri tepiyor sanki
Ic yangini ilacin yan etkisi ilk 1 hafta oluyor icinde sanki ates yanio gibi oluyorBende ara ara iyi oluyorum Bazen kötüyüm kötü düşünceler çok yoruyor beni gece 1saat kadar uyuyuyorum tık uyan alrm gibi sonra atak oluyor kasiliyorum titriyorum insalah ilaç iyi gelir biran önce içim yanıyor bide ilaçtan galiba