Çok çok geçmiş olsun canim. RabbimÖncelikle çok geçmiş olsun
Ablam aynı şekilde oldu dediğiniz gibi kaşınmaktan artık vücudu ağrıyordu o derece hiçbirşeye dokunamıyordu kremler iğneler v.s çok işe yaramadı biyopsi bile yaptılar ama sonuç yok neden kaynaklandığı bulamadılar yani tamamen hamilelikle alakalı bir durum ve kortizon hapları kullandı en sonunda onun dışında hiçbirşey işe yaramıyor maalesef hapları kullanınca düzeldi biraz enazından rahatladı şuan 5 gün önce doğum yaptı ve bütün hepsi geçti çok şükür çocukta sağlıklı
Dahiliye hic gitmedim ama siz böyle deyince gitmek mantıklı geldi. Zaten her yolu denedim kaybedecek neyim kaldı ki. Umarım benimde çok sürmez geçer.Canım ben yaşadığım gebelik kolastı diyorlar buna dahiliye doktorunun verdiği ilaç ile geçti doğuma kadar içtim 30 lu haftalarda hatta senin gibi 32 de zirve yaptı. Ağlıyordum artık. İkiz gebelik safra yı zorluyordu görevini yapamadığı içinde bir asit vücuda salıyor onun sonucu kaşıntı oluşuyor. Doğum ile geçti canım.
Canim onuda kullandim fayda etmediAynı durumu yaşadım berbattı artık kaşınmaktan vücudum morarmıştı uyuz kremleri bile kullandım geçmedi en sonunda bepanthol krem çok iyi geldi bana onun sayesinde azaldı kaşıntım
Evet sıcak dahada kasıntıyı tetikliyor o yüzden çok sıcak su ile yıkanmıyorum. Ahhh ahhh bejde kullandim sirke bende fayda etmedi. Allah razı olsun umarim geçer.Geçmiş olsun öncelikle. Bende yaşadım bu durumu artık her yerim kaşınmaktan yara oluyordu. Ben çareyi sirkede buldum. Her gün banyo yaptıktan sonra her yerimi soğuk dolaptan çıkardığım sirke ile siliyordum. Çok şükür sirke ile geçti kaşıntım ama öyle 1 2 gün sürdüm olmadı değil 2 hafta boyunca her gün sürdüm. Kaşınmak için uykudan uyanıyordum durumum fenaydı benimde yani. Bir de sıcak sudan uzak durun. Doktorda bana krem karışımı vermişti ama bir işe yaramamıştı. Bilgim bu kadar benim umarım en kısa zamanda atlatırsınız.
Yaa ben alakasi yok diyordum belkide vardır.cok ilginc hiç aklıma gelmemistiCinsiyetini sorma sebebim cildiye doktoru bana cinsiyetini sordu doktorlar erkek dddi dedim. Oda erkek bebek bekleyen anne adaylarında böyle kasıntılara daha sık rastlanıyor dedi.
Canim bunu hamileyken mi kullandın. Yazdığın çoğu şey baharat ama gebelikte zararlı olabilir o yüzden gebeyken mi kullandınız diye soruyorum.Merhaba yaklasik 2 aydir bilinmeyen bir alerjiyle mucade eden biri olarak yaziyorum..1 tatli kaşığı zencefili kaynar suya atın 2 dk kaynasin 10 dk dinlensin icine 3 damla kekik yağı damlatın 10 gun her aksam icin.1 hafta ara verin yine 10 gun icin.ben yanmalarimin kasintinin caresini boyle buldum
Allah razı olsun canim. Sicak su kasıntıyı dahada fazlalastiriyor.Allah yardımcın olsun inşallah sıcak suyla yıkan biraz rahatlatır
Oladabilir artık herseyden şüpheleniyorum ama dayanamıyorum.Canım acaba psikolojik olabilirmiş kaşıntın
Canim Allah razı olsun. Sende baya zor süreç yaşamışsın. İste günü geldi mi bebeğini kucağına alınca insan bir nebze rahatlayıp unutuyor ama önünde halen Doğuma zaman olduğu icin sabredemiyorsun. İnşaAllah yeni günün Doğusuyla geçer. Sabahın 6si olacak. Rabbim tum dünyada okunan ezanların hürmetine ben ve benim gibi bunu yaşayan kullarına şifa versin ve bir daha yaşatmasın bize.Seni o kadar iyi Anlıyorum ki canım Allah yardımcın olsun. Bende geçen yıl aynı haftalarda başlamıştım kaşımmaya. Benimki vajina kaşıntısıydı. Hamilelik mantarı olmuşum. Gitmediğim doktor kullanmadığım fitil merhem ev yapımı sirke karbonat kalmamıştı. Öğretmenim ve o kadar mantıksız şeylerden bile medet ummuştum. Kimi orana yoğurt sür dedi yaptım kimii orana helva koy dedi koydum. Ama yok geçmiyordu Bi üniversitede prof bile gitmiştim. Dedim heralde delircem başka türlü kurtulamıcam.aynen dediğin gibi ağlamaktan helak oluyordum. Geceleri hele daha Bi kabustu eşiminde burnundan getiriyordum.öyle böyle 39 artı 2 de doğuma gittim. Sezeryana bile girdiğimde kaşınıyordum.ne zaman oğlum doğdu tak diye kesildi. Demem o ki sabret kuzum evt çok zor durumdasın biliyorum ama inan doğumdan sonra tak diye kesilecek bunu bil. Çok dua et. Hayırlı doğumlar olsun cnm
Canim ben 1.5 aydır cekiyorum ve önümde 1-1.5 ay daha var. Dayanamıyorum artık gerçekten aklımı oynatacağım. Sonra diyorum imtihan bu kendine gel sabırlı ol ama zor ya zor çok.Gebeligimde on bes gun kadar asiri derecede kasintim vardi. Dusunun ki kasintidan sabit duramiyordum. Bastiriyordum vuruyordum soguk uyguluyordum kendimce birseyler.
