Bence de dikkat edin gerçekten dikkat etmezsek daha çok alıcaz gibi56 kilo ile hamile kaldım 59 oldum ama dikkat ediyorum
Bende ilk 3 ayda 6 kilo aldım zatenAynen bende de bulantı olmadı hatta ilk zamanlarda iştahım açıldı daha çok şimdi kontrol edebiliyorum iştahımı ama kiloları aldıktan sonrave işin garibi dikkat ettikçe alıyorum şimdi de
Ayy evet annelerBende ilk 3 ayda 6 kilo aldım zatenbide memleketteydim annemin yemeklerine dayanamadım
Bizim sıpalar da bizim yemekleri beğenecek mi acabaAyy evet annelerben de ilk düşük riskim varken raporluydum evde tek kalmamak için annemlerde kalmıştım orada aldım zaten ne aldıysam arada bir gittiğimde yine yüklenip geliyorum kiloyu
Biraz ben gibiymişsinMerhaba arkadaşlar,
20 haftalık hamileyim. 57 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 65 kiloyum. Doktorum her defasında çok kilo alıyorsun diyor. Ama inanın dikkat ettiğim halde alıyorum. Tamam ilk zamanlar hiç dikkat etmedim. Ama şimdi dikkat ettikçe inadına alıyorum sanki. Mesela dün o kadar az yedim ki sabah bi tartıldım 65.6 çıktım sinir oldum resmen. Vitamin de kullanıyorum acaba ondan mı böyle oluyor. Kalan 4 ayımda en fazla 7-8 kilo alarak sıyrılabilir miyim bu iştenbir de ben hareketsizim bu da var. Çalışıyorum işyerinde öğle yemeğimi olabildiğince hafif yemeğe çalışıyorum ama akşam açlıktan ölerek eve kendimi atıyorum. Bir şeyler hazırlayana kadar atıştırıyorum farkında olmadan çok kaçırıyorum herhalde geriye kalan zamanda az kilo almam mümkün mü diyet yapsam en fazla 5-6 kilo alarak tamamlayabilir miyim?
Umarım beğenirlerBizim sıpalar da bizim yemekleri beğenecek mi acaba
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum doğumdan sonra aldığım kiloları vermeyiBiraz ben gibiymişsinBen 51 kiloyla hamile kalmıştım. Senin haftandayken senin kadar kilo almıştım galiba, kilomu ölçüp ölçüp duruyordum ama daha vahimliğin farkına varamamıştım sanırsam Bi ara haftada 1 kilo gibi gitmeye başladım bikaç hafta. Dedim doğuma kadar ben ne olcam Zaten çikolatadır paketli şeydir yemiyordum, pilav makarna falan az az ama bünye aldı sanırsam Nelerden kısabilirim diyerek ekmek hamurişi komple kıstım. 19 kilo alarak doğuma gittim. Bebeğim 1 yaşına yaklaşırken kilo milo kalmadı. Hatta -1 im şu an.
Verirsin verirsin. Hareketlenmeye başladı mı seri gidiyorBen de sabırsızlıkla bekliyorum doğumdan sonra aldığım kiloları vermeyi
Ben de sizin gibiyim aslında mümkün mertebe paketli gıda tüketmem. Pilav makarna ayda bir bile yemem ve akşam yemeklerinde de ekmek yemiyorum. Sadece kahvaltılarda bir dilim tam buğday ekmek yiyorum. Ama üstüme yapışıyor sanki kilolar artık kendimi kötü hissetmeye başladım.Biraz ben gibiymişsinBen 51 kiloyla hamile kalmıştım. Senin haftandayken senin kadar kilo almıştım galiba, kilomu ölçüp ölçüp duruyordum ama daha vahimliğin farkına varamamıştım sanırsam Bi ara haftada 1 kilo gibi gitmeye başladım bikaç hafta. Dedim doğuma kadar ben ne olcam Zaten çikolatadır paketli şeydir yemiyordum, pilav makarna falan az az ama bünye aldı sanırsam Nelerden kısabilirim diyerek ekmek hamurişi komple kıstım. 19 kilo alarak doğuma gittim. Bebeğim 1 yaşına yaklaşırken kilo milo kalmadı. Hatta -1 im şu an.
Ben ilk dogumunda 26 kilo almistimBence de dikkat edin gerçekten dikkat etmezsek daha çok alıcaz gibi
Kendinizi aç bırakmayın, sağlıklı beslenin yeter. Bende 45 ile hamile kaldım şu an 57yim. Ama hala xs/s kıyafetlerimi giyiyorum öyle şişmedim yani. Çoğu ödem oluyor anladığım kadarıyla. E daha bunun plasentası var suyu var bebeği var normal kilo artışı. Doğumdan sonra verirsiniz kilo şimdi kendinize stres yapmayınMerhaba arkadaşlar,
20 haftalık hamileyim. 57 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 65 kiloyum. Doktorum her defasında çok kilo alıyorsun diyor. Ama inanın dikkat ettiğim halde alıyorum. Tamam ilk zamanlar hiç dikkat etmedim. Ama şimdi dikkat ettikçe inadına alıyorum sanki. Mesela dün o kadar az yedim ki sabah bi tartıldım 65.6 çıktım sinir oldum resmen. Vitamin de kullanıyorum acaba ondan mı böyle oluyor. Kalan 4 ayımda en fazla 7-8 kilo alarak sıyrılabilir miyim bu iştenbir de ben hareketsizim bu da var. Çalışıyorum işyerinde öğle yemeğimi olabildiğince hafif yemeğe çalışıyorum ama akşam açlıktan ölerek eve kendimi atıyorum. Bir şeyler hazırlayana kadar atıştırıyorum farkında olmadan çok kaçırıyorum herhalde geriye kalan zamanda az kilo almam mümkün mü diyet yapsam en fazla 5-6 kilo alarak tamamlayabilir miyim?
Evet ilk çocukta nedense çok alınıyo kilo sizinkide ilkse ondandır.bol bol emzirince hepsi gidiyor emin olunYaa ne güzel hiç kilo almamış olmakO da olabilir aslında birkaç kişiden duymuştum sanki ilk çocukta çok kilo alıp sonra almadıklarını
Ayy hadi inşallah iple çekiyorum o günleriVerirsin verirsin. Hareketlenmeye başladı mı seri gidiyor
Aynen ben de aynı durumdayım doğuma kadar daha fazla almayız umarımBen daha dort aylik gebeyim 7kilo aldim. Bu hafta basladim dikkat etmeye amacim daha az alabilmek cunku zaten son aylarda bebek kilo aldikca tartida fazla fazla cikiyoruz. Nasil olcak bakalim
Benim ilk evetEvet ilk çocukta nedense çok alınıyo kilo sizinkide ilkse ondandır.bol bol emzirince hepsi gidiyor emin olun
Evet doktor da böyle dedi. Bu yüzden çok kilo almamaya çalış dedi ama ne mümkünAlt komşum da çok hızlı kilo almış. Doktoru şüphelenmiş ve test yapmışlar. Gebelik şekeri kaynaklı çıkmış. Aklınızda olsun.
Merhaba ne kadar sürede verdinizAynen az bir kaçırsam sabah hoop 1 kiloen azından son aya kadar dikkat edeyim de son ay sınır tanımamak istiyorum yolun sonu ne de olsa diye ayy inşallah ben de doğurunca hemen veririm. bu arada çocuğunuzun adı Deniz herhalde biz de Deniz düşünüyoruz Sağlıkla büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?