Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten hemde hamileymişsiniz eminim zor bir durumdur Allah yardımcınız olsunbende de kaşıntı var son iki senede ortaya çıktı durduk yere kaşınıyorum ilk zaman önemsemedim sonra gece uykudan uyanmaya felan başladım baktım olacak gibi değil doktora gittim bel kısmımda döküntüler vardı yıllardır bebek yağı kullanırım mevsim dönüşü çok olur o ara doktorda gördü cilt kuruluğundan oluyor dedi bana krem yazdı birde alerji hapı o ara iyi geldi birsüre sonra dan vucut bagışıklık kazanınca hiçbirşey fayda etmiyor çok acı yemek felan dediler ama bence gıda olarakta kişiye göre değişir size alerji testi yaptılarmı ? Bana yapmadılar ama ben mesela acıyı kullanan biriyim ama bu kaşıntı bazende geçiyor ondan sanmıyorum ama mesela domates bana kaşıntı yapıyor keserken elim yüzüm kaşınıyor ona biraz dikkat edebilirsiniz bide size tavsiyem hamilelikte krem kullanılıyormu benim daha bebeğim yok pek bu konularda bilgili değilim ama kortizonsuz krem den bişey olmaz heralde kullandıgım bir krem var hatta 6 ay felan olmuştur o beni çok rahatlattı isterseniz sizde bir deneyebilirsiniz