Dr a gittim tahlil yapildi birsey cikmadi.
Kayinvalidem ekmek dahil tum hamur islerini yemeyi birak bir sure dedi. Fayda beklemiyordum.... İki uc gun gecmedi fark edilir derecede azaldi.ve bitti.Tavsiyemdir
Allah razı olsun canim. İnşaAllah hic yaşamazsınız. Pandemi dolayısıyla umre hacca gidende yok yoksa zemzem suyu var mi diye etrafa sorardım. Ama dediğiniz iki süre candır. İnşaAllah okuyup şifa isteyeceğim RabbimdenÇok geçmiş olsun Allah şifa versin, böyle birsey yaşamadım ama zemzem suyu sürebilirsiniz şifadır, şifa duaları okuyup sabır dileyin hz. Yunus ve hz. Eyüp peygamberimizin dualarını okuyabilirsiniz.
Allah rahmet eylesin canim. Amin amin inşaAllahEvet bende hiç kaşıntı olmamış ama son gebeliğinde aynı sizin gibiydi.yooo ilaç verilmemişti anneme,Doğuma 1 hafta kala çocuğun ciğeri iyi gelişsin diye bi iğne verdi doktor.1 hafta yaptır sonra gel alalım bebeği dedi.3.iğneden sonra kaybettikallah şifa versin sağlıkla alın bebeği inş
Allah razı olsun canimAcil şifalar diliyorum canım
Banada mantıksız geldi. Çünkü araştırdığım zaman çoğu kız anne adaylarida Kaşınmış.Yaa ben alakasi yok diyordum belkide vardır.cok ilginc hiç aklıma gelmemisti
Tabi canim öncelik sağlık. Gerçekten kasıntım bir bitse tek duam bu. Tabi bebeğimi de sağlıcakla kucağıma almak hayırlısı ileHiç korkma lütfen, anne ve bebek sağlığı için gerekli ise sezeryan hayat kurtarıcı olabiliyor sonuçta keyfi sezeryan değil. Ben de normal doğum çok isterdim ama bebeğimin hayatı söz konusuydu riske atamazdım. 37 de zorunlu sezeryan oldu. Sezeryan doğum çok kolay korkulacak bişey yok sadece sonrasında dikişler biraz ağrı yapıyor ama kiminde çok çabuk geçiyor. Ayrıca 37ye kadar dayanabilirseniz 37 erken doğum bile sayılmıyor, 37den sonra doğanlar prematüre bile olmuyor. Herhangi bir sağlık sorunu yoksa bebeğine birlikte taburcu oluyorsun. Tabi inşallah kaşıntın geçer de herşey gönlüne göre olur
Amin canım benim doğru diyosun tabi insan düşünüyor bide benim ayağımda mantar vardı. Sağlık ocağında ki doktora yalvarırdim ilaç versin diye. Vücudum kasindigi yetmiyor gibi bide parmaklarım mafolmustu kasimaktan. Doğuma kadar ilaç vermedi. Çok zararlı diye. Senin kullandiklarin hafif ilaçlardır parol gibi düşün. O yüzden bebeğe etksii yoktur kuzumİşte elde degil ki düşünmemek. İlaç kullanıyorsun acaba zararı olacak mi diye kendini yiyorsun. İNŞaAllah bu sefer olmaz canim. Hamileliğiniz su gibi gelip geçsin. Rabbim bir daha yasatmasın.
Allah korusun bir şey olmamıştır umarım çünkü Doktorlar bebeği göz önünde bulundurarak ilaç verirler zararlı olacak ilacı doktor size vermezAllah Razı olsun canım geçecek elbet ama o kadar Melhem hap iğne kullandım ki bunların bebeğime ya zararı olmuş mudur diye düşünüyorum
Allah razı olsunBaşınız sağ olsun, Allah sabır versin inşallah
Allah razı olsun canımAllah rahmet eylesin canim. Amin amin inşaAllah
İnşaAllah canim inşaAllah zarari olmaz. Bazı kişilerin nede güzel geçiyor gebeliği. Düşüyorum acaba içinde en kötüsü kasıntı mi. Resmen günlük faaliyetini bile etkiliyor. Kasıntısı bir yandan yarası bir yandan. Getirdiği uykusuzluk bir taraftan.Amin canım benim doğru diyosun tabi insan düşünüyor bide benim ayağımda mantar vardı. Sağlık ocağında ki doktora yalvarırdim ilaç versin diye. Vücudum kasindigi yetmiyor gibi bide parmaklarım mafolmustu kasimaktan. Doğuma kadar ilaç vermedi. Çok zararlı diye. Senin kullandiklarin hafif ilaçlardır parol gibi düşün. O yüzden bebeğe etksii yoktur kuzum