merhabalar, kızımda uzun süredir bir kaşıntı var tüm vücudunda. ilk etapta döküntüleri meydana gelmişti diz ve dirsek içlerinde doktorumuzun tavsiyesiyle şampuan ve kremi değiştirince geçti. geçti ama kaşıntı az da olsa kaldı. sonra kaşıntıları tekrar arttı ve bu sefer kabarcıklar çıktı vücudunda doktora gittik yine, ilaç yazdı onları kullandık ama etki etmedi. tekrar götürdüm aynı ilaçları tekrar yazdı rahatlayınca bırak getir alerji testi yapalım diyince bu işin sonu gelmeyecek diye araştırma hastanesine götürdüm. şu an ilacı kestik 29unda randevumuz var test yaptıracağız. ama kızım kaşıntıdan duramıyor. bütün vücudu yara oldu kaşınmaktan, içim gidiyor onu öyle görünce. ne yapabilirim kaşıntısını gidermek adına? doktorun yazdığı rahatlatıcı jeller yakıyor yara olduğu için çok ağlıyor. benim kaşıntıma gelirsek kızımdan biraz sonra başladı. ilk etapta sadece kaşıntı vardı, kızımda kabarcıklar çıkmaya başlayınca bir süre sonra bende de başladı aynı şeyden kaynaklı mı bilemiyorum ama aklıma ilk o geldi. ben de 22sinde kızımla cildiyeye gideceğim cildiye doktoru da görsün diye. belki yaşayan biri veya cilt doktoru görür yardımcı olur diyegzama