• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kanama

sudevarakli

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
58
23
8
26
Kızlar acil cevap verin lütfen bugün lavaboya gittim kahverengi lekelenme gördüm sonrasında kırmızı renk ufak kanamalar oldu hastaneye geldim yatış yaptılar kan aldılar düşük yapabilirmişim. Bu durumu yaşayan var mı kanamam çok değil sildikçe geliyor lütfen acil cevap verin 5 haftalık hamileyim

Kızlar acil cevap verin lütfen bugün lavaboya gittim kahverengi lekelenme gördüm sonrasında kırmızı renk ufak kanamalar oldu hastaneye geldim yatış yaptılar kan aldılar düşük yapabilirmişim. Bu durumu yaşayan var mı kanamam çok değil sildikçe geliyor lütfen acil cevap verin 5 haftalık hamileyim
Ultrasonla bakılmadı mı? Bakılıp kanamanın nerde olduğunun saptanması lazım. Kahve leke ile bende doktora gittim rahimde kanama alanı oluşmuş. Yani kanama olmuş ama rahimde birikmiş. Progestan başladım. Çok şükür kırmızı kan görmedim ben ama hastanedeysen korkma,stres de yapma en önemlisi o bu süreçte. Benim paçalarından oluk oluk kan akan arkadasim bile sapasağlam doğum yaptı.

Ultrasonla bakılmadı mı? Bakılıp kanamanın nerde olduğunun saptanması lazım. Kahve leke ile bende doktora gittim rahimde kanama alanı oluşmuş. Yani kanama olmuş ama rahimde birikmiş. Progestan başladım. Çok şükür kırmızı kan görmedim ben ama hastanedeysen korkma,stres de yapma en önemlisi o bu süreçte. Benim paçalarından oluk oluk kan akan arkadasim bile sapasağlam doğum yaptı.
Geç döllenme olduğu için kese görünmüyor.Çıkış verdiler hastaneden 2 gün sonra kan ver dediler şuan kanamam adet gibi devam ediyor çok endişeliyim

Geç döllenme olduğu için kese görünmüyor.Çıkış verdiler hastaneden 2 gün sonra kan ver dediler şuan kanamam adet gibi devam ediyor çok endişeliyim
Hakkında hayırlısı olsun umarım herşey yolundadır değilse de bunda da vardır bir hayır tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲

Aynı şeyi yaşıyoruz beta baktılar mı düşük vb için?
Ben progesteron kullanıyorum 2 tane göbekten her akşam ayrıca düşük önleyici bir iğne vurdular 5 gün sonra yine vuracaklar

Ancak pazartesi başladı kanama acilen gittik doktora dün azalmıştı bugün yine geldi gittim kan verdim doktor istedi ve düşük gibi görünüyor kimyasal ya da boş gebelik olabilir dedi beta istediği gibi yükselmemiş

Ben progesteron kullanıyorum 2 tane göbekten her akşam ayrıca düşük önleyici bir iğne vurdular 5 gün sonra yine vuracaklar

Ancak pazartesi başladı kanama acilen gittik doktora dün azalmıştı bugün yine geldi gittim kan verdim doktor istedi ve düşük gibi görünüyor kimyasal ya da boş gebelik olabilir dedi beta istediği gibi yükselmemiş.

Ancak pazartesi başladı kanama acilen gittik doktora dün azalmıştı bugün yine geldi gittim kan verdim doktor istedi ve düşük gibi görünüyor kimyasal ya da boş gebelik olabilir dedi beta istediği gibi yükselmemiş
Evet betayı 1.000 bekliyorlardı 728 çıktı göbekten progestan vermediler. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin çok zor bir durum çok üzgünüm 😞

Canım senin durumun nedir umarım iyi haberlerini alırız

Canım senin durumun nedir umarım iyi haberlerini alırız
Düşük ya da boş gebelik için çağırmıştı, ama azda olsa artmış bu çıkan rakamdan 100 fazla olsa o bile yeter ama bu çok az dedi. Haftaya tekrar çağırdı insallah insallah mucize olur insallah bir şey olmaz sorunsuz ilerler çok korkuyorum 😢
Diş gebelikten de şüpheleniyor

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Allah hayırlısını sağlıkla nasip etsin kucağına aldırsın inşallah. Benim ilk gebeliğim 5. Ayda karnımda hayatını kaybetmişti ve inanılmaz kolay bir hamilelik geçiriyordum. Ama 12. Haftadan sonra sağlıksız gelişimi başladı. Ne kanamam olmuştı ne de kahverengi akıntım. 21. Haftaya kadar gelişimi çok yavaş ve kötü ilerledi doktor kaybetmeye hazır olmamı söylemişti. Sonra ikinci gebeliğim 13. Haftaya kadar kanamalar ve kahverengi akıntılarla ilerledi. Ankarada Hacettepe üniv hastanesinin riskli gebelik bölüm başkanı prof. Özgür Deren var. O zaman bana şey demişti. Düşük olabilir. Eğer sağlıksız bir bebekse düşük olmasını bekleriz. Vücudunda kalması için ona ısrar edemeyiz. Bu doğal seleksiyon rahat ol demişti. 10. Haftaya kadar bu bebek senin değil demişti. Ve ben sağlıkla kucağıma aldım yavrumu ne progesteron kullandırdı ne uzan dinlen dedi.

Geçen hafta tekrar hamile olduğumu öğrendim ve pazar günü kırmızı kanamam oldu ve kahverengi akıntılarım devam ediyoru allah nasip ederse yarın ilk doktor randevusuna gideceğim. Ama ne yatıp dinlendim ne de kafama taktım tabi hareketlerimi yavaşlattım 3 yaşındaki oğlumu kucağıma almıyorum vs ama sürekli dua ediyorum “sağlıkla kalsın benimle “ diye. Allah verirse oluyor çünkü. Allah ol derse oluyor. İnşallah sağlıkla ve seninledir. Güzel haberlerin gelsin inş.

Back