Hamilelikte geçmeyen kaşıntı !

Çok çok geçmiş olsun. Sizin baya sürmüş ya ay degil birkaç yıl sürmüş. Yok zaten doktorlara danışmadan kullanmam. Heleki gebelik varsa. İnşaAllah benim sizinki kadar sürmez. Merhem hap iğne herseyi veriyorlar. Korka korka kullanıyorum. Allah razı olsun

Merhaba. Vallahi bende napacagimi artık bilmiyorum. Gebelikte her ilaç tehlikeli ama mecbur olmasam kullanmam. O kadar basım agridi parol icin birsey yapmaz dediler korkudan içmedim ama bu kasıntı çok başka değişik. Hormon ilaçları kullanmıyorum. Evet karaciğer ve safra asidi temiz çıktı.

Ya banada her gittiğim doktor ilaç verdi ve kullandim. Gerçekten çok zor bir durum ve korka korka kullanıyorum. Umarım benimde geçer devam ederse sanırım aklımı oynatırım.

Biber salcasi kullaniyor musunuz? Ben biber salcasiyla yapilmis yemek yedigimde sizin gibi kasiniyorum.
Bu arada acilen alerji testi yaptimalisiniz sanirim. Belki birseye alerjiniz vardir.
Kullanıyorum evet. Bir yerde sordum gebelere yapılmıyor dedi. Araştırıp bakacağım yapan yer varsa yaptıracağım.

Allah razı olsun. Bende Ekim gibi başladı o zaman havalar yine sıcaktı buz bırakıyordum rahatlatıyordu anlık. Ama suan havalar soğudu bırakamam. Zaten hslen yazlık inçe seyler giyiniyorum kalın giyindigim gibi dahada kasıntı basıyor. Üşüyorum her yerim de agriyor ama giyinemiyorum kalın. İnşaAllah benim de geçer.

Evet canim baya erken başladı ve sürec kötü gitti. Ahhhh ahhh elde degil ki Kaşımamak. Valla benimde yara bere. İz fln umrumda degil. Sadece bitsin istiyorum ve bebeğim iyi olsun. Gerçekten insan zor durumda olmasa ne hamileyken nede emzirirken ilaç kullanır. Mecbur kalıyor. İnşaAllah sende bir daha yaşamazsın.

Canim çok geçmiş olsun ya üzüldüm ahhh ahhh nasıl zor bir durumdur şimdi. Bende ağladım sinirden güldüm. Neler yaşadım ve yasıyorum. Bebeğiniz kalbinin neden durduğu belli mi?

Canım yanlış anlama ama benzer durumu yaşayan bir yakınım vardı. Uyuz demişlerdi. Eşin ilaç sürerken eldiven kullansın ve doktoruna uyuz olabilir mi diye bir sormanda fayda var
Yok canim ne yanlış anlayacağım zaten ben sizlere soruyorum yaşayan var mi bunu diye. Sordum da uyuz değil dddi.

Allah razı olsun canim. Sanada çok çok geçmiş olsun. Gerçekten zor bir durum. Tahlillerde temiz çıkıyor ama neden geçmiyor yada böyle birsey oluyor diye düşünüyorum.

Erkek ti .merak etmeyin 2.cocukta yani kızımda kaşıntı felan olmadı çok gecmis olsun
Cinsiyetini sorma sebebim cildiye doktoru bana cinsiyetini sordu doktorlar erkek dddi dedim. Oda erkek bebek bekleyen anne adaylarında böyle kasıntılara daha sık rastlanıyor dedi.

İnşaAllah canim inşaAllah tez vakitte geçer.

İşte elde degil ki düşünmemek. İlaç kullanıyorsun acaba zararı olacak mi diye kendini yiyorsun. İNŞaAllah bu sefer olmaz canim. Hamileliğiniz su gibi gelip geçsin. Rabbim bir daha yasatmasın.

Reactions: Z P
Benim de gebelikten denildi. Benimde psikoloji bozuldu gitti.

Çoğu tahlil temiz çıktı. Sabrediyorum ama çok zor geçiyor be canim. Ağlamam bir yandan duramıyorum artık. Tabi herseyin hayırlısı ama erken Doğum ve sezeryandan korkuyorum. İstemiyorum da doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…