kızımda ve bende geçmeyen kaşıntı

Tarife sedef, vitiligo vb uymuyor, bulasmaz da. Ikinizde de olduguna gore urtiker ve egzamayi da eledik.Evde baska kimsede yoksa uyuzu da eledik geriye Kabarcikli kasinti yapan bir mantar kaliyor benim bildigim. Onda da kasintiyi rahatlatmak icin seyreltilmis sirke ile silebilirsiniz doktora gidene kadar. Tabi daha neler vardir bizlerin bilmedigi, insallah bir uzman arkadas vardir da gecici de olsa care olabilir size. Gecmis olsun
çok teşekkür ederim, sirke bebeklere uygulanması yanlış diye biliyorum
Uyuz olmuş olmayasınız
yok uyuz değil

merhabalar, kızımda uzun süredir bir kaşıntı var tüm vücudunda. ilk etapta döküntüleri meydana gelmişti diz ve dirsek içlerinde doktorumuzun tavsiyesiyle şampuan ve kremi değiştirince geçti. geçti ama kaşıntı az da olsa kaldı. sonra kaşıntıları tekrar arttı ve bu sefer kabarcıklar çıktı vücudunda doktora gittik yine, ilaç yazdı onları kullandık ama etki etmedi. tekrar götürdüm aynı ilaçları tekrar yazdı rahatlayınca bırak getir alerji testi yapalım diyince bu işin sonu gelmeyecek diye araştırma hastanesine götürdüm. şu an ilacı kestik 29unda randevumuz var test yaptıracağız. ama kızım kaşıntıdan duramıyor. bütün vücudu yara oldu kaşınmaktan, içim gidiyor onu öyle görünce. ne yapabilirim kaşıntısını gidermek adına? doktorun yazdığı rahatlatıcı jeller yakıyor yara olduğu için çok ağlıyor. benim kaşıntıma gelirsek kızımdan biraz sonra başladı. ilk etapta sadece kaşıntı vardı, kızımda kabarcıklar çıkmaya başlayınca bir süre sonra bende de başladı aynı şeyden kaynaklı mı bilemiyorum ama aklıma ilk o geldi. ben de 22sinde kızımla cildiyeye gideceğim cildiye doktoru da görsün diye. belki yaşayan biri veya cilt doktoru görür yardımcı olur diyegzama

hanımlar delireceğim vallahi acile götürdüm hametan yazıp gönderdiler şaka gibi. pratisyen hekim olduğu için yardımcı olamıyor. ne yapabilirim randevuya kadar elleri kabarcık dolu kaşıyor kanamış hep bir de ağladım oturup elimden hiçbir şey gelmiyor.
Egzama olabilir canm. 14 aylik oglumda asiri kuru ve kasiniyor. Ama seninki gibi yara olma bi durum yok. Kuruyor catliyor ve dokuluyor. Egzamanjn zaten cesitleri var. Tabi benimkinn dogustan ve aileden oldugu icin genetik. Dogdugundan beri var ve tedavisi yok. Ilac ve kremlerle ve bazi yontemlerle hafifletmeye calisiyoruz. Benimkine 6 aylikken 3 farkli doktor kesin ve net egzama dedi. Ama sen genede alerji testi kan tahlili ne gerekiyosa yaptir. Farkli biseyde olabilir. Gecmis olsun

Egzama olabilir canm. 14 aylik oglumda asiri kuru ve kasiniyor. Ama seninki gibi yara olma bi durum yok. Kuruyor catliyor ve dokuluyor. Egzamanjn zaten cesitleri var. Tabi benimkinn dogustan ve aileden oldugu icin genetik. Dogdugundan beri var ve tedavisi yok. Ilac ve kremlerle ve bazi yontemlerle hafifletmeye calisiyoruz. Benimkine 6 aylikken 3 farkli doktor kesin ve net egzama dedi. Ama sen genede alerji testi kan tahlili ne gerekiyosa yaptir. Farkli biseyde olabilir. Gecmis olsun
teşekkür ederim tahliller testler yapıldı ama sonuç yok henüz. 30unda cildiyede randevumuz var bakalım

X