Hamilelikte geçmeyen kaşıntı !

Bende düşününce en kötüsü kasıntı diyorum. Gerçekten yasamayan bilemez ve umarım kimse yaşamaz bu illeti. Csnim 7 hafta olacak ahh ahhh ne haldeyim bir bilsen. İnşaAllah senin bir dahası olmaz. Amin canim cümlemizi Rabbim kurtarsın bu kasintidan

Çok çok geçmiş olsun canim. Banada Puup urtiker egzama diyen bile oldu. Bendede enzimler normal. İğne hafifletiyor ama etkisi geçince sonrasında yine başlıyo. 1 tane kaldı iğnem bırakınca tam belli olacak azalttı mi kasıntıyı yoksa etki süresi devam edene kadar mi azalma olduğunu.

Amin canım valla hep aklıma geliyorsun. Nasıl kurtulacaksin bilsem de sana faydam dokunsa

Pancar yiyin faydasını görürsünüz kaşıntıya iyi geliyor

Geçmiş olsun kırmızı pancar benim vücudumda çok kasiniyordu pancar yedim hergun.

Pancar: Karaciğer için çok faydalı bir besindir. Karaciğerin yenilenmesi için yardımcı olur. Aynı zamanda saç dökülmeleri, sedef, egzema, ürtiker, kurdeşen, vücut kaşıntıları gibi sorunlar için harika bir sebzedir.

Rabbim bir daha yasatmasın size canim İmtihan iste. Herkesin imtihanı çok başka çok.
Amin gùlùm. Allah cc yuzunu gordukten sonra acisini yasatmasin.Dag gibi cocuklarini topraga weren anneler var,Dogumda , dogumdan sonra olen bebek ler var.Cesit cesit hastaliklarla yavrusu gozunun onunde eriyen anneler var.Bizimkiler dertmi onlarin yaninda.

Cok gecmis olsun bende ayni yollardan gectim Sebebini bulamadilar az gezmedim doktor doktor test yapildi edildi en son 34+1 de dogum yaptim O sekilde kurtuldum kasintidan hala izlerini tasiyorum 6 ay oldu ama kasintim yok ayaklarim cok siserdi gerci ben gebelik zehirlenmesi yasadim tansiyondan dolayi birde bobreklerimde birinde 2 birinde 1 tane tas var bence ondan da oldu cunku bobrek agrisi yasamaya baslamistim son zamanlarda insallah bi cozum bulursun damdan dusenin halini damdan dusen anlar zor zamanlar ama sabir ve dua ile gecicek hindistancevizi yagi sur istersen o biraz rahatlatir bol bol krem sur nemlendir vucudunu ama yagli kremler olsun gecirmiyo ama rahatlatiyo benim doktorumun verdigi krem ve losyonlar rahatlatmadi surerken bile kasinmaya basliyodu umarim hindistancevizi yagi iyi gelir sag saglim bebegini kucagina alicaksin o zaman unutucaksin bu gunleri insallah

Çok geçmiş olsun bende de ilk gebeliğimde kaşıntı ve bolca döküntü olmuştu. Gül hastalığı dediler. İlaç da yazmadılar. Kaşımayın nemlendirin dediler.
Beni yaşlı bir teyze okuduktan sonra rahatlamıştım. Ne okudu hiç bilmiyorum ama ertesi gün solmaya başladı lekeler. Ellerim ve yüzüm dışında tüm vücutta vardı, gece gündüz yana yana kaşındı
Bol bol Esma zikredin ve süt ürünlerini de kesip takip edin. İnşallah çabucak şifa bulursunuz.. Sağlıkla kavuşun bebeginize inşallah

Yaa benim kuzenim puup tu ama doktor ona alerjik bi durum olduğunu söyledi ve 2 hafta kadar bebeği erken aldılar siz doğum doktorunuza danıştınız mı bu durumu. Bebekten salgılanan bişeyden bahsetmişti tam hatırlamıyorum bu madde annede alerji yaptığı için puup oluyorsun demişti. Lütfen iyi araştırın. Kuzenimde hep yara bere içinde kalmıştı

Çok geçmiş olsun canim yaaa seninde baya sürmüş. Gebelikte dusuk tehlikesi vs seyler insani üzüp streste bırakıyor ama benim kişiler sorunlarım olmadı bu süreçte öyle stresli geçmedi. Sıcak su ile almıyorum duş. Vücuduma sürekli ilaç vurduğum icin keselemeden temizlenmiyor ki yağlı kalıyor. Alkol kullanmıyorum. Havalar soğuduğu icin ve pandemi dolayısıyla pek güneşi göremiyorum Araştırıp soracağım çay ağacını.

Canim bende kasıntı varda döküntü olmadı. Bana Puup dediler. Gebelik kasıntısı yanı. Tahlillerim de temizdi. Rabbim şifasını o teyzenin elinden sana versin. Sevindim sizinkinin geçtiğine umarım bir daha olmaz. İnşaAllah canim geçer çünkü feci durumdayım. Allah razı olsun

Tmm canim zaten adı Puup ams gebelik alerjisi. Yanı demelerine göre yediğinle alakalı degil. Hormonlardan dolayı vücûd alerjik reaksiyon gösteriyor. Bebeğe bu süreçte baya baktılar sıkıntı olsa derlerdi herhalde. Ama bir dahaki gidişimde soracağım. Benim de suan yara bere koca koca kanıyor da

Saol canım bebi geçti 7 yıl oldu oğlum doğalı inşallah en kısa zamanda sende kaşıntın geçer ve doğumunu yaparsın ismini hatırlasaydım yazardım ama hatırlamıyorum doğumun yakındır umarım inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer dualarım seninle

Tamam canim araştıracam bunu Allah razı olsun

Haklısın canim. Rabbim kimseye yasatmasın evlat acısını ama imtihan dünyası burası nasipte varsa imtihan ediliyoruz.

Yazdılar mı bilmiyorum ama gebelikte safra kesesi ile ilgili problemlerde kolanjit denilir ve çok önemlidir mutlaka üniversite hastanesine gidin. Hatta yarın sabah hemen

Arkadaşımda olmuştu. Hamilelikten sonra sona erdi. Doktorlar, ilaçlar çare olmadı. İkinci hamileliğinde öyle bir şey yaşamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…