Hamilelikte geçmeyen kaşıntı !

Çok çok geçmiş olsun canim. Rabbim
Analı babalı büyütsün ve bir daha ablanıza yasatmasın bunh. Bende çok şey kullandim faydası yok ve daha 1.1-5 ayım var ve dayanılmaz hal aldı. Dayanamıyorum artık.

Dahiliye hic gitmedim ama siz böyle deyince gitmek mantıklı geldi. Zaten her yolu denedim kaybedecek neyim kaldı ki. Umarım benimde çok sürmez geçer.

Evet sıcak dahada kasıntıyı tetikliyor o yüzden çok sıcak su ile yıkanmıyorum. Ahhh ahhh bejde kullandim sirke bende fayda etmedi. Allah razı olsun umarim geçer.

Cinsiyetini sorma sebebim cildiye doktoru bana cinsiyetini sordu doktorlar erkek dddi dedim. Oda erkek bebek bekleyen anne adaylarında böyle kasıntılara daha sık rastlanıyor dedi.
Yaa ben alakasi yok diyordum belkide vardır.cok ilginc hiç aklıma gelmemisti

Canim bunu hamileyken mi kullandın. Yazdığın çoğu şey baharat ama gebelikte zararlı olabilir o yüzden gebeyken mi kullandınız diye soruyorum.

Canim Allah razı olsun. Sende baya zor süreç yaşamışsın. İste günü geldi mi bebeğini kucağına alınca insan bir nebze rahatlayıp unutuyor ama önünde halen Doğuma zaman olduğu icin sabredemiyorsun. İnşaAllah yeni günün Doğusuyla geçer. Sabahın 6si olacak. Rabbim tum dünyada okunan ezanların hürmetine ben ve benim gibi bunu yaşayan kullarına şifa versin ve bir daha yaşatmasın bize.

Canim ben 1.5 aydır cekiyorum ve önümde 1-1.5 ay daha var. Dayanamıyorum artık gerçekten aklımı oynatacağım. Sonra diyorum imtihan bu kendine gel sabırlı ol ama zor ya zor çok.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, böyle birsey yaşamadım ama zemzem suyu sürebilirsiniz şifadır, şifa duaları okuyup sabır dileyin hz. Yunus ve hz. Eyüp peygamberimizin dualarını okuyabilirsiniz.
Allah razı olsun canim. İnşaAllah hic yaşamazsınız. Pandemi dolayısıyla umre hacca gidende yok yoksa zemzem suyu var mi diye etrafa sorardım. Ama dediğiniz iki süre candır. İnşaAllah okuyup şifa isteyeceğim Rabbimden

Allah rahmet eylesin canim. Amin amin inşaAllah

Tabi canim öncelik sağlık. Gerçekten kasıntım bir bitse tek duam bu. Tabi bebeğimi de sağlıcakla kucağıma almak hayırlısı ile

İşte elde degil ki düşünmemek. İlaç kullanıyorsun acaba zararı olacak mi diye kendini yiyorsun. İNŞaAllah bu sefer olmaz canim. Hamileliğiniz su gibi gelip geçsin. Rabbim bir daha yasatmasın.
Amin canım benim doğru diyosun tabi insan düşünüyor bide benim ayağımda mantar vardı. Sağlık ocağında ki doktora yalvarırdim ilaç versin diye. Vücudum kasindigi yetmiyor gibi bide parmaklarım mafolmustu kasimaktan. Doğuma kadar ilaç vermedi. Çok zararlı diye. Senin kullandiklarin hafif ilaçlardır parol gibi düşün. O yüzden bebeğe etksii yoktur kuzum

Allah Razı olsun canım geçecek elbet ama o kadar Melhem hap iğne kullandım ki bunların bebeğime ya zararı olmuş mudur diye düşünüyorum
Allah korusun bir şey olmamıştır umarım çünkü Doktorlar bebeği göz önünde bulundurarak ilaç verirler zararlı olacak ilacı doktor size vermez

İnşaAllah canim inşaAllah zarari olmaz. Bazı kişilerin nede güzel geçiyor gebeliği. Düşüyorum acaba içinde en kötüsü kasıntı mi. Resmen günlük faaliyetini bile etkiliyor. Kasıntısı bir yandan yarası bir yandan. Getirdiği uykusuzluk bir taraftan.

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…