Hamilelikte geçmeyen kaşıntı !

Allah korusun bir şey olmamıştır umarım çünkü Doktorlar bebeği göz önünde bulundurarak ilaç verirler zararlı olacak ilacı doktor size vermez
Biliyorum canim da iste ne bilim insan yine evham yapıyor. Çünkü ben verilen ilaçları çok kişiye teyit ettiriyorum. Cildiyeci verince başka cildiyeciyi arayıp soruyorum. Olmadı kadın dogumcuyu arıyorum. Yetmiyor aile hekimine soruyorum. Bazen bir doktor önermiyorum derken diğeri sıkıntı olmaz diyor. Bukez bende ikiye bölünüyorum.

Ah ah seni o kadar iyi anlıyorum ki ben en başından ilk aydan beri aynıyım her yerim yara geceleri uyuyamıyorum kasinmaktan bazen cildiyeye gittim uyuz tedavisi bile uyguladı ama çare yok enzimler zaten normal....sebepsiz işte alerji ilacı zrteyc kullanıyorum ama fayda etmiyor bilmiyorum iğne fayda etti mi

Rahatsızlığınız ile ilgili bilgim yok, ama ben bu pandemi sürecinde strese bağlı ürtiker oldum, halk dilinde kurdeşen denen hastalık. Alerji haplarıyla geçiyordu benimki, doktorun tavsiyeleri şunlardı; sıcak suyla duş alma, kese kullanma, vücuduna baskı uygulama, kaşınan yerleri kaşıma (bu çok zor biliyorum ama gerçekten kaşıdıkça yayılıyordu) kırmızı et, baharat, kızartma (zaten içmiyorsunuzdur da) alkol hele hele mayalı içkiler ve mayalı yiyecekler kesinlikle yasak, güneşlenme yasak. Bunları uyguladım 3 ay kadar sürdü sonra geçti, bu süreçte kaşıntı konusunda keşfettiğim bir şey daha vardı, çay ağacı yağı sürünce kaşıntıyı dindiriyordu. Gebe olduğunuz için zararı var mıdır doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz.

Valla en kötüsü o. Yaşamayan bilemez. Belkide herkes yaşadığı şeyi en kötüsü bilir ama .kaşıntı beni mafetmisti. Ne uykum vardı ne bişey. Bide kasılmalarım da vardı iki büklüm yürüyordum rahim agrisina. Çok zordu çok 3 haftası berbattı valla. Sağ salim kurtuldum şükürler olsun. İnsaAllah darısı sana olsun

İki sefer yaptırdım düşüktü ama aklımda tekrar yaptıracağım acaba yükselmiş midir diye ya da aynı mıdır diye stres mecburi oluyor çünkü kaşıntı artık piskoloji bozuyor
Anladım canım geçmiş olsun. Ben sana bir de doktor önereceğim nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbul ise Mihrimah Sultan tıp merkezinde doktor gürbüz bey var. Alanında çok iyi bir cildiye uzmanı. Hem benim hem bir çok yakınımın kimsenin bulup bilemediği, biyopsilerin bile netice vermediği cilt hastalıklarını bir bakışta anlayıp çözen birisi. Online yardım da ediyor sanırım. Pandemi sebebiyle. Başka şehirde bile olsanız bir danışın derim. Allah şifa versin...

Allaha sığının tevekkül olun zaten kaşıntıdan strese girdiniz bide böyle evham yapıp iyice üzülmeyin

Merhaba canım aynı şey hamileliğim de 7 yıl önce benim de başıma geldi 32 haftada sancıyla hastaneye gitmistim ve kadın doğumcum iltihap var diyerek beni hastahaneye yatırdı bir gecede 8 şişe magnezyum takviyesi verdi serum olarak ben hastaneden çıktıktan sonra aynı sana olan oldu kaşınmaya başladım ve yanik lekeler oluştu bana magnezyum fazlalığından olmuş diye mavi kutulu şu gibi bi jel vermişti kaşıntı için ama malesef ismini hatirlamiyom izlerin doğumdan 5 6 ay sonra geciyo merak etme geçmiş olsun

Çok sağolunnn Evet inşallah bir daha olmaz ,erkek

Benimde gogus uclarim kasiniyor ve cok agriyorlar adetimede 13 gun varken küçük bir kanama oldu hamilemiyim

Benimde gogus uclarim kasiniyor ve cok agriyorlar adetimede 13 gun varken küçük bir kanama oldu hamilemiyim
Canim ne desem yalan olur. Eğer ki hamile kalmak istiyorsan Rabbim nasip etsin sana. Ya kiminde adet oncesi kanama hamilelik belirtisi oluyor. Ben birkaç kişide de gördim leke görüpte sonra adet olan da var. En iyisi sen gününü bekle ve test yap. Ben adet günümü iki gün geçti evde test yaptım pozitif çıktı.

Allah razı olsun canim. Sanada çok çok geçmiş olsun. Ya gerçekten lekesi isterse kalıcı olsun hic umrumda degil. Ben sadece kasıntım biran önce son bulup bitsin Ve bebeğimi de sağlıcakla kucağıma almayı istiyorum.

Canimmm Mersin ilindeyim. Tamam canim araştırıp arayıp soracağım. Ama beni görmeden Nasıl teşhis bırakacak ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…