Hamilelikte geçmeyen kaşıntı !

Kullandığım merhemlerden egzama için urtiker icin yada alerji icin olanlar var. Doktorlarda baktılar geçmiyor akıllarına ne geliyorsa ona göre ilaç yazdılar geçmedi. Allah razı olsun. Rabbim sizede çokça şifa versin. Amin

Amin Allah razı olsun. İğneden olduğu kesin mi. Çünkü bende çok korkuyorum vd sürekli bebeğim hareket ediyor mu diye kontrol ediyorum. Zaten kasıntı ayrı bir dert birde ys bebeğe zarari olur mu diye düşünmek ayrı bir dert. Siz böyle deyince korktum. İki tane daha iğnem vardı kullanmam sanırım sen şimdi iğne fln deyince aklıma Birseyi denemek bile gelmez. Nasıl bir kötü durum ya. Dermanı yok gibi. Ve mecbur İlaç kullanıyorsun ve korkuyorsun. Gerçekten bende iğneden korkuyorum ve kendime diyorum bu sebepten bebeğime birsey olursa bu veballe nasıl yaşarım diye kendimi nasıl affederim

Tabi csnim söyleyin.size neler fayda sağlamıştı siz yazın ben araştırıp doktoruma soracağım benim durumuma uygun mu diye.

Geçmiş olsun canim sanada. Ya baktılar karaciğer enzimi temiz çıktı. Ama bir daha baktıracağım sonuç şimdi nasıl diye.

Çok geçmiş olsun bende de olmuştu Dr sistral diye bir krem vermişti faydasını görmüştüm bilirim çok pis birşey
Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun csnim. Sanada geçmiş olsun. Not alıp doktoruma kremi soracağım. Benim icin uygunsa alır kullanır denerim. Zaten denemedugim şey kalmadı. Yoruldum ama napim onuda denerim.

korkutmak istemem benim tanisin son haftalarda ayaklarinda kasinti basladi, bi organ yüzünden oluyormus dalak sanirim, cok riskliymis hemen suni sanci vermislerdi bebege zarar vermesin diye
Ya benimde hafiflemiyor ama topuk ve ayağın üst tarafı diğer yerlere göre daha kötü kasiniyor ve geçmiyor. Tahliller temiz çıktı. Ama tekrar yaptırmayı düşünüyorum.

Canim çok geçmiş olsun. Rabbim umarım bunda yasatmaz size. Bir kere yaşamışsınız ve ne denli zor olduğunu biliyorsunuz. Karaciğer ve safra temiz çıktı. Kasıntıdan uyuyamıyorum ki. Umarım sağ salım sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın. Dikkat et kendine. Zaten tüm gün verdiklerini kremi sürüyorum vd vücûd nemli oluyor. Ayyy dayanılmaz birsey istem dişi el kaşınan yere gidiyor.

Merhaba. Sizede çok geçmiş olsun. Evet tekrar test yapmayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi o an dusuk olup sonradan yukselmis olabilir. İnşaAllah sizde bir daha yaşamazsınız bu zorlu süreci.

Canım en kısa zamanda test yaptır acele et yani çünkü yazdıklarının hepsi kolestaz işareti ve bebeğinde sende tehlikede olabilirsiniz benimde 30. Haftada başlamıştı ve 2 hafta Drlar anlamadı ve çok zor süreçlerden geçmek zorunda kaldım

Bu arada face kullanıyorsan orda grup var kolestaz ile ilgili yazmanı tavsiye ederim

Sizede cokkk cokkk gecmis olsun. İnşaAllah sizde bir daha yaşamazsınız. Benim yuzum dışında her yerim oldu. Arada başım kasiniyor omdan mi bilmiyorum. Ya ben gecsinde hic izini düşünmüyorum. Allah razı olsun. Ahhh ahhh gerçek anneler. Hakları ödenmez. İnşaAllah bizde hayırlı bir anne oluruz

Çokkk cokkk geçmiş olsun canim. Umarım bebeğiniz ve siz iyisinizdir. Sağlık ocağı ve devlet hasenesinde karaciğer enzimlerine bakıldı ve temiz denildi. Ama tekrar yaptırmayı düşünüyorum. O zaman başlangıç süreci olabilirdi. Suan yüksek olmuşta olabilir. Biliyorum araştırdım yüksek olması erken Doğuma yol acıyor.

Geçmiş olsun canim. Rabbim bir daha yasatmasın size. Çok zor süreç bilirim. Siz hem ilkinde Doğum sonrası ve ikincisinde hamileyken bunu yaşamışsınız. Kolestaz oldu mu erken Doğum oluyor araştırdım Baya. Bende çok şey kullandim umarım bebeğime zararı olamamıştır. Ya gerçekten bu kadar çok merhem ve haptan sonra bende caresi olduğunu düşünmüyorum. Tabi derdi veren Rabbim dermanını da verir diye umut ediyorum. Allah rAzi olsun.

Allah razı olsun canim. İki sefer kan tahlili yaptırdım karaciğer enzimi temiz çıktı. Sonra safra asidi testi istendi oda temiz çıktı. Eğer bunlar yüksek çıkarsa gebelik kolestazi oluyor. Ama tekrar test yaptıracam bir haftada yükselme veya değişiklik olmuş mudur diye. Değerlerim normal denildiği halde verilen hiçbirseyin faydası olmadı. Zaten anladım ki tek çarem dua sabretmek ve Doğumu beklemek. Ve bebeğimi sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağıma almak.

Merhaba benim de 34. Haftada başladı ama benim çok çok kötüydü. Herşey temiz gebeliğe bağladılar artık duramadım ben 36. Haftada aldılar bebeklerimi . Kaşıntı Doğumdan 2 gün sonra ksyboldu . Şuan sadece yara yaptığım yerler kaşınıyor. Çok zor allah yardımcınız olsun

Hic bilmiyorum ama tez zamanda atlatırsın inşallah çok geçmiş olsun ama bildigim kadarıyla akcigerle alakalı bisey yinede tam bilmiyorum .

Erkek ti .merak etmeyin 2.cocukta yani kızımda kaşıntı felan olmadı çok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…